Hiv ?

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

miikii22
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Dec 14, 2013 7:09 pm

Hiv ?

Post od miikii22 »

Imao sam nezasticeni odnos 01.05.2016 god pre mesec dana , devojku nisam znao od pre , ali sam ostao u kontaktu i culi smo se posle toga 2, 3 puta i po njenoj prici praktikuje zasticen odnos .. E sada nakon mesec dana ja sam se toliko nesto okrenuo prici da mi je nesto prenela da bukvalno ceo dan istrazujem po netu imam li neke simptome . Kako je vreme prolazilo nekako sam poceo da osecam neke , kao treperenje misica u nogama pa cak i na ruci osetim , pre neki dan ugledam na stopalima da imam guljenje neko medju prstima ili kako se to vec kaze .. Bas sam se uplasio , ne znam sta da radim , citajuci one priloge treba da prodje , 2 do 3 meseca da bi se testirao na te bolesti neke :( U velikoj sam panici svasta mi pada na pamet ... Pa me zanimaju neka misljenja i da li moze neko da mi navede sigurna mesta u Beogradu gde bi mogao da proverim to uz potpun u diskreciju , jer sam iz unutrasnjosti ovde ne smem nigde da se obratim jer i da jeste i da nije odmah bi me osudili :( ... U velikoj sam panici pa molim za pomoc :((((
Kristina11
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Feb 11, 2016 11:43 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Re: Hiv ?

Post od Kristina11 »

Miki ovo zaista nisu simptomi Hiv-a sto si opisao..niti i jedne meni poznate polne bolesti..Nemoj se brinuti.Ni ja nisam iz Beograda pa ne znam gde tacno moze da ti preporucim.Ako si student imas besplatne pretrage na stuudentskom.Ili vidi na netu privatne klinike da platis.Ili prosto odes u privatnu laboratoriju das krv na hiv,i na kliniku da uradis nalaz na bakterije..itd.Mada kazem ti..ti simptomi ne upucuju ni na kakve polne bolesti.P.S.Znas da nisam doktor,i predhodnom korisniku odgovorila sam samo ono sto sam procitala i ono sta ja znam i mislim. :lol:
Kristina11
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Feb 11, 2016 11:43 pm

Post od Kristina11 »

Al proslo je samo mesec dana..tako da za testove za Hiv..malo rano..al imas neke testove novije generacije koji mogu i ranije da se urade.Procitala sam na temi "prenosenje hiv-a".Procitaj tu temu i nacices nazive.Mada mislim da razlog za brigu nemas.Ubuduce sa nepoznatim osobama ili nikakav odnos :lol: ili odnos sa zastitom :lol:
miikii22
Stalni član
Stalni  član

Post od miikii22 »

Hvala puno , ovde mi je jedina nada da saznam nesto :/ Jer sam iz manje sredine i sta god ili gde god da odem znam nekog i bio bi osudjem i da jesam i da nisam zarazen sa necim :/ Mada ja sam i dalje preplasen :( Svasta mi pada na pamet .. Hvala na podrsci znaci ipak jer sam u svemu ovome , ne smem nikom da se obratim ovde :/ Jer puno nekih podataka na intenetu i odmah stvaram sliku da sam zarazen tako da ne znam ni sam sta da radim dok ne prodie i da li uopste da se testiram :/ Hvala na odgovoru
miikii22
Stalni član
Stalni  član

Post od miikii22 »

Zaboravio sam da napisem i povremeni bolovi u zglobovima ili misicima :/ Nzm sad dali je to sve umisljeno posle citanja ovolikih statusa o tome ili ...
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Kontakt:

Post od aaaca »

