Jer ostali su losi?E......bilo bi sve dobro da nas je vise takvih na forumu koji veruju u dragog Gospoda Boga i koji citaju Sveto Pismo.

PoboguSlobodno pisi jer mogu da upijam svaku tvoju rec i hranim se mudroscu pametnih ljudi.

Nisam bas razumela ovaj deo da ti nije dao da umres OD 20 godina al nema veze. Ti si ovde napisala sustinu a to je da covek treba da se bori. Sto s Bogom nema veze. Covek se valjda bori zbog sebe a ne zbog BogaMeni Gospod nije dao da umrem od 20 godina,spasio me i posle sam shvatila da je heroj ko opstane i zivi,bori se ne predajuci se,a ne kao ja kukavica koja je resila da vise ne zivi

Ti si ta koja prica bajkeNeka mi niko ne prica bajke i razna nagadanja jer ja znam zasto i kako i zbog cega.........

A kako ces da se kajes ako mislis da si idealna? "Boze, kajem se sto sam idealna"? Ili "Boze kajem se jer znam da tako treba, onda ces me sigurno voleti vise od onih koji se ne kaju? A sta cu ja imati od toga sto me ti volis vise? Hmmm, pa... U principu nista, paticu u zivotu, radovacu se, ziveti kao svi drugi.... Al eto, ja se ipak kajem, za svaki slucaj"Kajati se i onda kada mislimo da smo idealni jer nema coveka bez greha!

Ma super si... A nego jel ne kaze Bog da treba biti skroman i ne "promovisati" svoju dobrotu na sva vrata? Znas kao-ostaviti drugima da to procene... Ili je to mozda rekao neko drugi...Nema veze. Pokaj se!Ja nikada nisam mrzela i uvek sam volela,a tu sam vrlinu nasledila od predivnih roditelja.
Sto god me vise kamenovali ja sve vise postizem u zivotu snagu sa verom
u Boga nadajuci se Spasenju.

Moje misljenje je da su oni koji biraju da misle da je sve sto se desi zasluga Boga, da ih je on kaznio zbog toga i toga, spasao itd-slabi ljudi, ljudi koji ne mogu da nadju snagu i motivaciju u necemu sto ih okruzuje, i onda se okrenu necemu sto nikad nisu videli ni culi, osetili. Onda to nesto zavole vise nego sebe jer im je lakse da ubede sebe da "tamo nesto" kontrolise njih i njihov zivot i onda oni sta mogu- bolje da vole to nesto nego da mu se zamere. I onda tu negde nadju snagu da "budu dobri", srecni, da sve ljude vole itd. I onda kazu bog mi je dao decu pa kroz njih snago... Hm, ne, decu ste napravili ti i muz i DECA su tvoja snaga, a ne Bog! Ti onim hoces da kazes da volis Boga vise od dece? Bas me zanima odgovor na ovo pitanje. Mada pretpostavljam da ga necu dobiti

I za kraj jedna od najpametnijih stvari koje sam procitala o Bogu:"A sto se tice istinske dobrote, ona ne postoji, ni na zemlji kukavickih ljudi, ni na nebesima Svemoguceg Boga, koji seje patnju nemilice, samo zato da bismo ga citavog zivota molili da nas izbavi od Zla".
Toliko od mene
Pozz svima