Hepatitis B (hronicni)
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pet Jan 15, 2016 3:50 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Re: Hepatitis B (hronicni)
Bila sam jutros. Nista spec, sve je u redu. Rezultati su mi super. Kontrola za 7 meseci. Pcr testova jos uvek nema, kaze Dr da ih ne ocekuje uskoro. Kako ste vi Milice, Kristina, Mahida? Sta je mladih jutros bilo na kontroli, do 35 godina... 

-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Sep 01, 2006 9:29 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Pih, bas bzv za pcr. :cry inace kod mene sve ok sto se zdravlja tice. 

-
- Aktivan član
- Pridružio se: Čet Feb 11, 2016 11:43 pm
Super sonyq sto je sve ok.Ja nisam ni zvala za pcr test.Citam od vas tu da ga jos nema.Meni je rekla da nazovem u drugoj polovini oktobra.Vidim bila si,nema.Zvacu ja sad u petak da vidim.Ako su stigli da odem da uradim.Sl kontrola mi je u februaru.Al ako pre stigne pcr pre da uradim i dodjem.
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Sep 01, 2006 9:29 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Danas sam zvala infektivnu, pcr-a nema ni dalje.
-
- Aktivan član
I ja zvala.Nema jos.Izgleda da cu docekati i februarsku kontrolu bez pcr testa.Mozda dobiju posle nove godine
Kako ste devojke? E ja moram da kazem da sam se obezobrazila.Zadnja dva meseca jedem sve zivo,i masno i slatko..slatkise..ma sve jedem.Samo ne pijem alkohol i gazirano.I onda sam se istripovala..sta li mi je sa jetrom..a jos sam citala da od ovog mog zeffixa sto pijem moze rezistencija i virus da mutira i podivlja..Mada doktorka mi kaze da ne moze pre godinu dana.A meni ce na kontroli u februaru biti godinu dana.Al doktori razni na internetu govore drugacije.I tako ja umislim da su mi transaminaze ogromne i da je mutirao zbog leka..plus moja ishrana..i probijem led i odem privatno da proverim transaminaze..i onaj holesterol koji je bio 6,7..I GLE CUDA.Meni i dalje transeminaze u normali..a sad jos nize alt 19 ast 21.i holesterol spao na 5,5.Bezobzira na ishranu.I nije mi mutirao zbog leka.jupiii.Takodje me bilo uplasilo sto je devojka jedna umrla od hepatitisa B i to od AKUTNOG..za samo 2 nedelje.Neki tezak akutni..otkazala joj jetra.I to me dodatno uznemirilo..gde sam se trgla iz uljuskanosti jer je meni sve ok..i shvatila da ovaj virus moze biti smrtno opasan.E a znate sta sad se plasim-citala sam da kad se prekine ovaj moj lek zeffix(lavimudin) moze doci do pogorsanja..posle godinu dana koriscenja 26 % dodje do pogorsanja zbog prestanka leka.e kod nekih privremeno..kod nekih mora kombinacija drugih lekova..a retkost je fatalan ishod.E sad me brine sta ce biti ako mi ukine lek u februaru?a sve mi sluti na to..jer su mi nalazi dobri.Ako mi se po prestanku pogorsa stanje..bezveze..ispadne da mi je bilo bolje pre koriscenja leka.Malo se plasim te reakcije kakva li ce mi biti.A rizik je i da se nastavi ovaj lek jer posle godinu dana veliki je rizik od rezistencije.Ne znam sta da mislim.Sta vi mislite?Imate li kakva saznanja o tome?

