Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.
Zdravo svima,iako nisam procitao shta ste pisali oko Vidatox homeopatskom preparatu zelim s vama podjeliti svoje znanje.
Zivim u Makedoniji i bavim se Alternativom,homeopatijom,travarstvom,Rife -vibracioni metod,nutricionizam i sl.
Trenutno imam Videotox 30 CH i imacu rezultate veoma brzo sa pacijentom koji mesec dana uzima Vidatox i ishranu protiv kandidi.ima veliki tumor nadvoresno i unutra na stomaku.Za sada ide dobro iako je pacijent u strahu zbog obilnog krvarenja ali je krvna slika izvrsna,hemoglobin i sve ostalo u normali a to znaci da se tumor raspada i da izbacuje trulez tumora.
Zelim svima da kazem da se Vidatox kao i svi ostali homeopatski ljekovi mogu multiplicirati u novi rastvor i povecati kolicinu pripravka kako ne bi morali trositi novac ili ga dati nekom kome treba ili kakogod,samo tyrebate naci homeopatu koji ce to veoma lako da uradi,samo da napomenem da se homeopatski ljekove pokvare veoma brzo ako su u blizini mobilnih telefona ,televizora i sl.
Neznam dali ste o ovome vec raspravljali nisam pratio diskusije.
Ako nekom treba savet ili nesto moze slobodno pitati na email .
Pismenoj g-dji koja umije da posalje mail, a i razumije se u reptile: zao mi Vas je zaista.
Ja imam i previse obaveza oko bolesti, kao i bola u srcu, da bih trosila svoje vrijeme i energiju spustajuci se na nivo prepucavanja sa dokonim personama i podvojenim licnostima.
Moj post se odnosio na moj pokusaj, uslovno receno -pomoci, onima kojima treba, kao sto i meni treba; i koji su jedino kao takav razumjeli ljudi neiskvarene duse.
Ono sto sigurno mogu uraditi je isto sto sam i danas uradila - pomolila se pod Ostrogom Svetom Vasiliju i zapalila svijecu i za svog oca i za sve njih.
Ujedno, ovo je i moje zadnje slovo ovdje.
Pozdrav svima i brzo ozdravljenje
S.
kokal napisao:Zdravo svima,iako nisam procitao shta ste pisali oko Vidatox homeopatskom preparatu zelim s vama podjeliti svoje znanje.
Zivim u Makedoniji i bavim se Alternativom,homeopatijom,travarstvom,Rife -vibracioni metod,nutricionizam i sl.
Trenutno imam Videotox 30 CH i imacu rezultate veoma brzo sa pacijentom koji mesec dana uzima Vidatox i ishranu protiv kandidi.ima veliki tumor nadvoresno i unutra na stomaku.Za sada ide dobro iako je pacijent u strahu zbog obilnog krvarenja ali je krvna slika izvrsna,hemoglobin i sve ostalo u normali a to znaci da se tumor raspada i da izbacuje trulez tumora.
Zelim svima da kazem da se Vidatox kao i svi ostali homeopatski ljekovi mogu multiplicirati u novi rastvor i povecati kolicinu pripravka kako ne bi morali trositi novac ili ga dati nekom kome treba ili kakogod,samo tyrebate naci homeopatu koji ce to veoma lako da uradi,samo da napomenem da se homeopatski ljekove pokvare veoma brzo ako su u blizini mobilnih telefona ,televizora i sl.
Neznam dali ste o ovome vec raspravljali nisam pratio diskusije.
Ako nekom treba savet ili nesto moze slobodno pitati na email .
Svima zelim sretan zivot
Kokal, da li mislite na CT rezultate?
Mislite da je mesec dana dovoljno da bi se videli efekti Vidatoxa?
Ријеч ми је Господња на поругу и на подсмијех сваки дан (Јерем. 20,
Ко се то руга пророку Божјем, носиоцу речи Божје. носиоцу силе и мудрости? Руга му се народ његов, и говори му: стрменит нам пут ти проповедаш; ако је и од Бога, ми не можемо ићи њиме, јер нам је сувише стрменит.
Ко се то руга трубачу гласа Господњега, када он труби на узбуну због пожара, који се пуши у даљини и приближава се граду? Ругају му се старешине народне, и говоре му: што не затвориш уста, било би и теби топлије и нама ведрије? То није пожар што ти се чини но магла од росе планинске!
