Vidatox - kubanski lek protiv tumora - utisci pacjenata

Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
prchak
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Apr 14, 2012 4:37 pm

Re: Vidatox - kubanski lek protiv tumora - utisci pacjenata

Post od prchak »

pekko napisao:Ako je neko od oboljelih odlucio da koristi Vidatox,koji se pokazao veoma uspjesnim u lijecenju i najtezih oblika i stadijuma(kod svih oboljelih za koje znam da koriste Vidatox primjetno je veliko poboljsanje u karatkom vremenskom periodu),moze da nabavi taj lijek od mene(zagarantovano nabavljen iz ovlastene klinike),cijena jedne bocice je 250 evra.
Inace prva je preporucena terapija od 3 mjeseca(za taj period trebaju 2 bocice),potom se radi nalaz i nastavlja koristenje.
U slucaju kupovine moj broj je: +387 66 058 798, Banja Luka
Da ne ides podmornicom na Kubu po lek pa je ta cena?
Tragedija zivota nije smrt vec sve ono sto je umrlo u nama dok smo ziveli ..
Bebanna
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Mar 31, 2012 12:58 am

Post od Bebanna »

prchak napisao:
pekko napisao:Ako je neko od oboljelih odlucio da koristi Vidatox,koji se pokazao veoma uspjesnim u lijecenju i najtezih oblika i stadijuma(kod svih oboljelih za koje znam da koriste Vidatox primjetno je veliko poboljsanje u karatkom vremenskom periodu),moze da nabavi taj lijek od mene(zagarantovano nabavljen iz ovlastene klinike),cijena jedne bocice je 250 evra.
Inace prva je preporucena terapija od 3 mjeseca(za taj period trebaju 2 bocice),potom se radi nalaz i nastavlja koristenje.

Mozda ga pravi,pa mu treba novac za sirovine!!!
prchak
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Apr 14, 2012 4:37 pm

Post od prchak »

Bebanna napisao:
prchak napisao:

Mozda ga pravi,pa mu treba novac za sirovine!!!
Vise mi smetaju takvi nego sama bolest. Gori su od raka!!!!!!!!!!!!
Tragedija zivota nije smrt vec sve ono sto je umrlo u nama dok smo ziveli ..
SVARGLA
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Mar 02, 2012 7:04 pm

Post od SVARGLA »

Sve vas razumijem,ja sve vise pocijem biti ogorcena i na ove sa Kube,od Zivojinovicke do tih Kubasnkih Dr. tek oni sto dizu cijene i zaradjuju na mukama naroda za vakcine koje ja jos ne vidi da ikome pomogose,bice mi drago da grijesim!
Cujem da sad kostaju oko 9 000e,za nesto sto ce ,,mozda,, ojacati malo imunitet i mozda produziti zivot,e pa to mozda bi trebalo malo manje da kosta kad vec niko ne garantuje da ce pomoci i ista vrijediti...
A ovih poput ovog iz B.L. ima na svakom cosku,nemojte me pogresno shvatiti ali posteniji su mozda ti sto otvoreno nude tako,jeste skupo ali ima ljudi koji nemaju ni kola,ni uslove da idu ni u Tiranu ni u Brcko,a da ne pricam o Kubi,pa mozda ce dati i 250e umjesto puta i svega toga,covjek hoce da zaradi,na mozda ruzan nacin,ali bar nikom ne maze oci da je humanista koji hoce da pomogne ljudima kao neki vec covjek otvoreno prodaje,nikog ne moze natjerati,a kazem vam mozda ima ljudi kojima ce ta cijena odgovarati
Jos jednom nemojte me pogresno razumjeti,ne podrzavam,ali i ne osudjujem ovakve
Bebanna
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Mar 31, 2012 12:58 am

Post od Bebanna »

