Pa steta sto se ne koristi vise ovaj forum , jer moze ovde da se dobiju neki odgovori , sigurno je bolje otici kod doktora ali u manjim sredinama nije bas sve tako jednostavno ..Bas kada je u pitanju ova tema , tako da nadam se da ce se neko pojaviti ko je strucan po ovom p itanju jer sam gledao na net i misljenja su podeljenja oko ovog mog problema ..A ne mogu bas tako cesto ici u Beograd jer mi nije blizu .. :/aaaca napisao:Опет не разумеш. Никакве разлике нема осим што добијаш обавештења о новим постовима. Дакле када неко нешто напише на твојој теми ти добијеш обавештење о томе и не мораш да тражиш своју тему по форуму и гледаш да ли је неко нешто написао.
Народ обично виси на форуму када му нешто треба и после их више нема. А неки поставе питање али не чекирају ону опцију за обавештавање и мисле да им нико није одговорио па се не појављују. Има неколико ликова који се повремено укључују и то је то.
Hiv ?
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
Re: Hiv ?
Pa to sada na stranu .. Ja i dalje gledam pozitivno i nadam se da nam oni mogu pomoci ... Ali ovde nema vajde na ovom forumi jer nema skoro nikog :/aaaca napisao:Знам неке особе које се не би сложиле да је најсигурније отићи код лекара, само то више не могу да потврде. Грешке лекара покрива земља, како кажу у народу.
- aaaca
- Stalni član

- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Само ти гледај позитивно али ради опрезно. Увек мораш да имаш неколико независних мишљења. Када кажем "независних" мислим на то да онај други не зна шта је рекао онај први итд.
Мојој супрузи су због сталних болова у куку, после прегледа и снимања, пронашли артрозу кука. Преписали јој неке физикалне вежбе и тако то. Углавном њој се стање погоршавало из месеца у месец. Пошто сам сумњао у ту дијагнозу јер сам видео снимак кука успео сам да је убедим да оде код једног физиотерапеута кога ја готивим. Да не детаљишем, човек јој је рекао да се ради о упали тетива и лигамената и преписао јој другачије физикалне вежбе. Њој је већ после пет дана било боље. Требаће још времена да се све среди због вишемесечних погрешних вежби али решиће се.
Надам се да ћеш извући неку поуку из овога.
Мојој супрузи су због сталних болова у куку, после прегледа и снимања, пронашли артрозу кука. Преписали јој неке физикалне вежбе и тако то. Углавном њој се стање погоршавало из месеца у месец. Пошто сам сумњао у ту дијагнозу јер сам видео снимак кука успео сам да је убедим да оде код једног физиотерапеута кога ја готивим. Да не детаљишем, човек јој је рекао да се ради о упали тетива и лигамената и преписао јој другачије физикалне вежбе. Њој је већ после пет дана било боље. Требаће још времена да се све среди због вишемесечних погрешних вежби али решиће се.
Надам се да ћеш извући неку поуку из овога.