-
- Aktivan član
Cao svima.Nesto vas nema.E..a ja sutra imam slavlje,kuma mi se porodila.Pa imam jedno glupo pitanje...da li bih smela nazdraviti casicom alkohola?Sta vi mislite?Inace ne pijem uopste ni alkohol ni gazirano.Otkako sam saznala za dijagnozu..evo ravno godinu dana,ni kap nisam probala.Ranije sam casicu,dve u ovako izuzetnim prilikama.Jako jako retko.Znam da ce me sutra spopasti da nazdravim..pa se pitam dal bih smela..dal ce mi nesto biti.??(inace niko od njih ne zna za moju dijagnozu) .Nalazi su mi i dalje svi uredni.Transaminaze jetre u normali.Odlicno se osecam.Sve cakum pakum.No ipak hepatitis b postoji u meni.Pijem taj zeffix.I?Sta vi mislite?Please za odgovor..to je sutra 

-
- Stalni član
- Pridružio se: Pet Jan 15, 2016 3:50 pm
Dragi moji, Srecna Vam Nova godina i sve najbolje u 2017!
Kris, naravno da smes casicu, dve. Malo kasnim sa odgovorom ali naravno u granicama normale samo da je
Meni je rekla da ne pijem abnormalne kolicine alkohola, ali to svakako nikad i nisam.
Znaci normalno i umerno u svemu.
Pozdrav!
Kris, naravno da smes casicu, dve. Malo kasnim sa odgovorom ali naravno u granicama normale samo da je

Meni je rekla da ne pijem abnormalne kolicine alkohola, ali to svakako nikad i nisam.
Znaci normalno i umerno u svemu.
Pozdrav!
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
Ха ха ха, чашицу-две сме али не сме кашику комовице са белим луком. 

-
- Aktivan član
Srecna Nova godinaaa ! E devojke da znate da je stigao pcr test na kliniku.Imaju. E ja popila 2 case piva onda.Rekoh pivo ima manji posto alkohola nego ostala alkoholna pica
I Aco hahaha e nek si mi rekao
Al pazi..ja 2 case piva popila sad i ko zna kad opet..za godinu dana...a tu tvoju kasiku komovice bih morala svakodnevno 

- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Само што од пива нема вајде а од онога би оздравила. А тек ако прорачунаш унету количину алкохола. А само када се сетим драматизовања функције јетре због пет милилитара алкохола, а овде крљнеш 60ml...
-
- Aktivan član
5 ml dnevno al tako svaki dan..godinama...a za samo 12 dana ispunis tu moju kvotu od 60 ml.Koju ja verovatno nikad vise necu..a mozda ni tad
. A zamisli tek koliko je to ml mesecno..godisnje..

- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Ма да, када је за лично задовољство у питању онда здравље нема везе.
Тих пет милилитара дневно јетра не би ни приметила па макар то користила следећих 200 година. Та количина не може ни да дође до јетре јер се свари, за разлику од две чаше пива...
Тих пет милилитара дневно јетра не би ни приметила па макар то користила следећих 200 година. Та количина не може ни да дође до јетре јер се свари, за разлику од две чаше пива...
-
- Aktivan član
Kako nema vajde od piva-a vitamin B?
. E ne pricaj gluposti.Komovica leci hep B?Lek za sve viruse.Greska je moje 2 case piva al brate ne lupetaj sa tvojim lekovima koji lece sve.Alkohol ne sme.Tacka.

- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Ти ћеш да кажеш да алкохол не сме, а лочеш пиво?!
И није комовица лек него бели лук. Ако се лечиш као што читаш онда ми је све јасно.
И није комовица лек него бели лук. Ако се лечиш као што читаш онда ми је све јасно.
-
- Aktivan član
Ja bar kažem da nije dobro to što sam popila 2 čaše piva.Da,popila sam i da,to ne sme da se radi.A to "ločeš",ma loče ti ćerka..alo bre smanji doživljaj.Jer ja te još tolerišem.Kad ja puknem,ima da te "napušim" koliko te još niko nije ovde napušio,a mnogi su.I u pravu su.Ti si jedan nadrilekar (čak nisi ni to,nego se trudiš da budeš),ti si običan prevarant.Prodaješ maglu bolesnima.Sram te bilo.Ne lupetaj.Odvraćaš ljude da ne idu kod doktora,doktori nemaju pojma,ti imaš dijagnoze i lekove za sve,otkrio si lek za hepatitis B,ma za sve vrste hepatitisa,i za hiv..a da-hiv po tvom mišljenju ne postoji.Šta bi ti sad rekli milioni koji imaju taj hiv.Ne zamlaćuj ljude.