SVARGLA napisao:Sve vas razumijem,ja sve vise pocijem biti ogorcena i na ove sa Kube,od Zivojinovicke do tih Kubasnkih Dr. tek oni sto dizu cijene i zaradjuju na mukama naroda za vakcine koje ja jos ne vidi da ikome pomogose,bice mi drago da grijesim!
Cujem da sad kostaju oko 9 000e,za nesto sto ce ,,mozda,, ojacati malo imunitet i mozda produziti zivot,e pa to mozda bi trebalo malo manje da kosta kad vec niko ne garantuje da ce pomoci i ista vrijediti...
A ovih poput ovog iz B.L. ima na svakom cosku,nemojte me pogresno shvatiti ali posteniji su mozda ti sto otvoreno nude tako,jeste skupo ali ima ljudi koji nemaju ni kola,ni uslove da idu ni u Tiranu ni u Brcko,a da ne pricam o Kubi,pa mozda ce dati i 250e umjesto puta i svega toga,covjek hoce da zaradi,na mozda ruzan nacin,ali bar nikom ne maze oci da je humanista koji hoce da pomogne ljudima kao neki vec covjek otvoreno prodaje,nikog ne moze natjerati,a kazem vam mozda ima ljudi kojima ce ta cijena odgovarati
Apsolutno se slazem.Verujem da se puno namuci da lek donese do Srbije.Nije to ni lako ni jednostavno,samo mislim da njegovom oglasu nije mesto ovde.Kad se sve sabere i oduzme,put,maltretiranje i ostalo bude sve to toliko i ne sporim da ima elemenata humanog u svemu,ali smatram da oglasi o prodaji leka treba da se postavljaju na nekom drugom mestu.
Danas ce navodno nase ministarstvo zdravlja razgovarati o primeni vakcina kod nas.Nisam optimista,ni po pitanju odluke,ni po pitanju uspesnosti lecenja vakcinama.Cula sam o ceno od 4000e,ali i o kriterijumima koji moraju biti zadovoljeni za primanje vakcina.I nekoj cifri od 30 eksperimentalnih vakcina koje ce se dati.Ko ce praviti selekciju i odluciti ko su 30 najtezis nasih pacijenata koji imaju pravo na vakcine? Vise mi je zao sto se nase ministarstvo poigrava sa svojim pacijentima,kupuje vreme,ali nista konkretno ne resava.A to koliko sam kivna na cinjenicu da sami sebi moramo da obezbedimo lek i sto je vidatox jedina opcija, koja nam se nudi je neka druga prica.
okjolim
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Avg 11, 2011 9:42 pm

Post od okjolim »

POŠTOVANI, SVE ŠTO STE IZNELI ZA SVAKOGA JE TAČNO. ZNAČI SVAKOM NEŠTO DRUGAČIJE POMAŽE. PROBAJTE SVAKODNEVNO JEDAN LIMUN U 3 DECI VODE PLUS 1000 mg VITAMINA C I 1000 mg SODE BIKARBONE. A AKO HOĆETE DA ALKALIZUETE TELO , ŠTO JE VEOMA DOBRO PROTIV RAKA KOJI SE NALAZI NA PITEVIMA OD USTA DO ČMARA, PIJTE SVAKO JUTRO I VEĆE PUNU KAŠIKICU SODE BIKARBONE SA 2 DO 3 DL VODE (OBAVEZNO NA GLADAN STOMAK, POSLE POLA SATA MOŽETE JESTI). INAČE, VITAMIN C I SODA BIKARBONA POMAŽU U PODIZANJU IMUNOLOŠKOG SISTEMA, KAO DOKAZ ZA TO SKORO SVE BRADAVICE SU MI PRED POTPUNIM NESTAJANJEM ( IMAO SAM IH NEKOLIKO DESETINA. VIŠE MI SE NE POJAVLJUJE GROZNICA NA USTIMA, A ZA VREME HEMIO TERAPIJA IMAO SAM SKORO MOMAČKU (63g) KRV, ZA SADA NE ZNAM ZA NAZEB.MEŠAVINA VITAMINA C I SODE BIKARBONE DAJE TKZV NATRIJUM ASKORBAT ČIJI SASTAV JE BLIŽI STVARNOM VITAMINU C NEGO TABLETE KOJE KUPUJEMO. PROBAJTE ...
OD JUČE SAM POČEO DA PIJEM PO 5 KAPI UJUTRO I UVEČE VIDATOX ( NABAVLJEN U ALBANIJI - BESPLATNO).

