Hepatitis B (hronicni)

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
Kristina11
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Feb 11, 2016 11:43 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Re: Hepatitis B (hronicni)

Post od Kristina11 »

Super Milice.Javi se posle kontrole.I javi sta je sa pcr testovima,dal si uradila,jesu stigli..
SanjaBeograd
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Dec 08, 2012 3:11 pm

Post od SanjaBeograd »

Dragi moji, u mislima sam često sa vama i čitam vas. Drago mi je da se dobro držite i da ste dobro. Poljubac i pozdrav. :)
Kristina11
Aktivan član
Aktivan član

Post od Kristina11 »

Pozdrav Sanja,poljubac i tebi.Kako si ti?
SanjaBeograd
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Dec 08, 2012 3:11 pm

Post od SanjaBeograd »

Guram... Ništa u životu nije kako ja hoću. Učim da uživam u tome što imam i prigrlim i poštujem to što imam. :)
milica m
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Sep 01, 2006 9:29 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od milica m »

Devojke, nista od pcr-a, da zovem za dva meseca, ako stignu testovi da ga odradim :roll:

Molim vas, ako neko dobije neku informaciju pre polovine novembra (tad cu da zovnem), neka postuje ovde da nam ne potrose pre nego stignemo opet na red. :-?
Kristina11
Aktivan član
Aktivan član

Post od Kristina11 »

Dogovoreno Milice.Meni su rekli da zovem polovinom oktobra..i to petkom.Sto petkom-e to ne znam.Al ko da je i bitno.Uglavnom zvacu tad pa cu videti kakva je situacija i naravno odmah javljam.Nego Milice jel se to desavalo i pre?Ja prvi put kad sam dosla odmah mi dadose da uradim pcr.E sad posle 6 meseci nema testa.Jel to tako malo ima malo nema?Ili je to samo sad nesto..tender il sta vec?Ne znam kako uopste i dobijaju te testove.Ocigledno je limitiran broj testova pa im nestaje.I ukoliko nema duze vreme npr salju li u drugu kliniku gde ima?
milica m
Aktivan član
Aktivan član

Post od milica m »

Ja tamo idem vec deset godina, tek poslednje dve su mi na klinici radili pcr. Sve pre toga sam placala i radila privatno :roll:
Ja mislim da oni to dobijaju iz nekih donacija,nisam sigurna, a mislim da nigde to ni ne mozes da uradis o trosku socijalnog osim kod njih. A privatno da se radi bas je skupo. :-?
Kristina11
Aktivan član
Aktivan član

Post od Kristina11 »

Ooo :roll: a koliko je to "bas skupo" u dinarima..?evrima...?Koliko,reci molim te pa da okapim :roll: :D. A otkud nema npr na infektivnoj klinici pri VMA?Zar se ne moze tamo dobiti uput pa da socijalno pokrije? Aj da se nadamo da su ove zadnje 2 godine usavremenili tehniku..i da ce pcr biti naravno..samo je trenutno nestasica :lol: EU pravi problem oko donacije :lol: :lol:
Kristina11
Aktivan član
Aktivan član

Post od Kristina11 »

I sonuq gde si ti?Koliko zapamtih ti sad treba da imas kontrolu u septembru.Jesi bila?Kakvi su ti nalazi?
milica m
Aktivan član
Aktivan član

Post od milica m »

E, rece mi bas jedan pacijent sto se sedeo do mene, isto ima B, on zvao VMA i rekli mu da rade pcr samo vojnim osiguranicima, ostalima ne, ali uz uput mozes da se pregledas. Mislim, kakva korist od gledanja :roll:

A placala sam taj pcr 2013.god 12.000 pre toga jednom 8.000, jednom 20.000 kako gde i kad ubodes.
Radila sam manje vise na godinu dana.
Kristina11
Aktivan član
Aktivan član

Post od Kristina11 »

Hehe ma sta imam od gledanja,gledaju me i ovi ovde,na pogled sam odlicno :lol: :lol: .Konkretno pcr mi znaci da bih videla pomak ili ne..jer ostali su nalazi svi dobri.Pa i tebi isto tako.Aaa skup je pcr.Al ako budem morala da platim..pa jbg sta da se radi.Za to moram imati.E a ja nikad nisam uspela da procaskam sa pacijentima tako.Prvi put je bilo puno al oko mene su bili sa C i nisu bas nesto bili raspolozeni za caskanje.A drugi put ja sama bila..zamisli.Zive duse u cekaonici nije bilo.E a ne pitah te,jesi ti ukapirala kako si se inficirala ovim?
milica m
Aktivan član
Aktivan član

Post od milica m »

Ja zaista ne znam gde sam pokupila virus. Sumljam na neki stomatolosku intervenciju pre 25god al ne mogu da budem sigurna.

Ja ne idem na kontrole u ambulantu, vec na odeljenje, tu dolaze oni koji su lezali u bolnici, uvek nas je gomila svi sa hepatitisima a,b ili c. Neke ljude vec redovno vidjam pa i procaskamo malo. :D
sonyq
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Jan 15, 2016 3:50 pm

Post od sonyq »

E devojke, pozdrav! Drago mi je da ste dobro. Treba da se nakanim ovih dana da odem da odnesem rez. na infektivnu. Sve mi je dobro, i UZ i kks zajedno sa transaminazama. Nego sam u haosu, pocela da radim, pa beba, kuca... Ne stizem nista, javljam se kad zavrsim tamo. A za pcr pitacu i ja Dr pa vam javljam. Ljubim vas!
Kristina11
Aktivan član
Aktivan član

Post od Kristina11 »

Sonyq jesi se nakanila da odes na kliniku ? :lol:
sonyq
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Jan 15, 2016 3:50 pm