Vidatox - kubanski lek protiv tumora - utisci pacjenata
Re: Vidatox - kubanski lek protiv tumora - utisci pacjenata
Izvanredne vesti!
Verujte da svi mi, ovom mukom zaokupljeni, sa zebnjom svakodnevno citamo ovaj forum sve iscekujuci da procitamo bas ovako nesto.
Hvala Vam i samo hrabro i sa optimizmom napred!
Verujte da svi mi, ovom mukom zaokupljeni, sa zebnjom svakodnevno citamo ovaj forum sve iscekujuci da procitamo bas ovako nesto.
Hvala Vam i samo hrabro i sa optimizmom napred!
Pitanje za Prchak,koliko si bio smrsao i jesi li imao jake bolove,da li se ista koristio od lijekova za bolove dok si ih imao?
I da li si promjenio ishranu,mislim jel jedes sve kao i prije bolesti?
I da li si promjenio ishranu,mislim jel jedes sve kao i prije bolesti?
Jesam smrsao oko 16 kg za nepuna 3 meseca. Nikada nisam bio "svarceneger" ali sam dosao u situaciju da mi smetaju kosti na "guzi" kad sedim. Bolovi u kombinaciji sa mucninom i povracanjem skoro da su me izludeli.
Koristio sam Brufen protivno uputstvu lekara jer jedino je on pomagao. Lekarska preporuka je bila Diklofen a kasnijeTrodon.
Ishranu nisam menjao. Jedem sve kao i pre bolesti (mislim poceo sam da jedem posle pocetka hemioterapije i upotrebe Vidatox-a, pre toga danima nisam jeo)
Koristio sam Brufen protivno uputstvu lekara jer jedino je on pomagao. Lekarska preporuka je bila Diklofen a kasnijeTrodon.
Ishranu nisam menjao. Jedem sve kao i pre bolesti (mislim poceo sam da jedem posle pocetka hemioterapije i upotrebe Vidatox-a, pre toga danima nisam jeo)
Tragedija zivota nije smrt vec sve ono sto je umrlo u nama dok smo ziveli ..
E hvala Bogu da ima neko kome je bolje
Moj suprug je smrsao preko 30kg,a takodje nije nikad bio Svarceneger,imao je oko 88-90kg na svou visinu sasvim umjereno i dovoljno,sad je kost i koza,ja iskreno nesto i ne vjerujem u taj Vidatox,ne kazem da ne moze pomoci,nadam se da ce bar 1 covjeku biti od koristi,nekad mi dodje da ga i mi nabavimo,ali moj suprug koristi Kubanske vakcine od kojih mu nije ni malo bolje,pa onda vise ne znam sta da mislim...
Srecno i sve najbolje ti zelim
Moj suprug je smrsao preko 30kg,a takodje nije nikad bio Svarceneger,imao je oko 88-90kg na svou visinu sasvim umjereno i dovoljno,sad je kost i koza,ja iskreno nesto i ne vjerujem u taj Vidatox,ne kazem da ne moze pomoci,nadam se da ce bar 1 covjeku biti od koristi,nekad mi dodje da ga i mi nabavimo,ali moj suprug koristi Kubanske vakcine od kojih mu nije ni malo bolje,pa onda vise ne znam sta da mislim...
Hvala SVARGLA.SVARGLA napisao:E hvala Bogu da ima neko kome je bolje
Tragedija zivota nije smrt vec sve ono sto je umrlo u nama dok smo ziveli ..
Da li neko koristi istovremeno kapsule B17 (HUNZA konkretno) i vidatox, da li mozda neko moze da mi kaze ima li to ikakve veze i kakva su iskustva ukoliko neko ovo koristi zajedno?
Pozdrav.
Pozdrav.
evilwolf, kako je tati? ako imas nove informacije molim te posalji mi. ja uzimam vidatoks 25 dana protiv raka prostate i uz terapiju betamsala i proskara, mnogo mi je lakse prilikom izmokravanja. prostatu prilikom duzeg sedenja ne osecam kao ranije. rodbina i prijatelji mi salju razna uputstva za rak. evo jednog koji sigurno ne moze da skodi. takodje imam i prevod clanka SPAROGE ZA RAK objavljenog u cancer news journalu 1979 godine.pozdrav mnenad11
LIMUN - tajna koja se ljubomorno cuva
Probajte ovo:
Iscediš pola limuna, razrediš sa pola litre
mlake vode i piješ!!!