MENI JE PREOSTALO OD LEČENJA OKO 80 KOMADA TABLETA XELODA 500 MG I ŽELEO BIH DA POKLONIM NEKOM KO MISLI DA MU JE TO POTREBNO RADI SVOG LEČENJA.
mnenad11
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jan 30, 2007 6:21 pm

Post od mnenad11 »

okjolim, molim te odgovori mi koliko dugo se pije soda bikarbona?
imam rak prostate i pijem vidatoks 45 dana. ja sam pio po nekom receptu pola kasicice ujutru i uvece ali samo 3 dana. mislim da je to kratko vreme. unapred hvala za odgovor.
SVARGLA
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Mar 02, 2012 7:04 pm

Post od SVARGLA »

Bebanna napisao:
SVARGLA napisao:Sve vas razumijem,ja sve vise pocijem biti ogorcena i na ove sa Kube,od Zivojinovicke do tih Kubasnkih Dr. tek oni sto dizu cijene i zaradjuju na mukama naroda za vakcine koje ja jos ne vidi da ikome pomogose,bice mi drago da grijesim!
Apsolutno se slazem.Verujem da se puno namuci da lek donese do Srbije.Nije to ni lako ni jednostavno,samo mislim da njegovom oglasu nije mesto ovde.Kad se sve sabere i oduzme,put,maltretiranje i ostalo bude sve to toliko i ne sporim da ima elemenata humanog u svemu,ali smatram da oglasi o prodaji leka treba da se postavljaju na nekom drugom mestu.
Danas ce navodno nase ministarstvo zdravlja razgovarati o primeni vakcina kod nas.Nisam optimista,ni po pitanju odluke,ni po pitanju uspesnosti lecenja vakcinama.Cula sam o ceno od 4000e,ali i o kriterijumima koji moraju biti zadovoljeni za primanje vakcina.I nekoj cifri od 30 eksperimentalnih vakcina koje ce se dati.Ko ce praviti selekciju i odluciti ko su 30 najtezis nasih pacijenata koji imaju pravo na vakcine? Vise mi je zao sto se nase ministarstvo poigrava sa svojim pacijentima,kupuje vreme,ali nista konkretno ne resava.A to koliko sam kivna na cinjenicu da sami sebi moramo da obezbedimo lek i sto je vidatox jedina opcija, koja nam se nudi je neka druga prica.
Da oni pisu o tim cijenama i daju te razne informacije,ali vjerujte mi skoro sve su netacne,zivimo u drzavi dje svako moze da pise i objasvljuje sta moze,pa ko zagrize zagrize...
Koliko god da su nije dokazano da su djelotvorne,i cim vidim da prave biznis,dizu cijene,sve mi je vise jasno da je sve jedna velika prevara (sve govorim iz licnog iskustva,bez nagadjanja)
evilwolf
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jan 24, 2012 10:37 am

Post od evilwolf »

Pozdrav svima.
Evo me sa novim utiscima.
Proslo je tačno 2 meseca od korišćenja vidatoxa i PSA je sa 29 pao na 22. Otac je dve nedelje pio 2 puta dnevno i ostatak 3 puta dnevno. Sigurno da jeste pozitivni pomak ali nije dovoljno da bi se otkazala operacija pošto je termin sledeće nedelje. Nećemo rizikovati.
Ako ima neki urolog da me posavetuje, da li ima smisla nastavljati sa vidatoxom i posle operacije? Ja se iskreno nadam da se karcinom nije proširio dalje. Ili ipak sačekati biopsiju posle operacije pa onda proceniti!?