Ко се то још руга н подсмева човеку Божјем, када он од Бога долази и вољу Божју објављује? Руга му се његова жена, и подсмевају му се његова браћа. Веле му: остављаш свој посао, који те храни, и идеш за туђим послом, који те понижава.
Ријеч ми је Господња на поругу и на подсмијех сваки дан. Тако је могао рећи пророк, тако апостол. тако мученик, тако сваки ревнитељ речи Господње и закона Господњега. Но ни поруга ни подсмех никога од њих нису уплашили, нити од сведочења одвратили, нити с пута на странпутицу завели. Сав свет споља ругао им се и заједао их; но Господ их је крепио и веселио изнутра. И одоле Господ свету; и одолеше стога светитељи Божји ругачима својим и подсмевачима.
Господе свеблаги, укрепи и нас изнутра у срцу нашем, да нас не збуни поруга, и не смете подсмех света, имена Твојега ради. Теби слава и хвала вавек. Амин.
snowwhite5557 napisao:Pismenoj g-dji koja umije da posalje mail, a i razumije se u reptile: zao mi Vas je zaista.
Ja imam i previse obaveza oko bolesti, kao i bola u srcu, da bih trosila svoje vrijeme i energiju spustajuci se na nivo prepucavanja sa dokonim personama i podvojenim licnostima.
Moj post se odnosio na moj pokusaj, uslovno receno -pomoci, onima kojima treba, kao sto i meni treba; i koji su jedino kao takav razumjeli ljudi neiskvarene duse.
Ono sto sigurno mogu uraditi je isto sto sam i danas uradila - pomolila se pod Ostrogom Svetom Vasiliju i zapalila svijecu i za svog oca i za sve njih.
Ujedno, ovo je i moje zadnje slovo ovdje.
Pozdrav svima i brzo ozdravljenje
S.
I ja Vama zelim samo ozdravljenje.I Vama i vasem ocu.
Jelena:
Kokal, da li mislite na CT rezultate?
Mislite da je mesec dana dovoljno da bi se videli efekti Vidatoxa?
Ja ne mislim da je Vidatox dovoljan da bi ljecenje bilo uspesno vec uz dijetu za Candida Albicans a to je:Gervinova terapija i ne unositi ugljenehidrate,alkohol,voce,med,turshiju,mljeko,sir i jesti samo zivu nekuvanu hranu:orasi i sl.(nepecene)
Moze jogurt,kefir,povrce,ribu,.ostale stvari zavise od dijagnozu(cajevi,Homeopatija,srebrena voda i sl).
pozz
Moj tata uzima Vidadox od 22. Janurara ove godine. Ostalo mu je jos oko 1/2 trece bocice.
Pridrzava se 60% dijete baziranoj na krvnoj krupi. I na ht je.
Napisali ste "Trenutno imam Videotox 30 CH i imacu rezultate veoma brzo sa pacijentom koji mesec dana uzima Vidatox i ishranu pr..." Interesuje me na o kojim rezultatima se radi i koja su ocekivanja?
Ja ne mislim da je Vidatox dovoljan da bi ljecenje bilo uspesno vec uz dijetu za Candida Albicans a to je:Gervinova terapija i ne unositi ugljenehidrate,alkohol,voce,med,turshiju,mljeko,sir i jesti samo zivu nekuvanu hranu:orasi i sl.(nepecene)
Moze jogurt,kefir,povrce,ribu,.ostale stvari zavise od dijagnozu(cajevi,Homeopatija,srebrena voda i sl).
pozz
Kokai,
ako nije problem, recite nam gde bi se mogli informisati malo vise o toj "Gervinovoj terapiji".
Hvala unapred.
Pozdrav svima,
imam Vidatox 30CH koji je koristio moj otac, ostalo mu je jedna ipo bocica, pa ako nekome treba moze se obratiti na telefon
064/899-56-24 ili na mail [email protected].
Lek je uvezen sa Kube.