Jednostavno, alkalizuje telo, super je.
Limuns (citrus) je je cudotvoran proizvod za ubijanje kancerogenih stanica. Snažniji je 10000 (deset hiljada) puta od hemoterapije. Zašto mi ovo saznajemo
tek sada? Zato što postoje laboratorije koje su zainteresovane za proizvodnju
jedne sinteticke verzije koja ce im doneti ogromnu zaradu. Vi od sada možete
pomoci jednom prijatelju obaveštavajuci ga da je limunov sok blagotvoran za sprecavanje te bolesti. Njegov ukus je lep i ne stvara one strašne posledice
kao hemoterapija. Ako imate mogucnosti, zasadite limunovo drvo na terasi ili u vrtu. Koliko ljudi umire dok se ljubomorno cuva ova tajna, da ne bi bili
pogodeni multimilioneri velikih korporacija. Kao što znate, stablo limuna je
nisko, ne zauzima mnogo prostora i poznato je po svojim raznolikim plodovima. Možete uzimati limun na razne nacine: možete jesti plod, cediti ga i pravite
razna pica i kolace. Pripisuju mu se razna svojstva, ali najpovoljniji efekat
ima na ciste i tumore. Ova biljka je dokazani lek protiv svih tipova raka.
Smatra se takode da je on antimikrobski agens širokog spektra protiv
bakterijskih infekcija i gljivica, da je efikasan protiv internih parazita
i creva, da reguliše veoma visoki krvni pritisak i živcane poremecaje i da
deluje antidepresivno. Izvor ove informacije je fascinantan: on potice od
jednog od najvecih proizvodaca lekova na svetu, koji tvrdi da posle više od
20 godina rada u laboratoriji od 1970. god. je konstantovano da limun uništava maligne stanice u dvanaest vrsta raka, medu kojima je rak debelog creva, dojke, prostate, pluca i gušterace. Sastojci ove biljke su pokazali da djeluju 10000 (deset hiljada) puta bolje od Adiamicina, hemoterapeutske droge za usporavanje rasta kanceroznih stanica. Ono što je još iznenadujuce je to što limun uništava kancerogene stanice, a ne utice na zdrave stanice.
Naucni institut za zdravlje, L. L. C. ; 819 N. Koz ul., Baltimore, MD, 1201.
Institut de Sciences de la Santé ; L. L.L., 819 N. Causez Street,
Baltimore, MD 1201.
POŠALJITE SVIMA!!!
NE CUVAJTE OVO SAMO ZA SEBE ILI ZA VAŠ SAJT!!!
POŠALJITE PRIJATELJIMA, NEKA ZNAJU!!!
LIMUN - tajna koja se ljubomorno cuva
Probajte ovo:
Iscediš pola limuna, razrediš sa pola litre
mlake vode i piješ!!!
Jednostavno, alkalizuje telo, super je.
Limuns (citrus) je je cudotvoran proizvod za ubijanje kancerogenih stanica. Snažniji je 10000 (deset hiljada) puta od hemoterapije. Zašto mi ovo saznajemo
tek sada? Zato što postoje laboratorije koje su zainteresovane za proizvodnju
jedne sinteticke verzije koja ce im doneti ogromnu zaradu. Vi od sada možete
pomoci jednom prijatelju obaveštavajuci ga da je limunov sok blagotvoran za sprecavanje te bolesti. Njegov ukus je lep i ne stvara one strašne posledice
kao hemoterapija. Ako imate mogucnosti, zasadite limunovo drvo na terasi ili u vrtu. Koliko ljudi umire dok se ljubomorno cuva ova tajna, da ne bi bili
pogodeni multimilioneri velikih korporacija. Kao što znate, stablo limuna je
nisko, ne zauzima mnogo prostora i poznato je po svojim raznolikim plodovima. Možete uzimati limun na razne nacine: možete jesti plod, cediti ga i pravite
razna pica i kolace. Pripisuju mu se razna svojstva, ali najpovoljniji efekat
ima na ciste i tumore. Ova biljka je dokazani lek protiv svih tipova raka.