Svaki savet mi je dobrosošao.
mnenad11
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jan 30, 2007 6:21 pm

Post od mnenad11 »

evilwolf napisao:Pozdrav svima.
Evo me sa novim utiscima.
Proslo je tačno 2 meseca od korišćenja vidatoxa i PSA je sa 29 pao na 22. Otac je dve nedelje pio 2 puta dnevno i ostatak 3 puta dnevno. Sigurno da jeste pozitivni pomak ali nije dovoljno da bi se otkazala operacija pošto je termin sledeće nedelje. Nećemo rizikovati.
Ako ima neki urolog da me posavetuje, da li ima smisla nastavljati sa vidatoxom i posle operacije? Ja se iskreno nadam da se karcinom nije proširio dalje. Ili ipak sačekati biopsiju posle operacije pa onda proceniti!?

Svaki savet mi je dobrosošao.
evilwulf,bas mi je milo sto je ocu bolje. ja treba 8.juna da idem na konzilijum za drugu inekciju hormonalne terapije, i meni je psa bio 28,5 pa cu videti da li je opao. posle 45 dana upotrebe vidatoksa volumen prostate se smanjio sa 84 na 79 ccm. pregled ultrazvukom.pozdrav
Lamuu
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Maj 16, 2012 10:03 pm

Post od Lamuu »

Živim u Sarajevu i imam bočicu vidatoxa kod sebe koju prodajem za 120 eura koliko sam je i platila u Albaniji i imam i račun i sve , ako vam je cijena čudna to je zato što ne želim da zaradjujem jer imam jednako bolesnu majku i ne zanima me novac! [email protected] mi je mail pa nek se javi ko zeli za privatni broj!
vtnns
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Okt 19, 2011 9:18 am

Post od vtnns »

Moja majka uzima Vidatox vec skoro 7 meseci, sada je peta bocica u koriscenju. od Vidatoxa ne mozete ocekivati cuda, jedino mozete ocekivati poboljsanje stanja u nekom periodu. nakon mesec dana uzimanja Vidatoxa mojoj majci je bilo daleko bolje, it je trajalo skoro 5 meseci. Situacija se opet zakomplikovala i sve joj je teze i teze. Vidim da neko prica o sodi bikarboni sa kojom hocemo da probamo takodje, kao i sa DCA koju su kanadjani isprobavali. jedno je sigurno, sve price da neki lek deluje u nestajanju ove opasne bolesti su cista laz i propaganda. ni sami kubanci ne kazu da Vidatox ili cimavax kacina lece od ove bolesti, vec samo pomoazu pacijentima da kontrolisu. I u to treba verovati, ne u cuda. I sama cinjenica, ako Cimavax stvarno pomaze, je sjajna. Premda se plasim i da je to samo neko kratkotrajno pomaganje, mozda efikasnije nego kod Vidatoxa, gde ljudi treba da potrose pravo bogotstvo ne bi li probali i sa tim. Mediji nas bombarduju svaki dan o kubanskoj medicini kao cudu. A nigde ne mozemo da nabavimo ni Vidatox, osim ilegalnim putem, a ponajmanje cimavax, za koji nam treba, za prvu etapu oko 7000eu sigurno, dok se ne pojavi ovde. Sa tim i da neko ima ove novce, treba da ima snage i mogucnosti da ode do Kube, sto nije lako ako je neko tesko oboleo. ili da probamo da svercujemo sami inekcije, u malom frizideru sa Kube, da razmisljamo hoce li nam uzeti na carini i sta ce se desiti, pa da onda gledamo ko ce to davati i kako u Srbiji. Pa onda da stavimo sa strane koliko ce stvarno to pomoci. vidatox je jos i najmanje zlo, dal ga nabavili po 135 eu koliko je sada u Albaniji, pre par nedelja sam nabavio novu turu, ili po 250 eura koliko vidim da preprodaju neki ovde, i nije toliko bitno, normalno, ko moze nekako da smogne toliko novca. biocica traje oko 40 dana, i treba probati. Premda i to je bez logike, da Vidatoxa nema u Srbiji a da ga ima i u Bosni, Labaniji i nekim drugim zemljama.
snowwhite5557
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Maj 19, 2012 11:10 am

Post od snowwhite5557 »

