Aco, jel ti uredno lezes do 24h, ustajes uvek na vreme? Jel osetis ubrzo na svoje stanje posledice loseg spavanja? I kolko u proseku treba coveku da se oporavi i krene odmornije da se budi?
Rekreativno sam probavao mnoge sportove sam i sa drustvom i mnoge se upraznjavao redovno dok nisam poceo da se povredjujem. A generalno sam i uvek inicijator nekih novih aktivnosti ali ljudi postaju sve melanholicni da mi to sve teze i teze polazi za rukom. Ali kada se oporavim od povreda krecem odma sa aktivnoscu. Osecam da mi fali pa sada ako nista drugo gledam bar malo sobni bicikl da vozim da izbacujem znoj toksine i da malo pokrenem organizam, odem do teretane odradim vezbe sa manjim tezinama...
Znam da si pricao za magnete a ja ne bi previse da zapitkujem. Ali kako vidim da bi trebalo vise komada da se kupi da bi pokrilo zonu povrede. Malo bi to bilo komplikovano nositi kada nije onako skrojeno pa da se navuce samo ili obmota sa nekom cicak trakom.
7 str. ove teme - Aca i ja pricamo o pecaljkama i camcima i predlaze mi sta da kupim

Naleteo na ovo, vredi procitati
http://www.independent.co.uk/news/scien ... 24471.html
Ukratko: otriven je molekul koji izaziva osecaj sresa, aksioznosti i depresije