Smatra se takode da je on antimikrobski agens širokog spektra protiv
bakterijskih infekcija i gljivica, da je efikasan protiv internih parazita
i creva, da reguliše veoma visoki krvni pritisak i živcane poremecaje i da
deluje antidepresivno. Izvor ove informacije je fascinantan: on potice od
jednog od najvecih proizvodaca lekova na svetu, koji tvrdi da posle više od
20 godina rada u laboratoriji od 1970. god. je konstantovano da limun uništava maligne stanice u dvanaest vrsta raka, medu kojima je rak debelog creva, dojke, prostate, pluca i gušterace. Sastojci ove biljke su pokazali da djeluju 10000 (deset hiljada) puta bolje od Adiamicina, hemoterapeutske droge za usporavanje rasta kanceroznih stanica. Ono što je još iznenadujuce je to što limun uništava kancerogene stanice, a ne utice na zdrave stanice.
Naucni institut za zdravlje, L. L. C. ; 819 N. Koz ul., Baltimore, MD, 1201.
Institut de Sciences de la Santé ; L. L.L., 819 N. Causez Street,
Baltimore, MD 1201.
POŠALJITE SVIMA!!!
NE CUVAJTE OVO SAMO ZA SEBE ILI ZA VAŠ SAJT!!!
POŠALJITE PRIJATELJIMA, NEKA ZNAJU!!!
Ja sam Vidatox nabavila i pocela od prekjuce da ga koristim, 2 puta dnevno po 5 kapi ispod jezika kako bi se najbrze apsorbovao u organzmu. Ukus je jako slican propolisu u alkoholu. Verujem u njega i za sada mi je to vise placebo efekat. Za sada sam u remisiji od adeno karcinoma pluca i nadam se da ce vidatox da doprinese da u remisiji i ostanem. Osim Vidatoxa vec nedeljama koristim i SEVEN (sa zeolitom), Germanijum 132 i Primed 13 sa kordicepsom...
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Mar 16, 2012 12:57 am
Нисам знао да Лимун алкално делује!
Мислио сам пошто је кисео да је киселина.
Ал кажи ми,могу ли да засладим "лимунаду"са медом?(не употребљавам бели шећер)
Такође,могу ли да ставим и "штирак"==јер не могу да пијем воду без тога ил било коју течност која је редка од кад сам завршио зрачење прошле недеље,загрцнујем се .
Са клопом немам проблема.
Ваљда као и сви морам да гутам Микостатин течност и капсуле против гљивичних оболења-лимун није контраиндикован?
Мислио сам пошто је кисео да је киселина.
Ал кажи ми,могу ли да засладим "лимунаду"са медом?(не употребљавам бели шећер)
Такође,могу ли да ставим и "штирак"==јер не могу да пијем воду без тога ил било коју течност која је редка од кад сам завршио зрачење прошле недеље,загрцнујем се .
Са клопом немам проблема.
Ваљда као и сви морам да гутам Микостатин течност и капсуле против гљивичних оболења-лимун није контраиндикован?
Jedno je sigurno, hiljade razlicitih "lekovitih" stvari koje "pomazu" a nigde necuh da se bilo ko izlecio od ove opake bolesti. Majka mi ima vec dve godine metastaze na plucima, posle operacije tumora dojke, vec sam o ovome pisao. Presatal je samovoljno da uzima bilo kakve citostatike, jel osim pogorsanja stanja nije videla promene. Mozda i zalimo sto smo je dali na operaciju, i to mislim da moze da bude greska. Probali smo sa b17 vitaminom, u velikim kolicinama, sigurno par meseci, nista. Razni travari, melemi, opet nista. Konopljino ulje, sok od limuna, opet nista, stanje isto, cak pogorsanja. Onda smo dosli, pocetkom novembra prsle godine do Vidatoxa. Mislili smo da nece da izgura novu godinu, u kakvom je stanju bila. Sada je vec skoro maj mesec, do sad smo sedili prvo u kaficu u centru BGa a onda na brod restoranu. Tesko joj je, ima mucnine, bolove ali mislimo da je od upotrebe vidatoxa uspela da izvuce jos kvalitetnog vremana za zivot, koji joj sa radoscu pruzamo. Ne mogu da kazem da je ozdravila, kao sto ne mogu da kazem da je od vidatoxa bolje, mozda je nesto i kvrcnulo u organizmu, ali jedno znam sigurno, drugih terapija nije imala. Imao sam 5 bocica vidatoxa, sada je ostala jos jedna, prve sam nabavio sa Kube, posle 3 u Tirani. I potpuno je isto sve bilo, i sa sam probao, i kus i bocica i sve. Sada moram ponovo da nabavljam, narucio sam i moracu da sacekam sigurno mesec dana dok neko donese iz Albanije. Mislim da bi svako trebao da proba, sem 100 eu mesecno, koliko kosta vidatox akos e plati 150 eu, a traje mesec i po dana u proseku, nema nista drugo da izgubi, a moze puno da dobije.
