Bokija je smesno i komentarisati. On je otis'o u aut nacisto. Ti delujes donekle normalnija a ti si nam se i obratila pa cu "razgovor" nastaviti sa tobom.
Al prvo moram ovo da prokomentarisem
Vazi, kako ti kazes... samo i na NBGD-u imas zgrade od po 20 spratova, i zamisli, nema nijednog Kanadjanina!
Svaka cast
ontario, ti mi nisi dala ni jedan argument niti odgovor koji sam zatrazila, a sve pod izgovorom da je sa nama "nevernicima" nemoguce razgovarati... Pa ok, ali to govori dosta o tebi. Sta, verujem da razumes. Ti nemas argumente, ti samo napadas. Sto meni ne smeta da ja izlozim svoje
Ne znam kakvoj ti sekti pripadas ili ne pripadas ali je ocigledno za doticnu osobu da pripada..........opet napominjem njena stvar!
Ovo se pretpostavljam odnosilo na mene. Da, jeste. Zamisli. Kako si samo pogodila? Ja jesam u sekti. Wau, sad si me provalila, idem da se ubijem. A u jbt, to je greh, ipak cu da razmislim malo

A znas u kojoj sam sekti? Vidis, to ti je jedna sekta u kojoj ti neces nikad imati srece da obitavas... To ti je sekta koja se zove ZIVOT. U toj sekti sam ja sama sebi guru. E, jel mozes da verujes? Sama odlucujem sta cu raditi, s kim, kad, kako... Nema svevisnjeg koji odlucuje umesto mene. I vidis, kad mi se nesto lepo desi mojom zaslugom, to je osecaj koji ti, ontario, nikad neces moci ni da zamislis a kamoli dozivis... Jer ti si izabrala da je za sve sto ti se u zivotu desava zasluzan neko drugi. Ma koja ti, pih, pa ti si samo obican smrtnik, kako uopste ti mozes o necemu da odlucujes... A osecaj samopouzdanja, poleta, osecaj da je ceo svet tvoj-to su ti strani osecaji zar ne? Razmisli zbog cega...
Eto, to je ta sekta koju ja promovisem. Opasna je, jeste, moze svasta u njoj da ti se desi. Ali si iskljucivo TI taj od koga zavisi tvoj zivot. A to je... DOOOOOOBAR osecaj! Spoznace ga svi koji mi se pridruze
Vidis, potpuno si kontradiktorna. Prvo kazes kako te Bog spasao, vratio ti veru u ljude, zelju za zivotom, srecu... A onda kazes da nemas prijatelje tamo gde si, usamljena si, stalno si na netu. Pa draga nasa, ja bih sve rekla al ne bih rekla da si srecna. A zasto? Sto ti Bog sad ne pomogne...A da to, je neko iskusenje sigurno... Ili si mozda jos nisi otplatila sve kredite?
Ja i Boki cemo verovati u Boga i nasu veru nece niko na svetu preobraziti u nesto drugo!
A ko uopste pokusava vas i vasu veru da preobrazi?
Citaj druze,ne krsi 10 Bozijih zapovesti,kada si svestan da to radis!
Ajde molim te, mislim da od ovog vece gluposti nema. Sta ti kao nikad nisi prekrsila ni jednu? Bas ama bas nikad nisi npr pozelela nesto sto je tudje? Nikad nisi nikog slagala? Au da, mozda i jesi... Al si se pokajala. Jbg, ostadoh bez argumenata
Ti svesno sudis i vredas!Zar ne?
Da jeste, to radi. And? On se makar ne izdaje za nesto sto nije kao ti. Eto ti si zakljucila da sam u sekti. I to mo's misliti, svesno. A ovamo Bozije zapovesti, svetica trt mrt, govori drugima sta da (ne)rade... Aj bre pazi sta pricas, ipak ti treba da budes uzor nevernicima
A to u sta veruju oni koji nisu "sa tvoje strane" mislim da nije tvoja stvar. Mislis da postoji samo jedno u sta se moze verovati jel?
Raspisah se ja, mada sam svesna da me gdja ontario opet nece udostojiti odgovora. Ali to govori o njoj a ne o meni.