elem, ovaj problem me muci oko godinu dana, ne znam od kada je pocelo, zasto, morma da napomenem da nisam bila izlozena vecim stresovima gubicima i slicno..
problem se sastoji u tome, sto povremeno imam "napade panike" odnsno, osetim nenormalna strah, da cu poginitu, da ce se nesto zapaliti da ce se nesto katastrofalno desiti..
kada putujem negde recimo autobusom, jos od ulaska pocinjem da razmisljam kako cu sici, ako dodje pun autobus spremna sam da pesacim po 6-7km samo da ne udjem u njega..
svaki jaci zvuk me presece, srce mi stane u trenutku cini mi se..
ne podnosim niciju blizunu, cim mi se neko priblizi postajem jako nervozna, volim da se stvari odvijaju iskljucivo onako kako ih ja zamislim..cim se odstupi od sablona unervozim se..
u poslednje vreme sam dosta slusala o aitmiji tako da kada legnem pocinje aritmija, lupanje srca, ne mogu da zaspim, cim me uhvati san gusim se trgnem se iz sna i tako par sati dok me umor ne savlada..
jedino se sigurno osecam u svojoj kuci, ako je sve na svom mestu..ne volim u poslednje vreme ni drustvo ljudi, ne volim da dolaze...
svakako cu se javiti lekaru, zanimaju me neki vasi saveti i bili bi mi dragoceni, zanima me i koji je ovo poremecaj?zaista ne mogu vise ovako da funkcionisem, trudim se ali na sve vise stvari obracam paznju..