Hiv ?
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
-
Nislija1990
- Novi član

- Pridružio se: Pet Jun 03, 2016 4:19 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Re: Hiv ?
i gde u inbox si na poslao ja ne vidim .. 
kao prvo prestani da tragaš po netu i tražiš rešenja preko njega.Ti u principu nemaš problem sa HIV virusom,što ne znači niti da ga imaš niti da ga nemaš.Tvoj problem je u tvom načinu razmišljanja,rasuđivanju.Šta misliš,kada bi to bilo tako kako ti vidiš,mislim na net,onda bi daleko bogatije zemlje ukinule sve svoje medicinske fakultete i sve doktore jer je daleko jeftinije da osoba lepo sedne za računar i vidi šta mu to fali i ode do apoteke i kupi odgovarajući lek.Zar ti ova priča ne deluje pomalo suludo? e to ti sebi upravo radiš.Šta misliš,koliko se samo u toku ovog dana desilo nezaštićenih polnih odnosa?Samo u ovom danu!Sudeći po tvom rezonu samo u Srbiji bi za par dana imali pandemiju HIV-a a ne epidemiju!
Momčino,ne pravi sebi psihijatriske probleme primajući se na te misli već lepo idi u privatnu labaratoriju ,reci im koliko je vremena prošlo od tog rizičnog seksualnog odnosa i ini će ti shodno testovima koji stalno napreduju reći kad da dođeš i daš uzorak krvi.A dotle živi kao sav normalan svet.
To što pominješ na stopalima je gljivična infekcija koja se rešava upotrebom krema.pozdrav!
Momčino,ne pravi sebi psihijatriske probleme primajući se na te misli već lepo idi u privatnu labaratoriju ,reci im koliko je vremena prošlo od tog rizičnog seksualnog odnosa i ini će ti shodno testovima koji stalno napreduju reći kad da dođeš i daš uzorak krvi.A dotle živi kao sav normalan svet.
To što pominješ na stopalima je gljivična infekcija koja se rešava upotrebom krema.pozdrav!
Pa samo sam uplasen .. Ovaj forum za to i sluzi da podelimo misljenja , ovih dana cu se testirati :/ Aaa pa bas ta gljivicna infekcija dolazi sa padom imuniteta , aa na to utice hiv infekcija , tako da samo sam uplasen i psihicki dosta pao :/ Cekam da se testiram tj proslo je 5 nedelja sto je dovoljno za nove testove , ali gledam sam clanak gde doktor Djordje Jevtovic navodi da je 8000 zarazenih mozda i vise ali da ne znaju za svoj Hiv status tako da sam uplasen i nije mi sve jedno , znam da sam pogresio ali nema povratka sada ..
Hvala svima na podrsci , nerekativan je rezultat
Nikom ne bih pozeli ovaj pakao kroz koji sam prosao , zato pamet u glavu i koristite kondome
Doktorica je rekla da je ovo 99% rezlutat ali da mogu u koliko zelim da ponovim test za nekih mesec dana eto i tih 1 % da da ne razmisljam
) Ali ja i dalje osecam bolove u zglobovima i to ne znam sta bih trebao dalje neku analizu i cega vec ?
Osecam se i dalje cudno ali znam da nije HiV 
Hvala na podrsci , aa sta bi moglo da bude onda cudno se osecam i na nogama mi se guli bas koza a i pocela je po rukama ne znam o cemu je problem ?aaaca napisao:Е па лепо. Идемо даље.
-
Dr.Dzindo
- Aktivan član

- Pridružio se: Uto Nov 03, 2015 6:20 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Desvamacija je sasvim normalna pojava,moze nastati i od stresta kojeg ste imali,ali isto tako je i znak,kao i bolovi u zglobovima, da imate deficit vitamina u organizmu.
Prof.Dr.Dzindo Zlatko.
specijlista patoloske anatomije
Sta preporucujete da radim ? Tj kako mogu proveriti sta je u pitanju ? Obicna analiza krvi ili nesto posebno ?Dr.Dzindo napisao:Desvamacija je sasvim normalna pojava,moze nastati i od stresta kojeg ste imali,ali isto tako je i znak,kao i bolovi u zglobovima, da imate deficit vitamina u organizmu.
Nesto Anti Enzimski tesk Hiv a/g 1/2 tako nesto... I super je proslo Nereaktivan jeFilipp napisao:Miki kako se zove test sto si radio?
Hvala , pa to nije strasno nesto ? Te vitamine mogu nadoknaditi lako ?Dr.Dzindo napisao:U malo vecim apotekama mozete izmjeriti razinu vitamina i minerala u tijelu.