Strahovi...

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Korisnikov avatar
marra84
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Mar 27, 2008 5:09 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od marra84 »

hahaha ja sam juce sebi lupila samar i bas mi je prijalo kao da sam se probudila hehehe

izolacija nije resenje,ja se trudim da sto vise budem u kontaktu sa ljudima i ako mi to ne prija,do duse to mi ne prija iz razloga sto me je deda zamalo silovao kad sam imala 5 god....al dobro
bez obzira na sve ja otvoreno pricam o svemu,i trudim se da ne guram ljude od sebe,za sad hehehe :wink:
cinnamon girl
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Jan 14, 2008 12:21 pm

Post od cinnamon girl »

Ma kakvo resenje, ja bas kazem da je izolacija pogodna za razvijanje takvih strahova. Nikako izolacija i povlacenje u svoj svet jer time se strahovi samo pothranjuju.

Jesi li pricala sa nekim o iskustvu sa dedom? Rekla mami, tati?
Da bi se pobedio strah od smrti, prvo se mora savladati strah od zivota.
Korisnikov avatar
marra84
Stalni član
Stalni  član

Post od marra84 »

znaju oni to jos odavno,niko nista nije uradio ja ga ne vidjam uopste sto manje to bolje,a zao mi je babe jer ne mogu nju da vidim zbog njega a nju obozavam,pricala sam sa psihijatrom i nista mi posebno nije rekla,pricala sa drugaricom isto mislim razgovor pomaze ono izbacis iz sebe sve negativno...to je razlog mojih panicnih napada...u pubertetu me je bas smarala ta pomisao sta je sve deda mogao da mi uradi, sad vise ne jer se osecam jacom od njega jer je on star i jos ima problema sa disanjem..ako samo da ode pa da mogu baku posle da posecujem.... :cry:
ZokaCA
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Mar 28, 2008 8:27 pm

Post od ZokaCA »

:( jao ja sam ostavila decka (posle 4 godina) jer nisam mogla da trpim njegov dodir...sada sam prestala i da mu se javljam na telefon...
cinnamon girl
Aktivan član
Aktivan član

Post od cinnamon girl »

Ja mislim da ce moj mene da ostavi ne budem li se promenila. :lol: Ovo utice na svaki nas fizicki kontakt pa i na seksulane odnose. Ajd videcemo.

Maro, kako je moguce da ti psihijatar nije dao nikakav savet da to prebrodis? I jos me nesto interesuje,koliko si tada imala godina kad se to desilo? Jer ako si bila sasvim mala moguce je da si ti to dozivela traumaticno i da ti se tada tako cinilo a da deda nije imao tu nameru? Mozda bi ti bilo lakse da zivis s tim ako tako postavis stvari.

Ja sam ovih dana kao malo popravila ponasanje na ulici, trudila se da drugi ljudi ne vide moj strah, isla opusteno i odjednom naletela na zenu koja je kupila novi dzoger i razmahivala njime dok je stajala. Da li mi verujete da sam pocela da placem na ulici?
Korisnikov avatar
marra84
Stalni član
Stalni  član

Post od marra84 »

imala sam 5 godina i bila sam dovoljno velika da znam sta je penis sad si me iznervirala,kad moram bukvalno da objasnim,odveo me je pored neke reke na livadu svukao moje gace izvadio svoj penis rasirio mi noge i poceo da drka....hm nesto ne bih rekla da mi se tada ucinilo traumaticnim... :roll:
secam se kao da je jyce bilo............................... :evil: :-? :(
cinnamon girl
Aktivan član
Aktivan član

Post od cinnamon girl »

O Boze, stvarno mi je zao. Nisam znala da je to bilo bas tako flagrantno. Mislila sam da te je mozda samo pomilovao. :(

Ali, dobro. Eto, ako nista drugo, bar znas uzrok svog straha. Ja ga ne znam. Ili ga se ne secam. :-?
Korisnikov avatar
marra84
Stalni član
Stalni  član

Post od marra84 »

kazu da se strah straho hrani tako da je to gomila nagomilanih strahova... :o
ZokaCA
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Mar 28, 2008 8:27 pm

Post od ZokaCA »

ovo su gadne stvari..ni ja ne znam otkud meni ove posledice :roll:
cinnamon girl
Aktivan član
Aktivan član

Post od cinnamon girl »

Jesi li krenula sa nekom terapijom?
Korisnikov avatar
marra84
Stalni član
Stalni  član

Post od marra84 »

ne moze niko da ti pomogne ako sam sebi ne zelis da pomognes...opet kazem sve je u glavi i jako je bitno da sebe ubedis u to i bice ti super bez lekova...ej bre mladi smo da se navikavamo na lekove.....

LIFE IS GOOD!!!!!

Odslusajte pesmu od Bon Jovi-ja Welcom to where ever you are
ili Have a Nice Day

Daje samopouzdanje,verujete.......

Pozdrav
zabac
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Apr 02, 2008 11:30 am
Kontakt:

Post od zabac »

PRELAZAK CAROBNJAKA od Taisa Abelar,uzmi knjigu pomocu koje ces nauciti da radis rekapitulaciju,ako uzmes tablete potisnuces to jos dublje i sve ces teze izaci iz toga,donesi odluku da ti je dosta problema te vrste tom skotu reci sve sto imas da mu kazes,bilo bi najbolje da ga prizoves na mentalni monitor i da mu saopstis sta imas ili da licno odes i das mu ono sto zasluzuje,ali to izbaci iz sebe,nije vrijedan ni jednu sekundu da ga drzis u glavi. HRABRO :)
Korisnikov avatar
marra84
Stalni član
Stalni  član

Post od marra84 »

nema veze ide on u pakao...zna on zasto sam ja takva prema njemu i zasto ne idem u selo.....ima gusenja i tako ce uskoro umreti briga me a onda imam babu da posecijem svaki drugi dan........i ne uzimam tablete i ne potiskujem vise to u sebi zivim zivot i zivotu se divim.....samo sto sam izgubila drustvo lecuci se samostalno od strahova al dobro nema veze...... :lol: opet se smejem :wink: :wink:
Borisbre
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Apr 07, 2008 3:26 pm

Mozda pomogne

Post od Borisbre »

Probaj da jedes vise banane posto ako npr u roku od tri dana svaki dan pojedes po 2 banane nivo serotina u krvi ti se poveca za 16% kupi Persen i ja pijem persen posto i ja imam strahove.stavio sam poseban post za taj lek posto neznam koliko je zdrav.Ali meni pomaze ne u potpunosti ali se bolje osecam.na biljnoj je bazi pa kao neskodi.to je inace lek za smirenje ali pomaze u uklanjanju strahova.
Korisnikov avatar
marra84
Stalni član
Stalni  član

Post od marra84 »

hvala al necu da pijem lekove dovoljno mi sto moram da pijem propranolol zbog prolapsa....ne plasim se vise toliko hvala jos jednom........ :wink:
Zdravom coveku potrebno je mnogo toga,a bolesnom samo jedno!
Odgovori