Pozdrav (skoro) svima! Ja sam se prijavila da bih vam dala PRAVE informacije o Vidatoxu, i ako ovo nije bas prava tema, ali vidim da mnogi pitaju. Posto sam procitala temu "Vidatox lek za rak", a i ostale koje su pokrenuli likovi kojima prosto "iz slova ispada" neljudskost i cilj da zarade na tudjim mukama; to ne zelim tamo da pisem. Necu pisati o tome kako se osjecam od kako sam doznala da moj otac ima kancer, i to onaj iz, kako kazu ljekari grupacije od 25% gdje ne mogu da nadju primarni (ili bar ne jos uvijek), ja sam nakon prvog shoka ,kao i svi vi/mi .... Pocela da trazim sve i svakoga - od "najboljeg onkologa" , do lijeka, do ... PET skenera,koga u KBC Podgorica vjerovali ili ne - nemaju!
Nego, da ne duzim o tome... Za Vidatox sam cula od drugara koji je po taj lijek PRIJE 2 MJESECA isao u DRACH (Albanija), za svoju suprugu koja ima rak na jetri; koju je izmedju ostalog vodio na neki (ne znam naziv) navodno cuveni onkoloski institut u Parizu ... a kojoj je Vidatox POMOGAO! Velikim slovima sam napisala u Drac (na albanskom Durres ), jer se Pharma Matrix - koji su jedini ovlasteni distributeri Kubanaca , preselili iz Tirane u Drac. Kad je on kupovao lijek za zenu , uzeo je 2 flasice po cijeni od 120e, s tim sto je odnio dokumentaciju koju oni tamo arhiviraju. Njegova zena sada pije drugu flasicu - zvanicno uputvstvo glasi : prvi mjesec (mada tih 30ml traju vise od mjesec dana) se uzima po 5 kapi na 12h ispod jezika, drzi se par minuta, a onda proguta. Prije, kao i posle uzimanja lijeka POLA SATA ne jesti, piti...pusiti. Duga flasica se pije 3X dnevno, na isti nacin. Najbitnije je da je njegova zena nakon prve flasice bila dobro, i to mi je dalo nadu...
Ja sam onda procitala bukvalno sve cega sam se domogla oko Escozula i Vidatoxa (skupa sa forumima na Rs i mnogim drugim), pisala mail na Kubu i u Albaniju. Jedina nedoumica koju sam imala bila je oko eventualne razlike izmedju Escozula i Vidatoxa, posto sam vidjela da Kubanci proizvode i jedno i drugo, a upravo ovdje je gospodjica O(-trovnica) koja je otvorila forum oko Vidatoxa tvrdila da je Escozul bivsi naziv za Vidatox, a nigdje nisam mogla naci o cemu se zapravo radi. Iz Kube sam dobila odgovor da Escozul lijeci rak, dok je Vidatox analgetik. (E sad, i to uzimam s rezervom, jer ponavljam - drugarova zena je uzimala (i uzima) Vidatox) .Takodje, rekli su mi da oni mogu poslati lijek (Escozul) u Crnu Goru, nisu pominjali slanje po nikakvim "turistima" vec regularno preko agencije, s tim sto su rekli da se treba unaprijed dogovoriti kako zbog uslova pod kojima salju (tipa potrebno je da bude na hladnom...i td), tako i zbog toga sto oni lijek (onosno otrov od te vrste skorpiona) nemaju da kazem -na lageru, vec treba prikupiti...ili prikupljeno obraditi, ne znam tacno, mail je na engleskom (koga zanima mogu mu poslati kompletnu prepisku), pa taj dio sam "pretrcala", interesovalo me oko slanja, uslova, cijene. Za 3 mjeseca je 420 e (ne znam da li sa postarinom, ali vjerovatno ne), za 6 - 650e, za godinu dana 1000e. Takodje traze kompletnu dokumentaciju i istoriju bolesti.
Iz Albanije su mi odgovorili da oni IMAJU od skoro svog predstavnika u CG, u Budvi, i ostavljen mi je mail i adresa. Taj predstavnik je, dok je lijek bio 120e u Dracu, prodavao ga ovdje za 250! ali vjerujem da oni koji su bili na ovakvim mukama znaju ogorcenost oko zarade na bolesti... Sada je lijek u Dracu 145e, (vjerujem da je onda u Budvi 300, mada nisam zvala) i kako sam nasla vezu , odnosno dobrog covjeka koji je isao tamo i donio mi flasicu Vidatoxa, sa sve racunom i pecatom , to sam ogorceno napisala da treba da ih bude sramota, ne njih nego te u Budvi .. (Odg. je bio da oni "ne mogu da uticu na cijene kod svojih zastupnika" ) . Nego, sto sta je danas sramota, pa trpimo...
I , nakon ovolikog pisanja, za koje cu se izviniti unaprijed, zelim samo da kazem da je sve ovo informacija iz "prve ruke" , da se nadam da sam pomogla, koga zanima mogu mu poslati mail adrese na Kubi ili u Albaniji; koga zanima mogu mu poslati i moju prepisku sa Kubancima (odnosno sta traze, kako salju... itd) ;koga zanima mogu mu objasniti gdje tacno u Dracu je Pharma Matrix i njihov broj telefona (mada ga iskljucuju van radnog vremena, a kad sam zvala - nije mi se javila doktorka se zove Belinda Magoli); koga zanima mogu mu (nerado) poslati i taj br. u Budvi, jer je tu najblize...
Iznad svega mi je ZAO sto ja licno ne mogu donijeti lijek za sve vas, jeste da Podgorica nije daleko od Draca, ali kazem da sam molila covjeka da mi donese ...
Bitno je da znate da Pharma Matrix je JEDINIA ovlastena od strane Kube, te da se cuvate ociglednih zloupotreba (tipa Laure "koje govore srpski", Marka, Janka ... )
Sve naj zelim, a i vi meni (mom ocu ) drzite palceve ...
E da, jos ovo : moj otac pije Vidatox tek 2 dana, on ima jake jake bolove ... (metastaze su mu na rebrima, s tim sto kao sto rekoh ne mogu da nadju "primarni kancer" - ispituje se uzorak sa pluca i tkiva ispod rebara) , njemu ne pomaze Trodon kao ni Durogestic ... Juce je imao jos jace bolove . Ne zelim da vjerujem da je "losije" od Vidatoxa nego bas zelim da vjerujem da je reakcija i da ce biti suprotno ... Zvala sam juce drugara, kaze da je njegova zena prvih nekoliko dana imala groznicu ... A onda je krenulo na bolje .... Zamisljam da se organizam mog tate bori sa zvijeri, i neka mi oproste oni jaki na ovom forumu , kojima se divim, ali ja - placem ....
mihajlo mihajlovic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Mar 16, 2012 12:57 am

