Diskusije o ORL tj. uho, grlo, nos grani medicine. Sve o anatomiji, fiziologiji u patološkim stanjima uha, grla i nosa. Postavite pitanje ili podelite iskustva i savete o tegobama iz oblasti otorinolaringologije.
Ne,ne... Gastroskopijom mogu otkriti samo ako imas reflux zbog insuficijencije kardije i slicnih pato stanja.Meni bi rekli da nemam seflux da sam otisao kod GE ali ga ja zapravo imam. Pomoc,posalji mi na PP sta imas od terapije...
Mislim da se od hladnih i vrucih napitaka ostecuje i sluzokoza zdrela koje je mom slucaju konstantno upaljeno, jer je na centralnom mestu obracuna. Takodje sam primetio da mi smeta limunada, odnosno limunska kiselina koja mi razdire sluzokozu.
Zaboravio sam i ovo da vas pitam: Da li hrcete u snu? Meni moji kazu da struzem kao zver. To je verovatno zbog zapusene nosnice, pa disem pretezno na usta.
Imam za 5 dana kontrolu. Hahaha ovaj goran malo pomesao neke stvari,njemu se sliva nedelju dana i misli da je to problem. Covece nama je to hronicno slivanje,godinama,svakodnevno. Da,iz sinusa ide,ali kod tebe je to ocigledno neka upala,resice to inekcije,samo opusteno
pomoc napisao:Imam za 5 dana kontrolu. Hahaha ovaj goran malo pomesao neke stvari,njemu se sliva nedelju dana i misli da je to problem. Covece nama je to hronicno slivanje,godinama,svakodnevno. Da,iz sinusa ide,ali kod tebe je to ocigledno neka upala,resice to inekcije,samo opusteno
Hvala puno na ovom odgovoru Imam utisak da mi se posle ove druge injekcije smanjilo slivanje ...
Gorangarde, na tvoju srecu nemas potrebnu kvalifikaciju za diskusiju na ovu temu. Mi vucemo ovu bolest godinama, neko manje, neko vise. Nasi troskovi amortizacije su na high levelu, a ti si se tek stavio u proizvodnju.