Strahovi...
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
- marra84
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Mar 27, 2008 5:09 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
isto tako i ja mislim ja vozim skejt tako da sam uvek nekako lose odrpano obucena,kad obucem suknju odem na svadbu bas se bezveze osecam...inace super se osecam kad nesto moram da uradim npr kad moram na posao,kad idem negde sa mojima itd...al kad ne moram da izlazim iz kuce onda i ne izlazim i tako dok mi se sve ne smuci i onda u inat sebi izadjem i vozim skejt.....on mi je dosta pomogao da ne mislim na napade... 

-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Mar 18, 2008 1:06 am
ista stvar kao i kod vas. ja imam napade panike, tj imala sam ih do skoro jako cesto, a sada hvala bogu ne.
pila sam fluksilan, ali on mi je izlecio paniku, ali depresija je ostala, sto mi jako smeta.
upravo radim na tome, da je se resim. sta i kako je do toga doslo, duga prica.
ali imam isto gluposti i dogadjaja kako sam ispoljavala svoje strahove.
na premijeri star worsa, usla sam u takvud, bilo je gomila ljudi, vecina dece, svi su vristali, drali se, klinac ispred mene je prosuo sok, i kad je poceo da mase svetlecim macem, i da se dere, mene je takva panika obuzela, da sam digla ceo red, i izasla napolje u sred filma.
mislila sam da ce mi srce stati od svih tih ljudi, i guzve i dranja.
svi su me gledali kao da sam dobila srcani udar - a morala sam malo i da odglumim da mi nije dobro (sto uvek radim ) jer ako ljudi misle da mi je lose, bolje ce me ukapirati nego da me je uhvatila panika.
drugarica je pocela da me prska vodom iz case da me kao povrati
ja sam se otkinula od smeha, i napad je prosao.
nije nama lako ljudi, uopste!
pila sam fluksilan, ali on mi je izlecio paniku, ali depresija je ostala, sto mi jako smeta.
upravo radim na tome, da je se resim. sta i kako je do toga doslo, duga prica.
ali imam isto gluposti i dogadjaja kako sam ispoljavala svoje strahove.
na premijeri star worsa, usla sam u takvud, bilo je gomila ljudi, vecina dece, svi su vristali, drali se, klinac ispred mene je prosuo sok, i kad je poceo da mase svetlecim macem, i da se dere, mene je takva panika obuzela, da sam digla ceo red, i izasla napolje u sred filma.
mislila sam da ce mi srce stati od svih tih ljudi, i guzve i dranja.
svi su me gledali kao da sam dobila srcani udar - a morala sam malo i da odglumim da mi nije dobro (sto uvek radim ) jer ako ljudi misle da mi je lose, bolje ce me ukapirati nego da me je uhvatila panika.
drugarica je pocela da me prska vodom iz case da me kao povrati

nije nama lako ljudi, uopste!
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Mar 18, 2008 1:06 am