Post od mihajlo mihajlovic »

snowwhite5557 napisao:Pozdrav (skoro) svima! Ja sam se prijavila da bih vam dala PRAVE informacije o Vidatoxu, i ako ovo nije bas prava tema, ali vidim da mnogi pitaju. Posto sam procitala temu "Vidatox lek za rak", a i ostale koje su pokrenuli likovi kojima prosto "iz slova ispada" neljudskost i cilj da zarade na tudjim mukama; to ne zelim tamo da pisem. Necu pisati o tome kako se osjecam od kako sam doznala da moj otac ima kancer, i to onaj iz, kako kazu ljekari grupacije od 25% gdje ne mogu da nadju primarni (ili bar ne jos uvijek), ja sam nakon prvog shoka ,kao i svi vi/mi .... Pocela da trazim sve i svakoga - od "najboljeg onkologa" , do lijeka, do ... PET skenera,koga u KBC Podgorica vjerovali ili ne - nemaju!
Nego, da ne duzim o tome... Za Vidatox sam cula od drugara koji je po taj lijek PRIJE 2 MJESECA isao u DRACH (Albanija), za svoju suprugu koja ima rak na jetri; koju je izmedju ostalog vodio na neki (ne znam naziv) navodno cuveni onkoloski institut u Parizu ... a kojoj je Vidatox POMOGAO! Velikim slovima sam napisala u Drac (na albanskom Durres ), jer se Pharma Matrix - koji su jedini ovlasteni distributeri Kubanaca , preselili iz Tirane u Drac. Kad je on kupovao lijek za zenu , uzeo je 2 flasice po cijeni od 120e, s tim sto je odnio dokumentaciju koju oni tamo arhiviraju. Njegova zena sada pije drugu flasicu - zvanicno uputvstvo glasi : prvi mjesec (mada tih 30ml traju vise od mjesec dana) se uzima po 5 kapi na 12h ispod jezika, drzi se par minuta, a onda proguta. Prije, kao i posle uzimanja lijeka POLA SATA ne jesti, piti...pusiti. Duga flasica se pije 3X dnevno, na isti nacin. Najbitnije je da je njegova zena nakon prve flasice bila dobro, i to mi je dalo nadu...
Ja sam onda procitala bukvalno sve cega sam se domogla oko Escozula i Vidatoxa (skupa sa forumima na Rs i mnogim drugim), pisala mail na Kubu i u Albaniju. Jedina nedoumica koju sam imala bila je oko eventualne razlike izmedju Escozula i Vidatoxa, posto sam vidjela da Kubanci proizvode i jedno i drugo, a upravo ovdje je gospodjica O(-trovnica) koja je otvorila forum oko Vidatoxa tvrdila da je Escozul bivsi naziv za Vidatox, a nigdje nisam mogla naci o cemu se zapravo radi. Iz Kube sam dobila odgovor da Escozul lijeci rak, dok je Vidatox analgetik. (E sad, i to uzimam s rezervom, jer ponavljam - drugarova zena je uzimala (i uzima) Vidatox) .Takodje, rekli su mi da oni mogu poslati lijek (Escozul) u Crnu Goru, nisu pominjali slanje po nikakvim "turistima" vec regularno preko agencije, s tim sto su rekli da se treba unaprijed dogovoriti kako zbog uslova pod kojima salju (tipa potrebno je da bude na hladnom...i td), tako i zbog toga sto oni lijek (onosno otrov od te vrste skorpiona) nemaju da kazem -na lageru, vec treba prikupiti...ili prikupljeno obraditi, ne znam tacno, mail je na engleskom (koga zanima mogu mu poslati kompletnu prepisku), pa taj dio sam "pretrcala", interesovalo me oko slanja, uslova, cijene. Za 3 mjeseca je 420 e (ne znam da li sa postarinom, ali vjerovatno ne), za 6 - 650e, za godinu dana 1000e. Takodje traze kompletnu dokumentaciju i istoriju bolesti.
