Hiv ?

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

miikii22
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Dec 14, 2013 7:09 pm

Re: Hiv ?

Post od miikii22 »

Nislija1990 napisao:Vidim da si dosta zabrinut.. . a ako umislis da si bolestan bices bolestan ,sve pocinje iz mozga . najbolje je da ides u jazasu u beograd kod njih je besplatno testiranje ili na infektivoj klinici..od stresa oce da padne imunitet.. ne lici na simtome. bol u zglobovima se moze javiti od stresa i od fizcke neaktivnosti ..a sto se tice hiva nije ga lako preneti.. najcesce su potrebni ucestali odnosi.. a nekad moze iz prve ako se situacija namesti,. lakse je muskarac preneti zeni, nego zena muskarcu... ja znam jedan slucaj gde je jedan covek bio u vezi sa jednom zenom hiv + , i nije mu prenela hiv.. tako da sve zavisi od mnogo faktora.. lepo odes testiras se i zavrsis sa tim..i javi ovde sta si uradio.. ako te jos nesto interesuje pitaj slobodno :)
HVala puno na odgovoru , ja sam preplasen ... Vec sam i psihicki pao :/ Svasta mi se mota po glavi :( Posto nisam iz Beograda mislio sam da odem do Krunske 51 tu je isto besplatno testiranje kako sam trazio po netu :( Nadam se da je dovoljno prolso negde izmedju 5-6 nedelja ...I isti dan se dobijaju rezlutati :/ Bas mi je tesko i znaci kakva takva podrska :( Cuo sam se opet sa devojkom i njene reci su da je njoj ok da samo tripujem .. Ali me mogu da verujem osobi koju ne znam ... Hvala jos jednom na odgovru , mozda sam i dosadan ponavaljam ali ja sam vec u glavi bolestan i sve mi ovo mnogo tesko pada :/ Tek mi je 23 godine i nemam kom da se obratim da mi neko pruzi podrsku u svemu ovome ... Hvala jos jednom
miikii22
Stalni član
Stalni  član

Post od miikii22 »

aaaca napisao:Бол у зглобовима хоће и од борелије.
Sta je sada to :(
Nislija1990
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jun 03, 2016 4:19 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Post od Nislija1990 »

Znaci idi se testiraj i smiri se .. testiranje nakon 6 nedelja je finish... sa 4 generacijom.. a sada cu ti objasniti nesto.. mlad covek brze proizvodi antitela u organizmu, od starijeg coveka.. znaci tim testovima se traze antitela u krvi (ag). i virusni protein p24 (ag).. posle 4 nedelja kako smatraju britanski doktori bice ili ag ili ab pozitivno ako virus hiva postoji u krvi.. medjutim 6 nedelja je kod nas konacno za hiv Duo ili Combo Test ili Elisa 4 generacije.. Mladi ljudi ce imati na 28 pozitivan rezultat ukoliko postoji Hiv.. Samo testiranje na 3 meseca je za ljude koji su na Hemoterapiji.. Nekada si morao da cekas 2-3 meseca sa starijim testovima.. Danas je na trziste plasirana Nova Generacija koja bolje Radi od starije.. i Time je Skracen Period Prozora... Moje mislenje je da se nisi zarazio...Jer si imao neku ranicu na penisu?? i jer imala ona neko krvarenje??
Nislija1990
Novi član
Novi član

Post od Nislija1990 »

Znaci idi se testiraj i smiri se .. testiranje nakon 6 nedelja je finish... sa 4 generacijom.. a sada cu ti objasniti nesto.. mlad covek brze proizvodi antitela u organizmu, od starijeg coveka.. znaci tim testovima se traze antitela u krvi (ag). i virusni protein p24 (ag).. posle 4 nedelja kako smatraju britanski doktori bice ili ag ili ab pozitivno ako virus hiva postoji u krvi.. medjutim 6 nedelja je kod nas konacno za hiv Duo ili Combo Test ili Elisa 4 generacije.. Mladi ljudi ce imati na 28 pozitivan rezultat ukoliko postoji Hiv.. Samo testiranje na 3 meseca je za ljude koji su na Hemoterapiji.. Nekada si morao da cekas 2-3 meseca sa starijim testovima.. Danas je na trziste plasirana Nova Generacija koja bolje Radi od starije.. i Time je Skracen Period Prozora... Moje mislenje je da se nisi zarazio...Jer si imao neku ranicu na penisu?? i jer imala ona neko krvarenje??
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Kontakt:

