Diskusije o ORL tj. uho, grlo, nos grani medicine. Sve o anatomiji, fiziologiji u patološkim stanjima uha, grla i nosa. Postavite pitanje ili podelite iskustva i savete o tegobama iz oblasti otorinolaringologije.
pomoc@ hvala na odgovoru!!! Ti imas lekova za alergiju i nistatin za gljivice - imas li ih?
Uh strasna stvar za tekst - nadam se da se ne ljuti - Silvershark je to dobronamerno ucinio. Pozz
p.s. bicemo svi ok, samo treba vremena - bitno je da napredujemo...
Ne postoji toliko jednostavan posao da se isti ne moze lose uraditi.
Znam,i nene jo doktorica iscimala za taj tekst... Stvarno mi nije bila namera da uradim nista lose.Taj tekst sam uzeo jer sam zeleo da preko njega ljudi prepoznaju simptome jer tada ni sam nisam bio upucen u LPR pa ne bih znao da napisem tajav tekst.Nego pricacu ja sa doktorkom pa ako se ljuti,izvinucu joj se i zamoliti admina da obrise temu sa foruma... Ali definitivno nisam mislio nista lose da uradim... Sada bi i sam znao da napisem slican text ali sad je gotovo...Kako kazu -TAKNUTO MAKNUTO
Jel si bio na klinici ili te preko telefona iznapusavala? Ma jako koliko sam shvatio,cimala se,mada ko zna. U krajnjem slucaju taj tekst je ona okacila na svom sajtu,znaci slobodan je za koriscenje,nisi joj ga ti ukrao.
Pa preko telefona mi je rekla ali se salila... Po meni bi bilo bezveze da se ljuti zato sto nisam uradio nista strasno,a i od toga je imala samo koristi a ne stete...
Pomoc jel ima nekih novosti? Jel su te zvali? Kako napreduje terapije,jel se osetjash bolje? A reci mi kada ti stave onaj katater,da li i tad mozesh da radish toaletu nosa ili tad ne radish?