Iz Albanije su mi odgovorili da oni IMAJU od skoro svog predstavnika u CG, u Budvi, i ostavljen mi je mail i adresa. Taj predstavnik je, dok je lijek bio 120e u Dracu, prodavao ga ovdje za 250! ali vjerujem da oni koji su bili na ovakvim mukama znaju ogorcenost oko zarade na bolesti... Sada je lijek u Dracu 145e, (vjerujem da je onda u Budvi 300, mada nisam zvala) i kako sam nasla vezu , odnosno dobrog covjeka koji je isao tamo i donio mi flasicu Vidatoxa, sa sve racunom i pecatom , to sam ogorceno napisala da treba da ih bude sramota, ne njih nego te u Budvi .. (Odg. je bio da oni "ne mogu da uticu na cijene kod svojih zastupnika" ) . Nego, sto sta je danas sramota, pa trpimo...
I , nakon ovolikog pisanja, za koje cu se izviniti unaprijed, zelim samo da kazem da je sve ovo informacija iz "prve ruke" , da se nadam da sam pomogla, koga zanima mogu mu poslati mail adrese na Kubi ili u Albaniji; koga zanima mogu mu poslati i moju prepisku sa Kubancima (odnosno sta traze, kako salju... itd) ;koga zanima mogu mu objasniti gdje tacno u Dracu je Pharma Matrix i njihov broj telefona (mada ga iskljucuju van radnog vremena, a kad sam zvala - nije mi se javila doktorka se zove Belinda Magoli); koga zanima mogu mu (nerado) poslati i taj br. u Budvi, jer je tu najblize...
Iznad svega mi je ZAO sto ja licno ne mogu donijeti lijek za sve vas, jeste da Podgorica nije daleko od Draca, ali kazem da sam molila covjeka da mi donese ...
Bitno je da znate da Pharma Matrix je JEDINIA ovlastena od strane Kube, te da se cuvate ociglednih zloupotreba (tipa Laure "koje govore srpski", Marka, Janka ... )
Sve naj zelim, a i vi meni (mom ocu ) drzite palceve ...
E da, jos ovo : moj otac pije Vidatox tek 2 dana, on ima jake jake bolove ... (metastaze su mu na rebrima, s tim sto kao sto rekoh ne mogu da nadju "primarni kancer" - ispituje se uzorak sa pluca i tkiva ispod rebara) , njemu ne pomaze Trodon kao ni Durogestic ... Juce je imao jos jace bolove . Ne zelim da vjerujem da je "losije" od Vidatoxa nego bas zelim da vjerujem da je reakcija i da ce biti suprotno ... Zvala sam juce drugara, kaze da je njegova zena prvih nekoliko dana imala groznicu ... A onda je krenulo na bolje .... Zamisljam da se organizam mog tate bori sa zvijeri, i neka mi oproste oni jaki na ovom forumu , kojima se divim, ali ja - placem ....
Најлепше хвала на врло,врло информативном мејлу.
Овим шверцерима Лекова и богаћењем на људској муки желим да и њима ти лекови буду потребни као казна да би знали шта људима чине.
Молим да ми пошаљете вашу кореспонденцију .
mihajlo mihajlovic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Mar 16, 2012 12:57 am