Post od aaaca »

Борелија се добија од зараженог крпеља. Ако те је некада ујео а ниси га тестирао, могуће је.
miikii22
Stalni član
Stalni  član

Post od miikii22 »

aaaca napisao:Борелија се добија од зараженог крпеља. Ако те је некада ујео а ниси га тестирао, могуће је.
Ne verujem , mada sve je moguce .. Idem ovih dana da se testiram na hiv pa cu posle ici dalje da vidim o cemu se radi .. Mozda i umisljam neke simptome ali def nesto nije ok evo vec neko vreme imam kao treperenja misica po celom telu nzm od cega je to onda ... I ponekada osetim kao bol u zglobovima
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Можда имаш мањак неког или више витамина из Б групе.
miikii22
Stalni član
Stalni  član

Post od miikii22 »

aaaca napisao:Можда имаш мањак неког или више витамина из Б групе.
To se proverava vadjenjem krvi ?
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Нисам сигуран за витамине из Б групе, али неки други витамини и минерали могу да се проверавају из крви. Међутим, ту постоји веома озбиљна квака. Поремећено стање у крви се види тек када особа много забразди, а до тада делује да је све у реду. И тако "све је у реду" а ти имаш проблеме не знајући за њихов узрок.

Једино можеш да експериментишеш али и ту постоји квака. Већина препарата на нашем тржишту је веома лошег квалитета. Конкретно мени и још неким особама Милгама и Бедоксин ама баш ништа нису помогли, а мени је још Бедоксин изазвао гастритис. Једино шта сам успео да пронађем да је квалитетно је у Панспорту и Витаминшопу. Још само да утврдиш дозе.

Ако те занима, кажи.
Nislija1990
Novi član
Novi član

Post od Nislija1990 »

Aco ja svaki dan jedem po jednu bananu.. i treniram jer to dovoljan unos vitamana B. i da te pitam josh nesto jer su stetni proteini da se uzimaju tokom treniranja??
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Једна банана дневно?! Ти то мене зезаш? Па не мораш ни њу. Она ти је само мало за калијум добра.

Протеини нису штетни само ако су квалитетни. Ако ћеш да их користиш препоручујем ти Панспорт.

Од тога колико интензивно тренираш зависи потребан унос додатака исхрани. Немој да се зезаш јер можеш гадно да упропастиш здравље. Није ти то Windows па када га упропастиш а ти форматишеш диск и 'ајд Јово наново.
Nislija1990
Novi član
Novi član

Post od Nislija1990 »

hvala aco :) miki si se testirao ??
miikii22
Stalni član
Stalni  član

Post od miikii22 »

Nislija1990 napisao:hvala aco :) miki si se testirao ??
Nisam jos , ovih da a cu .. Poslo sam vam poruku u inobx , pogledajte :)
miikii22
Stalni član
Stalni  član

Post od miikii22 »

miikii22 napisao:
Nislija1990 napisao:hvala aco :) miki si se testirao ??
Nisam jos , ovih da a cu .. Poslo sam vam poruku u inobx , pogledajte :)
Pa kako se vreme briblizava sve me je vise strah , jer osecam i dalje kao neke bolove u zglobovima tj nzm ni sam nije tacno zglob negde i na drugim mestima aa i na stopalima mi je i dalje ono ljuscenje koze ...Ali ovih dana verovatno idem :( Ne znam ni kako cu iskreno bas mi je tesko ...
Nislija1990
Novi član
Novi član

Post od Nislija1990 »

miki garantujem druze ne sekirija se da ces biti Hiv - .. A da kazem aci kupio sam Whey crveni 100 % sitec profesional.. kazu jedna do 2 merice dnevno .. on je najkvalitetniji
Odgovori