Ako mi to moze biti uteha!
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
da li ti je palo na pamet da mozda ovde lezi problem?? Ja sam prvi sex imao sa 15 (smatram da godine nisu bitne, vec razumevanje onoga u sta ulazis prvim seksom) i ne smatram se zbog toga ni u kom smislu manjim covekom od tebe MACHINE. Veoma sam sexualno odgovoran, nikada nisam imao ni jednu polnu bolest (za 10 godina redovnog sexa), zavrsavam fakultet sa 25, planiram porodicu, politicki sam aktivan i svi u mom sirem okruzenju (moja i ulice okolo, rodjaci, prijatelji, poznanici) su glasali za mene na lokalu, zato sto veruju u moja moralna nacela. I onda se pojavis ti i diskvalifikujes mene, sludjenamamu i jos neke po raznim topicima samo zato sto imamo, svako na svoj nacin, drugacija misljenja od tebe. Zapitaj se ponekad da li mozda nekada i ti gresis...prvi put sam imao odnos sa nekih 20 godina
i ti mislis da je ovo sto si rekao normalno???sto je zapravo GENIJALNA mera zbog toga sto na taj nacin ciste drustvo od korova cak in na genetskom nivou
POTPISUJEM!!!I za kraj, da ja tebi navedem jednog čoveka koji je odradio odličan posao u jednoj zadrtoj zemlji. Kemal Ataturk. Vojska lepo uzela, pobila ekstremističke budale, i donela USTAV prema kojem, ako parlament IKADA pokuša da ukine sekularnu državu ili uvede elemente klerikalizma u turske zakone, vojska ima OBAVEZU da reaguje. Kamo lepe sreće da se kod nas pojavi jedan Kemal, pa da nas reši klero-fašističkog šljama koji pokušava da otme državu, na čelu sa Amfilohijem i Borisom Tadićem.
TITONama treba samo jedan jedini ali POSTEN diktator kojeg ce svi slusati zarad visih ciljeva
Ne znam, ali se nadamn da mislite na onog degenerika koji je sutnuo staricu u glavu pa je pala u kanal, dok je drug sve to snimao mobilnim. Mislite na tog "degenerika" ili neko ima drugacije seksualno opredeljenje od Vas, pa samim tim procenjujeta da je rec o "degeneriku"?ibi-ibi napisao: Sinoc na "ruzicastoj" televiziji (a odbijala sam da gledam bas taj "edukativni"kviz)suocih se sa nasom stvarnoscu.Ko je gledao degenerika(ja mislila oboleo od opake bolesti)shvatice o cemu govorim.
Upravo na tog.Zar nije strasno?A to da li je neko drugacijeg seksualnog opredeljenja od mene me ne zanimaisidora napisao:Ne znam, ali se nadamn da mislite na onog degenerika koji je sutnuo staricu u glavu pa je pala u kanal, dok je drug sve to snimao mobilnim. Mislite na tog "degenerika" ili neko ima drugacije seksualno opredeljenje od Vas, pa samim tim procenjujeta da je rec o "degeneriku"?ibi-ibi napisao: Sinoc na "ruzicastoj" televiziji (a odbijala sam da gledam bas taj "edukativni"kviz)suocih se sa nasom stvarnoscu.Ko je gledao degenerika(ja mislila oboleo od opake bolesti)shvatice o cemu govorim.
MACHINE napisao:@off-topic
Sta vam je pa tu cudno??? Ako vam nije bilo nimalo cudno, a cak ste i sa odobravanjem prihvatali, JEBAVANJE maloletnih lica (devojcica od 14 god, sto bih ja resimo lepo vaspitnim merama)...onda ne bi ni trebali da se iscudjavate na ovakve pojave. Kao da ste zaboga videli neki extremni kuriozitet. Mozes mislitiako vec postavljate stvari na svoje mesto i uvodite red onda usvojite univerzalne arsine a ne da jedna "ledja" merite metrima a druga incima. Nista cudno, ako se jebu maloletnici, onda ti isti kada se zaposle mogu imati istu ovakvu neodogovornost. U cemu je tu problem??? Pa vi ste takvu praxu i aminovali. Ako licno ne vidite povezanost, zao mi je sto sam tracio vas vid. Sami ste rekli, dosta je laznih moralista. Ako to vi jeste ja savakako nisam!!!
To je zato ima toliko bednih ljudi, koji vode tako jadne egzistencije da nemaju čemu drugom da se raduju do tudjoj nesreći. Onda još kad vide da je neko na zemlji, onda ga lepo ugaze kako bi se osećali superiorno. Bedno, bedno, bedno.ibi-ibi napisao:@anyushkam
upravo tako.Ali kod nas ovde u Srbiji svi kao da jedva cekaju da onoga ko ima problem,jos vise zgaze i gurnu.Ja cu i dalje ostati pri svom stavu.Resenje svih problema lezi u porodici ili najblizem okruzenju.
.....i onda takvi nikakvi odu na posao.....i nastane problem koji ima baka sludjene mame i ko zna koliko jos njih....anyushkam napisao:To je zato ima toliko bednih ljudi, koji vode tako jadne egzistencije da nemaju čemu drugom da se raduju do tudjoj nesreći. Onda još kad vide da je neko na zemlji, onda ga lepo ugaze kako bi se osećali superiorno. Bedno, bedno, bedno.ibi-ibi napisao:@anyushkam
upravo tako.Ali kod nas ovde u Srbiji svi kao da jedva cekaju da onoga ko ima problem,jos vise zgaze i gurnu.Ja cu i dalje ostati pri svom stavu.Resenje svih problema lezi u porodici ili najblizem okruzenju.
a to mi je omiljena aktivnost na ovom forumu, kosa mi se dize na glavi od takvih likova. dodje devojcica da pita kako da utvrdi da li je trudna ili ne i onda idu salve po njoj jer je zamisli imala nezasticen seks. no shit, ljudi imaju nezasticen seks??peniko napisao:Nije sirota![]()
![]()
![]()
Ma neka mala od 14 leta se pojavila sa neki pitanjima o kontracepciji i polno prenosivim bolestima (sto je izuzetno odgovorno za nekoga o ima 14 godina) i onda su krenuli da je spopadaju kojekakvi
![]()
![]()