Post od mihajlo mihajlovic »

okjolim napisao:POŠTOVANI, SVE ŠTO STE IZNELI ZA SVAKOGA JE TAČNO. ZNAČI SVAKOM NEŠTO DRUGAČIJE POMAŽE. PROBAJTE SVAKODNEVNO JEDAN LIMUN U 3 DECI VODE PLUS 1000 mg VITAMINA C I 1000 mg SODE BIKARBONE. A AKO HOĆETE DA ALKALIZUETE TELO , ŠTO JE VEOMA DOBRO PROTIV RAKA KOJI SE NALAZI NA PITEVIMA OD USTA DO ČMARA, PIJTE SVAKO JUTRO I VEĆE PUNU KAŠIKICU SODE BIKARBONE SA 2 DO 3 DL VODE (OBAVEZNO NA GLADAN STOMAK, POSLE POLA SATA MOŽETE JESTI). INAČE, VITAMIN C I SODA BIKARBONA POMAŽU U PODIZANJU IMUNOLOŠKOG SISTEMA, KAO DOKAZ ZA TO SKORO SVE BRADAVICE SU MI PRED POTPUNIM NESTAJANJEM ( IMAO SAM IH NEKOLIKO DESETINA. VIŠE MI SE NE POJAVLJUJE GROZNICA NA USTIMA, A ZA VREME HEMIO TERAPIJA IMAO SAM SKORO MOMAČKU (63g) KRV, ZA SADA NE ZNAM ZA NAZEB.MEŠAVINA VITAMINA C I SODE BIKARBONE DAJE TKZV NATRIJUM ASKORBAT ČIJI SASTAV JE BLIŽI STVARNOM VITAMINU C NEGO TABLETE KOJE KUPUJEMO. PROBAJTE ...
OD JUČE SAM POČEO DA PIJEM PO 5 KAPI UJUTRO I UVEČE VIDATOX ( NABAVLJEN U ALBANIJI - BESPLATNO).

MENI JE PREOSTALO OD LEČENJA OKO 80 KOMADA TABLETA XELODA 500 MG I ŽELEO BIH DA POKLONIM NEKOM KO MISLI DA MU JE TO POTREBNO RADI SVOG LEČENJA.
Као и Ненад желео бих да те упитам и ја ,молим те, реци колко дуго да се пије сода бикарбона.
Имам књигу Др.Т.Симонцини који каже да се Сода бикарбона даје артеријалном инфузијом директно у тумор одн.за сваку врсту тумора специфична терапија.
Odgovori