IMATE LI OSECAJ KNEDLE U GRLU,PRISUSTVO SEKRETA,BRISEVI NEG
odgovor
SARMA NIKAKO!!! Za kokice ne znam,moje misljenje je da ne bi smelo,jer se sipa ulje,a i dosta su teske. Virsle isto mislim da ne smeju,posebno su mi naglasili da od mesnih preradjevina samo pecenica i praska sunka dolaze u obzir,sve ostalo je zabranjeno. A vec sam ti rekao nevezano za refluks da su parizer i virsle najgore mesne preradjevine,najstetnije. Pasulj moze ali bez zaprske i bez jakih zacina,nikako tucana paprika.
ali meni te piletje virshle ne smetaju jer ih obarim,mislim shta znam.. i ne vidim shta hvali sarmi ako se stavi samo teletina i pirinach i to se u rernu stavi,mislim crveno meso sme da se jede pirinach sme zashto ne bi smela kombinacija? bez luka i onih teshkih zachina nego samo to ne mora ni onaj kupus nego samo se to pomesha i u rernu se kokne i tako da jedem
to jelo se zove STA RADITE BRE hehehe ludo .. ah a ja pocheo da idem u teretanu i treba klopam 5 puta na dan a ne znam vishe shta.. A shta mislish da li smem da pijem proteine i to protein izolat.. 90 % protein izvadjen iz surutke 0 % masnotje 0 % shetjera 0 % laktoze po pravilu bi smeo.. 25 grama se pomesha sa 2.5 dl vode i to se popije i tako tri puta na dan..

-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Jan 26, 2008 10:13 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: LPR
Moj brat ima 36 godina, u junu prosle godine operisao je synovial sarcom desne podlaktice. Imao je ukupno 30 zracenja od toga, 10 ciljanih. sve je bilo dobro dok se nije pojavio novi problem.. dobija napade gusenja poput asmaticnom, noge, ruke, caki ušne školjke trnu, ima osecaj oduzimanja nogu. Prilikom vadjenja krvi pokazalo se da su trigliceridi povećani 3,4 a gornja granica je 1,7. Poslat je kod specijaliste otorinolaringologa koji mu je dao dijagnozu reflux laryngopharyngelis. Koliko sam čitala o tome, pribojavam se da postoji neka veza sa synovial sarcoma. Bila bih vam veoma zahvalna kada bi me uputili na pravo mesto, ili dali bar neko objasnjenje sta bi to moglo da bude... Unapred zahvalna, Goca
- SilverShark
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Sep 29, 2007 6:18 pm
LPR
Poslao sam Vam na mail detalje...
- SilverShark
- Aktivan član
LPR
A zasto ne moze pradajz? Om uopste nije posebno kiseo...
Imam sve simptome koje ste naveli u ovoj temi. Molio bih Vas da mi date informacije o toj privatnoj klinici u Beogradu. Morao bih da zakazem pregled pod hitno.
Moj e-mail: [email protected]
Moj e-mail: [email protected]
- SilverShark
- Aktivan član
Mislim da sam ja do sada najtezi slucaj za koji znate. Sekret niz zdrelo mi se sliva vec zadnjih 5 godina. Bio sam 100% ubedjen da bolujem od hronicnog sinuzitisa i da je to uzrok slivanja, sto su i otorinolaringolozi mislili. Kasnije su tvrdili da je u pitanju alergija, nakon cijeg neuspesnog lecenja padam u depresiju. Do dana danasnjeg nisam mogao ni da zamislim da je moguci uzrocnik zeludac, odnosno kako vi navodite refluks zeluca. Ovo je meni jednako bolna tema koliko i vama, odnosno i sami znate na kakvim smo iskusenjima i mukama. Mislim da je dovoljno reci samo to da mi se u dzepu pored licne karte nalazi obavezni Orbit. Sve u svemu, mnogo propustenih prilika i neostvarenih zelja za kojima zalim. Ni u snu nisam mogao da zamislim da ce me ovaj problem sputavati u zivotu...
- SilverShark
- Aktivan član
LPR
@ dugodugo: Drago mi je sto si pronasao ovu temu i nadam se da ces konacno resiti problem.I ja kao i ti nisam uopste pomisljao da je sve ovo od zeluca.Ostao sam zacudjen kad mi je posle pola godine mucenja lekar rekao da je siguran da je u pitanju LPR.Do tada mi je kao Dg. stajala DYSPHONIA DYSODICA. Kd sam to saynao odlucio sam da odem na lecenje kod Dr M. Meni se takodje zivot potpuno okrenuo ali eto.I meni ovo stanje traje godinama aki sam sve vreme mislio da je u pitanju mutacija glasa,sto mi je sada smesno...Inace,koliko imas god? @Taurus: nisam,prvo cu da se konsultujem sa Dr M.Upravo sam na putu za Bg. Uopste mi se ne mili ta gastroskopija