Jos jedno lose iskustvo,pogresan dan,mesec.....zemlja???!!!!

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

unka
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Okt 22, 2008 4:47 pm

Post od unka »

Draga Sludjena mamo,
Ja sam mislila da se zalim onda kome?? pitala sam patronaznu rekla je direktoru Doma zdravlja. Posto sam ovde samo udata i necu jos dugo ziveti ovde jos mozda godinu izdrzacu, a sto se tice lekara kad je neki veci problem ako drzavno budu ovakvi otici cu privatno. U malom mestu kazu svi se poznaju i svi jedni drugima cuvaju ledja. Zao mi je jako sto se to dogadja ljudima kao sto smo mi. Ako nesto postignes sa zalbama javi nam na forumu, ja ti zelim puno srece da uspes u svom naumu i drzim ti fige. Iskreno se nadam da ce ocajni gradjani stati na put ovom javasluku i da ce se nesto promeniti. Sve najbolje!!!
Korisnikov avatar
connencion
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Maj 02, 2009 11:01 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od connencion »

takvih slucajeva na zapadu nema
zalosno je tako nesto citati
nadam se da ce doktori sa foruma naci vreme da obrazloze ponasanje svojih kolega
a i nisu svi isti
ima i dobrih koji se zrtvuju za svoje pacijente
...oslobodi sebe svega sto te opterecuje
i napravi mesto za novo sto dolazi"
Korisnikov avatar
drbgd
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 01, 2007 11:38 am

Post od drbgd »

nadam se da ce doktori sa foruma naci vreme da obrazloze ponasanje svojih kolega
odakle vam ovakva ideja???

svako moze da obrazlozi samo SVOJE ponasanje!!! a ne ponasanje nekoga koga nikada nije video, niti je imao uvid u medicinsku dokumentaciju, niti je razgovarao sa pacijentom i pregledao ga...
takvih slucajeva na zapadu nema
naravno da ima, ima i gorih - podseticu vas da je u cuvenoj berlinskoj univerzitetskoj bolnici charite bolesnik proveo u liftu 24h prosle godine...
gresaka ima svuda gde su ljudi - potrebno je, naravno, raditi da tome da ih bude sto manje
Odgovori