Зашто ризикујеш када се плашиш?
miikii22
Stalni član
Stalni  član

Post od miikii22 »

aaaca napisao:Зашто ризикујеш када се плашиш?
Desilo se ... Sada sam jako zabrinut , vreme ne moze da se vrati :/ Ako bude sve ok to ce biti jedna lekcija u zivotu :/ Niko se nije rodio maucen , na greskama se uci samo sto ove greske mogu da budu fatalne ... Ali sta da radim sada ? Jedino da verujem da je sve ok i da cekam da prodje taj period i da mi neko pomogne gde bi mogao to da utvrdim ko je iz Beograda ili Kragujevca gde je vec bolje .. Gde moze potpuna diskrecija ...
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Ма батали. ХИВ у суштини не постоји и од њега је умро само онај ко се лечио званичним медицинским методама.
miikii22
Stalni član
Stalni  član

Post od miikii22 »

aaaca napisao:Ма батали. ХИВ у суштини не постоји и од њега је умро само онај ко се лечио званичним медицинским методама.
To vec ne znam , verujem nasim doktorima ... Ako mi mozes pomoci dobro je ako ne nista onda .. Treba mi mesto gde mogu to da proverim aa da mi pritom ne traze podatke ... I dal ima veze ovo treperenje misica (igranje) i ovo sto sam vec naveo sa simptomom hiva posle mesec dana ...
miikii22
Stalni član
Stalni  član

Post od miikii22 »

miikii22 napisao:Zaboravio sam da napisem i povremeni bolovi u zglobovima ili misicima :/ Nzm sad dali je to sve umisljeno posle citanja ovolikih statusa o tome ili ...
Ja sam od brige poceo sam sebi da odgovaram :/ Postoje kao bolovi u zglobovima i misicima ali svremena na vreme ne stalno , a i na stopalu je perutanje koje se siri koliko vidim , e sad dal je ovaj stres utisao na mene da mi ovaliko padne imunitet da sve ovo dozivljavam ili stavrno su neki simtomi hiva ...
Nislija1990
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jun 03, 2016 4:19 am

Post od Nislija1990 »

Svuda u Drzavnim ustanovama se mozes testirati testiranje je besplatno i anoninmo.. Ides pod sifrom i nigde ne pise tvoje ime i prezime.. A test na Hiv mozes da radi posle 5-6 nedelja posto se svuda radi test 4 generacije. i time je skracen period prozora .
Nislija1990
Novi član
Novi član

Post od Nislija1990 »

ako ti bilo kakva pomoc treba pisi ovde tu smo svi da jedni druge pomazemo :wink:
miikii22
Stalni član
Stalni  član

Post od miikii22 »

Nislija1990 napisao:ako ti bilo kakva pomoc treba pisi ovde tu smo svi da jedni druge pomazemo :wink:
A lici li ovo na hiv simptome ? :( Pa citao sam po netu da odem u onaj Biomedical tako nesto ima na slaviji , jer kod njih se odmah isti dan saopstavaju rezulatit dok bi u onoj studenskoj poliklinici kako se vec zove ceka se duze ? Posto nisam iz Beograda pa bi da sto pre zavrsim to :/
Nislija1990
Novi član
Novi član

Post od Nislija1990 »

Vidim da si dosta zabrinut.. . a ako umislis da si bolestan bices bolestan ,sve pocinje iz mozga . najbolje je da ides u jazasu u beograd kod njih je besplatno testiranje ili na infektivoj klinici..od stresa oce da padne imunitet.. ne lici na simtome. bol u zglobovima se moze javiti od stresa i od fizcke neaktivnosti ..a sto se tice hiva nije ga lako preneti.. najcesce su potrebni ucestali odnosi.. a nekad moze iz prve ako se situacija namesti,. lakse je muskarac preneti zeni, nego zena muskarcu... ja znam jedan slucaj gde je jedan covek bio u vezi sa jednom zenom hiv + , i nije mu prenela hiv.. tako da sve zavisi od mnogo faktora.. lepo odes testiras se i zavrsis sa tim..i javi ovde sta si uradio.. ako te jos nesto interesuje pitaj slobodno :)
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Бол у зглобовима хоће и од борелије.
Odgovori