IMATE LI OSECAJ KNEDLE U GRLU,PRISUSTVO SEKRETA,BRISEVI NEG

Diskusije o ORL tj. uho, grlo, nos grani medicine. Sve o anatomiji, fiziologiji u patološkim stanjima uha, grla i nosa. Postavite pitanje ili podelite iskustva i savete o tegobama iz oblasti otorinolaringologije.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
Korisnikov avatar
SilverShark
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Sep 29, 2007 6:18 pm

LPR

Post od SilverShark »

Ali cini mi se da je i razeni malo gnjecav... Ali neka... spalicu ga u tosteru pa ce biti sjajan... A ne razumem zasto treba praviti res hleb... Kakve veze ima da li je res ili ne...
Nego upravo mi je vlada99 javio da je obrisao tekst koji sam uzeo sa sajta... tako da je greska ispravljena... :-)
Jaaao ljudi jedva cekam vec da odem na pH metriju... Ne mogu da cekam 10. Januar :-)
pomoc
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Nov 14, 2007 2:32 pm

odgovor

Post od pomoc »

Hleb ne sme da bude jako prepecen u tosteru,to ne valja,nego blago,tek da dobije boju
Taurus_sd
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Jul 17, 2007 5:11 pm

Post od Taurus_sd »

upravo tako ne treba da bude resh nego samo srednje tostiran,tj normalno.. SilverShark tjuti ti imash 10 og,a ja tek tamo posle 15 og.. :o evo danas sam prekinuo da koristim one kapi,a one masti imam josh 4 dana i gotovo i to jupi :) valjda sam ubio one nevaljale stafilokoke hihi :)
pomoc
Aktivan član
Aktivan član

odgovor

Post od pomoc »

Silver,jesi li procitao moje pretgodne poruke. Vidim nista ne komentarises.
Korisnikov avatar
SilverShark
Aktivan član
Aktivan član

LPR

Post od SilverShark »

Pomoc,na koje prethodne poruke mislis?Nisam procitao nista za komentarisanje...A jel moze tako da se zapece i svez beli hleb ili mora biti bajat?
pomoc
Aktivan član
Aktivan član

odogovor

Post od pomoc »

Moze i svez da se zapece. Ma kazem ne komentarises moje prethodne poruke,ustanovljen mi je kiselo-bazni refluks,pocelo mi je lecenje,pijem oko 10-ak lekova :D
Korisnikov avatar
SilverShark
Aktivan član
Aktivan član

LPR

Post od SilverShark »

Jao Pomoc... Blago tebi... Ti si konacno dosao do resenja, a ja moram da cekam 10. Januar da vidim sta ce biti... Nego, kakva je terapija? Koliko lekova ima? (Nemoj pisati lekove na forum)
Inace, sta si jeo taj dan kad ti je radjena pH metrija? Jel se tada moras pridrzavati nekog rezima ishrane?
goranpo
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Nov 18, 2007 1:37 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od goranpo »

Hajde da se ja ubacim posto da kazemo da imam iskustva - radio PH-metriju. Pojeo sam sendvic sa svim zivim dodacima sa crne liste, uvece pred spavanje popio solju caja od nane i nista-refluks nije nadjen! Znaci ako ga imas pokazace se jeo ti ne jeo...
Meni definitivno prave problem sinusi i slivanje sekreta i ne znam sta cu sa tim-Sve sam do sada probao, bukvalno sve i nista! Pozz
Ne postoji toliko jednostavan posao da se isti ne moze lose uraditi.
Korisnikov avatar
SilverShark
Aktivan član
Aktivan član

LPR

Post od SilverShark »

U svakom slucaju, znaci ne postoji nikakav rezim ishrane kojeg se moras pridrzavati dok se radi pH metrija vec samo kao sto i obicno radis...
Pomoc, pored toga jos nesto hocu da te pitam... Kada sam zvao da zakazem pH metriju, sestra Brankica mi je rekla nesto u vezi oblacenja, ali nisam bas najbolje shvatio jer sam zvao sa mobilnog pa se veza nesto prekidala i nisam dobro cuo... Jel mozes da mi napises kako si se ti obukao kada si isao na pH metriju...
pomoc
Aktivan član
Aktivan član

odgovor

Post od pomoc »

6 lekova pijem,a tog dana kad radis ph metriju,normalno treba da ponasas i sve da jedes izuzev kiselog,gaziranog i alkohola. A za oblacenje ovako,moras da imas nesto na sta ce da ti zalepe tu zicu i u cemu ces da prespavas,da ti ne lepe na telo,uzmes majcu ili nesto tako,a preko da imas nesto na zakopcavanje,da mozes kod kuce to lakse da skines,da ne provlacis glavu s svim tim zicama,da nesto ne pomeris. Moj savet ti je uzmi neku majcu i preko duks na zakopcavanje i to ti je to.
pomoc
Aktivan član
Aktivan član

pitanje

Post od pomoc »

A Gorane,na kojoj se ti klinici lecis?
Taurus_sd
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Jul 17, 2007 5:11 pm

Post od Taurus_sd »

SilverShark ja koliko znam za vreme ph metrije mozhe da se jede i pije sve sem alkohola i gaziranih sokova,a shto vishe i raznovrsnije hrane jedesh to bolje,jer oni vide shta ti shtkodi vishe a shta ne! Ja znam da tju sigurica da jedem puno pomfrita,pljeskavicu,i da tju da pijem sok od sljive :) a i josh po neshto :P
goranpo
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Nov 18, 2007 1:37 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od goranpo »

Klinicki Centar Srbije. Ma nije to bitno-Ph metrija je Ph metrija! Sistem je isti - konkretno aparat je bio Medtronic-tu je bitno kasnije ocitavanje rezultata merenja a to se jasno vidi... pozz
Ne postoji toliko jednostavan posao da se isti ne moze lose uraditi.
Korisnikov avatar
SilverShark
Aktivan član
Aktivan član

LPR

Post od SilverShark »

Pa da... Ja cu svasta da zderem :) Od bureka, preko pljeskavice, do caja :) Caj cu uzeti zato sto volim da ga pijem a doktorica mi kaze da se on obavezno izbacuje pa da vidim koliko mi skodi...
Korisnikov avatar
SilverShark
Aktivan član
Aktivan član

LPR

Post od SilverShark »

E da... Jos nesto... Pomoc, jel se sme nesto jesti pre stavljanja katetera?
Odgovori