Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.
Због веома дрског напада на мене, био сам приморам да обратим пажњу на неке текстове и открио сам превару.Члан Bokily се додатно регистровао под именом Bobilica који користи да мене неаргументовано напада, а при томе износи неистине о себи, тобоже се бринући за форумаше.
Молим форумаше да погледају теме и прокоментаришу мој закључак. "Мало" је погрешила приликом логовања на форум.
Прво је написала ово:
Postovana,
ja slusam onkologiju tek iduce godine, tako da Vam ne mogu mnogo pomoci, ali videla sam da clanica Bokily jako lepo tumaci ovakve nalaze, nadam se da ce ona videti Vasu temu.
Svako dobro!
TNM klasifikacija govori o prosirenosti tumora. U toj skracenici T oznacava sam primarni tumor. N oznacava da li su i u kojoj meri zahvaceni limfni cvorovi a M oznacava prisustvo metastaza, pritom bi M0 (kao kod Vas) znacilo da nema prisutnih metastaza, a M1 da su prisutne.
Sa desne strane je izvadjeno 16 limfnih cvorova od kojih je jedan bio zahvacen procesom.
E sad, ja ne razumem kako je utvrdjeno da nema metastaza ako nije radjen ni CT, ni MR.
Detaljnije ce Vam objasniti neko strucniji.
Кад сте већ забринути за моје вршење нужде, кефир ме затворио не знам шта да радим, баш сам отворио тему о томе да видим јел има неко паметан савет?
Ајде стручњаци помагајте, ко ми помогне похвалићу га на свом сајту, може и провизија од зараде...
Da ne citiram sada prvi Acin prvi post,jer ga je vec 2 puta citirao..ali te oznake o kojima prica doticna znam i ja..iako nisam lekar,pa to moze i na internetu da se nadje..kao i tacno objasnjenje svih dijagnoza..
Licno sam se upoznala sa Bobilicom,na fejsu i mogu reci da mi deluje skroz ok
A sto se tice ostalih clanova i komentara clan aa_aca nije prevarant,bar sto se mene tice..lepo me je uputio na svoj sajt,.tamo sam procitala sta me zanimalo i to je to...nista mi nije prodao..
Besmisleno je da se svadjate i prepucavate...ako nekom mozete da pomognete pomozite..
ovde ima mnogo ocajnih ljudi koji jako brinu za svoje bliznje..a glupi lekari nece da im kazu nista..pa se ovde obracaju za pomoc..
Није њима циљ да икоме помогну. То се бар лако може закључити из текстова које су написали. Најкварнији су они који помажу на кашичицу - тек толико да покажу да су стручњаци - не би ли намамили кориснике на њихове ординације, пардон, ординације колега. Сви делују фино док им се неко не замери смањењем профита. Онда изгледа овако како изгледа.
Проблем са Бобилицом је што је:
1. прво рекла да не зна одговор јер тек следеће године има онкологију.
2. И упитила корисника на Бокили.
3. Тада се јавила Бокили и рекла да ће одговорити на другом подфоруму.
4. Сутрадан на том другом подфоруму одговор поставља Бобилица која је преко ноћи научила оно што је јуче рекла да учи тек следеће године.
5. Бокили нема нигде.
Сама хајка на мене која је очигледно неутемељена, говори о намерама оних који је спроводе.
Narode, ajde da zavrsimo ovu spansku seriju. Nema smisla da se prepucavamo ovde, vrsimo detaljne analize kretanja drugih clanova foruma i njihove poruke pa da im onda nabijamo na nos. Ponasajmo se kao civilizovani ljudi a ne kao temperamentni egoisti.
Mislim da su neki kometari i posalice na racun aa_ace ipak bili preterani, medjutim ni doticni gospodin nije nikom ostao duzan- u svakom slucaju svako je dobio dovoljno veliku porciju pljuvacke na lice, i ubuduce se drzite rasprava tehnicke prirode.
aa_aco, nisi ti Chuck Norris pa da krenes "sam protiv svih", razume tvoj gnev ali dozvoli Bobilici da bude koristan clan.
Jelisej, да Бобилица није онако покварено кренула на мене и са онако великим бројем постова у сваком подфоруму, не бих реаговао. То је било стварно подло, а њена грешка због које је откривена њена превара, је добро дошла.
А онда су се накалемили и други "душебрижници" којима су сви у породици на умору и ја сам им крив за то. Ма немој.
На овом форуму сам због тога што покушавам да помогнем својим великим искуством и информацијама којима располажем. Ови напади су образложени чистим лажима и намерно су исконструисани. То се не заборавља тако лако. Борбу водим зато што ми је стало до форумаша коју су напаћени због лошег лечења од стране лекара. Такође ми је мука када видим како их неки лекари завлаче месецима и годинама због проблема који се решавају тривијалним методама.
opet kazem VELIKO HVALA ACI..jer mi se prvi pomogao kada sam bila najocajnija..kada su u ptanju teske bolesti covek nikad ne zna koliko vremena ima..i sve sto pokusava da nadje,istrazi mu nekako deluje sporoooooo..
tada je dovoljna i jedna lepa rec i tracak nade pa da se covek lepo oseca..
Razumem Acu i njegov revolt..ja bih verovatno i gore reagovala ali ne mogu nista da kazes jer nisam videla te napade na njegove postove..
aa_aca napisao:Jelisej, да Бобилица није онако покварено кренула на мене и са онако великим бројем постова у сваком подфоруму, не бих реаговао. То је било стварно подло, а њена грешка због које је откривена њена превара, је добро дошла.
А онда су се накалемили и други "душебрижници" којима су сви у породици на умору и ја сам им крив за то. Ма немој.
На овом форуму сам због тога што покушавам да помогнем својим великим искуством и информацијама којима располажем. Ови напади су образложени чистим лажима и намерно су исконструисани. То се не заборавља тако лако. Борбу водим зато што ми је стало до форумаша коју су напаћени због лошег лечења од стране лекара. Такође ми је мука када видим како их неки лекари завлаче месецима и годинама због проблема који се решавају тривијалним методама.
Па ти сад реци шта да радим?
Ne laži više ljude kao što si mene slagao i ukrao mi pare. Sram te bilo. Ljudi čuvajte se ovog lopova i lažova. Meni je upropastio još više zdravlje i još to dobro naplatio. Ima Boga. Platićeš.