Hepatitis B (hronicni)
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Čet Feb 11, 2016 11:43 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Re: Hepatitis B (hronicni)
Super Milice.Javi se posle kontrole.I javi sta je sa pcr testovima,dal si uradila,jesu stigli..
-
- Stalni član
- Pridružio se: Sub Dec 08, 2012 3:11 pm
Dragi moji, u mislima sam često sa vama i čitam vas. Drago mi je da se dobro držite i da ste dobro. Poljubac i pozdrav. 

-
- Aktivan član
Pozdrav Sanja,poljubac i tebi.Kako si ti?
-
- Stalni član
- Pridružio se: Sub Dec 08, 2012 3:11 pm
Guram... Ništa u životu nije kako ja hoću. Učim da uživam u tome što imam i prigrlim i poštujem to što imam. 

-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Sep 01, 2006 9:29 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Devojke, nista od pcr-a, da zovem za dva meseca, ako stignu testovi da ga odradim
Molim vas, ako neko dobije neku informaciju pre polovine novembra (tad cu da zovnem), neka postuje ovde da nam ne potrose pre nego stignemo opet na red.

Molim vas, ako neko dobije neku informaciju pre polovine novembra (tad cu da zovnem), neka postuje ovde da nam ne potrose pre nego stignemo opet na red.

-
- Aktivan član
Dogovoreno Milice.Meni su rekli da zovem polovinom oktobra..i to petkom.Sto petkom-e to ne znam.Al ko da je i bitno.Uglavnom zvacu tad pa cu videti kakva je situacija i naravno odmah javljam.Nego Milice jel se to desavalo i pre?Ja prvi put kad sam dosla odmah mi dadose da uradim pcr.E sad posle 6 meseci nema testa.Jel to tako malo ima malo nema?Ili je to samo sad nesto..tender il sta vec?Ne znam kako uopste i dobijaju te testove.Ocigledno je limitiran broj testova pa im nestaje.I ukoliko nema duze vreme npr salju li u drugu kliniku gde ima?
-
- Aktivan član
Ja tamo idem vec deset godina, tek poslednje dve su mi na klinici radili pcr. Sve pre toga sam placala i radila privatno
Ja mislim da oni to dobijaju iz nekih donacija,nisam sigurna, a mislim da nigde to ni ne mozes da uradis o trosku socijalnog osim kod njih. A privatno da se radi bas je skupo.

Ja mislim da oni to dobijaju iz nekih donacija,nisam sigurna, a mislim da nigde to ni ne mozes da uradis o trosku socijalnog osim kod njih. A privatno da se radi bas je skupo.

-
- Aktivan član
Ooo
a koliko je to "bas skupo" u dinarima..?evrima...?Koliko,reci molim te pa da okapim
. A otkud nema npr na infektivnoj klinici pri VMA?Zar se ne moze tamo dobiti uput pa da socijalno pokrije? Aj da se nadamo da su ove zadnje 2 godine usavremenili tehniku..i da ce pcr biti naravno..samo je trenutno nestasica
EU pravi problem oko donacije

-
- Aktivan član
I sonuq gde si ti?Koliko zapamtih ti sad treba da imas kontrolu u septembru.Jesi bila?Kakvi su ti nalazi?
-
- Aktivan član
E, rece mi bas jedan pacijent sto se sedeo do mene, isto ima B, on zvao VMA i rekli mu da rade pcr samo vojnim osiguranicima, ostalima ne, ali uz uput mozes da se pregledas. Mislim, kakva korist od gledanja
A placala sam taj pcr 2013.god 12.000 pre toga jednom 8.000, jednom 20.000 kako gde i kad ubodes.
Radila sam manje vise na godinu dana.

A placala sam taj pcr 2013.god 12.000 pre toga jednom 8.000, jednom 20.000 kako gde i kad ubodes.
Radila sam manje vise na godinu dana.
-
- Aktivan član
Hehe ma sta imam od gledanja,gledaju me i ovi ovde,na pogled sam odlicno
.Konkretno pcr mi znaci da bih videla pomak ili ne..jer ostali su nalazi svi dobri.Pa i tebi isto tako.Aaa skup je pcr.Al ako budem morala da platim..pa jbg sta da se radi.Za to moram imati.E a ja nikad nisam uspela da procaskam sa pacijentima tako.Prvi put je bilo puno al oko mene su bili sa C i nisu bas nesto bili raspolozeni za caskanje.A drugi put ja sama bila..zamisli.Zive duse u cekaonici nije bilo.E a ne pitah te,jesi ti ukapirala kako si se inficirala ovim?

-
- Aktivan član
Ja zaista ne znam gde sam pokupila virus. Sumljam na neki stomatolosku intervenciju pre 25god al ne mogu da budem sigurna.
Ja ne idem na kontrole u ambulantu, vec na odeljenje, tu dolaze oni koji su lezali u bolnici, uvek nas je gomila svi sa hepatitisima a,b ili c. Neke ljude vec redovno vidjam pa i procaskamo malo.
Ja ne idem na kontrole u ambulantu, vec na odeljenje, tu dolaze oni koji su lezali u bolnici, uvek nas je gomila svi sa hepatitisima a,b ili c. Neke ljude vec redovno vidjam pa i procaskamo malo.

-
- Stalni član
- Pridružio se: Pet Jan 15, 2016 3:50 pm
E devojke, pozdrav! Drago mi je da ste dobro. Treba da se nakanim ovih dana da odem da odnesem rez. na infektivnu. Sve mi je dobro, i UZ i kks zajedno sa transaminazama. Nego sam u haosu, pocela da radim, pa beba, kuca... Ne stizem nista, javljam se kad zavrsim tamo. A za pcr pitacu i ja Dr pa vam javljam. Ljubim vas!
-
- Aktivan član
Sonyq jesi se nakanila da odes na kliniku ? 

-
- Stalni član
- Pridružio se: Pet Jan 15, 2016 3:50 pm
Kris, nisam jos. Trebala bih ove nedelje