Masimo temu,tema je o Vidatoxu,ali slazem se sa vtnns,i mi smo sve probali sto smo culi i znali,i nista,mom suprugu je onda svega bilo preko glave,jer toliko truda,odricanja,novca (znali smo par mjeseci davati preko 400e mjesecno na sve te gljive,aloje,Hunze,Germaniume itd...) i kad je vidio da je sve losije,vecinu stvari je prestao,ja bi bila presretna da je ista od tog sto se po internetu provlaci istina,ali na zalost nije,ovo je preteska bolest da bi se lijecila tako lako,nada mora postojati i covjek je rad da proba sve sto moze,i mi smo,ali vecina je mozda dobra za neku sitnicu,ali za rak ne nikako
Slazem se da covjek treba da se hrani zdravo,da unosi kvalitetnu hranu,voce,povrce,vitamine,da cijedi sokice od voca povrca,po neki preparat za jacanje imuniteta,ali pretjerivanje sa nekim stvarima i misliti da vas limun moze izlijeciti je glupost,mnogi bi se izlijecili da je to istina,da je dobar kao izvor vitamina C to je istina i treba da se uzima...
Slazem se da covjek treba da se hrani zdravo,da unosi kvalitetnu hranu,voce,povrce,vitamine,da cijedi sokice od voca povrca,po neki preparat za jacanje imuniteta,ali pretjerivanje sa nekim stvarima i misliti da vas limun moze izlijeciti je glupost,mnogi bi se izlijecili da je to istina,da je dobar kao izvor vitamina C to je istina i treba da se uzima...
mnenad11 zašto pijete Vidatox ako imate dobroćuno uvećanje prostate? Lijekovi koje vi uzimate nisu protiv raka nego benignog uvećanja(btamsal i proskar)
tanja47,ja imam dijagnozu neoplazma malignum prostatae,tj. zlocudni tumor prostate.vidatoks pijem 25 dana zbog toga. betamsal i proskar mi samo olaksavaju prilikom mokrenja jer bez njih mi je jako otezano mokrenje(kap po kap). neznam nista o lekovima ali dok nisu ustanovili rak ja sam pio ove lekove i nastavio i dalje da ih pijem jer mi je lakse sa njima.od nove godine pa do pre 6 dana sam krvario, nekad vise a nekad samo sukrvica.sad je u redu,ne krvarim i pratim sta dalje.ukoliko imas neki predlog molim te odgovori. imam 65 godina,nisam plasljiv ali sam ovu bolest shvatio ozbiljno i trudim se da je pobedim.pozdrav.tanja47 napisao:mnenad11 zašto pijete Vidatox ako imate dobroćuno uvećanje prostate? Lijekovi koje vi uzimate nisu protiv raka nego benignog uvećanja(btamsal i proskar)
Koliki vam je PSA? Jeste li išli na biopsiju? Karcinom prostate se drži pod kontrolom hormonalnom terapijom , možda u vašem slučaju dolazi i operacija u obzir. Moj otac više ne reagira na svoje lijekove pa smo se okrenuli alternativi.
psa je 28,5,isao sam na trus prostate i od 12 uzoraka u 6 ima 2 uzorka tumorskog tkiva gleason skore (3+3) u ostalih 6 uzoraka ima 5 sa tumorskim tkivom gleason skore(4+4). 23. 03. 2012 na onkoloskom sam primio prvu hormonalnu inekciju i sad cekam da za 3 meseca idem ponovo na konzilijum. ja se trudim da na vreme sve uradim pa sam procitao dosta foruma i resio da pocnem sa vidatoksom bez obzira na terapiju koju sam primio.posle praznika planiram da odem na ultrazvuk da vidim ima li kakvih promena.ako bude nekih novih promena kod tvog tate javi mi, a ja cu tebe izvestavati cim dobijem nesto novo.pozdrav.tanja47 napisao:Koliki vam je PSA? Jeste li išli na biopsiju? Karcinom prostate se drži pod kontrolom hormonalnom terapijom , možda u vašem slučaju dolazi i operacija u obzir. Moj otac više ne reagira na svoje lijekove pa smo se okrenuli alternativi.