Hiv ?

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Filipp
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Maj 29, 2016 11:02 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Re: Hiv ?

Post od Filipp »

Miki kako se zove test sto si radio?
miikii22
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Dec 14, 2013 7:09 pm

Post od miikii22 »

Filipp napisao:Miki kako se zove test sto si radio?
Nesto Anti Enzimski tesk Hiv a/g 1/2 tako nesto... I super je proslo Nereaktivan je :D Rekli su mi da je 99% tacan i da tih 1 posto je kao neka sansa ali da ne treba vise da se testiram da sam ok i zdrav i da vodim u buduce racuna :D
miikii22
Stalni član
Stalni  član

Post od miikii22 »

Dr.Dzindo napisao:U malo vecim apotekama mozete izmjeriti razinu vitamina i minerala u tijelu.

Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Kontakt:

Post od aaaca »

Постави фотографију тих промена на кожи о којима причаш.
miikii22
Stalni član
Stalni  član

Post od miikii22 »

aaaca napisao:Постави фотографију тих промена на кожи о којима причаш.
Polako se povlaci ovo tako da sve je ok nadam se :)) Tj sve je manje :)
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Одлично!
Niko123
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jun 23, 2016 11:39 am

Post od Niko123 »

Imam pitanje za nekog ko je strucan da mi pomogne imao sam pre 5 meseca sexsualni odnos sa svojom ženom u jednom trenutku sam video malo fekalija na mom penisu oprao sam ga i onda smo imali sex fekalije su se pojavile jer moja supruga ima hemoroide pa su ih one povukle malo fekalije van debelog creva. e sad nisam siguran dali je penis sa fekalijama ušao u vaginu moje pitanje dali oko su malo fekalije prodrle u vaginu dali je moguće dobiti hiv virus
miikii22
Stalni član
Stalni  član

Post od miikii22 »

Pozdrav ljudi :) Evo ja da se javim posle nekog vremena , radio sam test nakon 40 dana i nije pozitivan :) Doktorica tj zena savetovalistu mi je rekla da 99 posto nisam ali ima i tih 1 posto mogucnosti i da mogu se opet testirati :D Aa skoro je bila neka emisija na tv da nije moguce utvrditi da li je neko pozitivan ili ne dok ne prodje najmanje 3 meseca , da je u tih 3 meseca period prozora :) Pa me zanima ima li potrebe da se opet testiram ili je sve ok :))
miikii22
Stalni član
Stalni  član

Post od miikii22 »

Sta je sa forum jedva sam nasao svoju temu ... Koliko ovih spam tema -.-
miikii22
Stalni član
Stalni  član

Post od miikii22 »

miikii22 napisao:Pozdrav ljudi :) Evo ja da se javim posle nekog vremena , radio sam test nakon 40 dana i nije pozitivan :) Doktorica tj zena savetovalistu mi je rekla da 99 posto nisam ali ima i tih 1 posto mogucnosti i da mogu se opet testirati :D Aa skoro je bila neka emisija na tv da nije moguce utvrditi da li je neko pozitivan ili ne dok ne prodje najmanje 3 meseca , da je u tih 3 meseca period prozora :) Pa me zanima ima li potrebe da se opet testiram ili je sve ok :))
Da dodam da je test bio tipa 1/2 a/g koliko se secam
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Навалили спамери.

Нема шта да тражиш своју тему. Све су ти на списку у Корисничком контрол панелу. Иначе треба да кликнеш на аутоматско обавештавање о теми у којој учествујеш да би ти стизао подсетник када се појави нови текст.
miikii22
Stalni član
Stalni  član

Post od miikii22 »

aaaca napisao:Навалили спамери.

Нема шта да тражиш своју тему. Све су ти на списку у Корисничком контрол панелу. Иначе треба да кликнеш на аутоматско обавештавање о теми у којој учествујеш да би ти стизао подсетник када се појави нови текст.
Pa da jeste ali , ovako bolje jer mogu i drugi da vide i da mi odgovore sto mi treba ...
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Ниси добро прочитао текст. Ради се о аутоматском обавештавању тј. о томе да добијеш емаил подсетник када ти неко одговори на форуму на тему коју си штиклирао.
miikii22
Stalni član
Stalni  član

Post od miikii22 »

aaaca napisao:Ниси добро прочитао текст. Ради се о аутоматском обавештавању тј. о томе да добијеш емаил подсетник када ти неко одговори на форуму на тему коју си штиклирао.
Pa da ali ipak ovako je preglednije :)) Steta sto nije ovaj forum malo zivlji tj da su clanovi aktivniji , jer nama kojim treba pomoc bi bas znacilo :))
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Опет не разумеш. Никакве разлике нема осим што добијаш обавештења о новим постовима. Дакле када неко нешто напише на твојој теми ти добијеш обавештење о томе и не мораш да тражиш своју тему по форуму и гледаш да ли је неко нешто написао.

Народ обично виси на форуму када му нешто треба и после их више нема. А неки поставе питање али не чекирају ону опцију за обавештавање и мисле да им нико није одговорио па се не појављују. Има неколико ликова који се повремено укључују и то је то.
Odgovori