Kao prvo ako koristish homeopatski ljek logicno je da se savetujete sa homeopatom i on bi vam rekao da ne morate da kupujete svi tako skup ljek vec ga mozete sami napraviti od 1 bocice Vidatox mozete napraviti koliko hocete i josh bi taj novi bio jaci i bolji,,,kao drugo pitate me kakve rezultate ocekujem:Moja su iskustva da kad se pacijent tretira i hrani ispravno dolazi do unistenja tumora i obilnog krvarenja i to na mesta koje organizam odredi-Na dojci ,na stomaku ,mokrenje a zatim izbaci sve(nekad 1lit. i vishe) i rane se zatvaraju bez nikakvog traga.Trenutno mi jedan pacijent koji uzima Vitatox i dr.obilno krvari ali je krvna slika sasvim u normali,hemoglobin(zeljezo) je u normali kao i sve ostalo a to znaci da organizam izbacuje stvari a nije zbog bolesti.Sad ocekujem da se rane zatvore i da pacijent klinicki ide na bolje.Ovakve situacije Medicinari obicno ne shvataju i pokushavaju da zatvore krvarenje ili reaguju na neki drugi besmislen nacin .Sto se mene tice ukoliko se pacijenti podvrgnu zracenju ili citostaticima tada su shanse za ozdravljenje daleko manje.(nazalost).
pozz
kokal
Kao prvo ako koristish homeopatski ljek logicno je da se savetujete sa homeopatom i on bi vam rekao da ne morate da kupujete svi tako skup ljek vec ga mozete sami napraviti od 1 bocice Vidatox mozete napraviti koliko hocete i josh bi taj novi bio jaci i bolji,,,kao drugo pitate me kakve rezultate ocekujem:Moja su iskustva da kad se pacijent tretira i hrani ispravno dolazi do unistenja tumora i obilnog krvarenja i to na mesta koje organizam odredi-Na dojci ,na stomaku ,mokrenje a zatim izbaci sve(nekad 1lit. i vishe) i rane se zatvaraju bez nikakvog traga.Trenutno mi jedan pacijent koji uzima Vitatox i dr.obilno krvari ali je krvna slika sasvim u normali,hemoglobin(zeljezo) je u normali kao i sve ostalo a to znaci da organizam izbacuje stvari a nije zbog bolesti.Sad ocekujem da se rane zatvore i da pacijent klinicki ide na bolje.Ovakve situacije Medicinari obicno ne shvataju i pokushavaju da zatvore krvarenje ili reaguju na neki drugi besmislen nacin .Sto se mene tice ukoliko se pacijenti podvrgnu zracenju ili citostaticima tada su shanse za ozdravljenje daleko manje.(nazalost).
pozz
kokal
O Gervinovoj terapiji imate puno na netu a radi se o tome da se organizam ojaca mineralima,znaci pije se 13 x 0.2 dec. na dan sokove svezog povrca : cvekla,shargarepa,limun i kisela jabuka,i malo 1/4 lazice sode bikarbone..
pozz
Kokal
kokal napisao:Kao prvo ako koristish homeopatski ljek logicno je da se savetujete sa homeopatom i on bi vam rekao da ne morate da kupujete svi tako skup ljek vec ga mozete sami napraviti od 1 bocice Vidatox mozete napraviti koliko hocete i josh bi taj novi bio jaci i bolji,,,kao drugo pitate me kakve rezultate ocekujem:Moja su iskustva da kad se pacijent tretira i hrani ispravno dolazi do unistenja tumora i obilnog krvarenja i to na mesta koje organizam odredi-Na dojci ,na stomaku ,mokrenje a zatim izbaci sve(nekad 1lit. i vishe) i rane se zatvaraju bez nikakvog traga.Trenutno mi jedan pacijent koji uzima Vitatox i dr.obilno krvari ali je krvna slika sasvim u normali,hemoglobin(zeljezo) je u normali kao i sve ostalo a to znaci da organizam izbacuje stvari a nije zbog bolesti.Sad ocekujem da se rane zatvore i da pacijent klinicki ide na bolje.Ovakve situacije Medicinari obicno ne shvataju i pokushavaju da zatvore krvarenje ili reaguju na neki drugi besmislen nacin .Sto se mene tice ukoliko se pacijenti podvrgnu zracenju ili citostaticima tada su shanse za ozdravljenje daleko manje.(nazalost).
pozz
kokal
Hvala na odgovoru Kokal.
Koliko verujem u alt. medicinu toliko verujem i u tradicionalnu. Uostalom nekada je alternativna med. bila tradicionalna.
Kako ce se ko leciti je individualno. I to je licna odluka pacijenta.
Moj rodjak je izlecen od kansera pre tri godine bez alternative. Bio je podvrgnut HT. Ne secam se da li je zracen.
Ovde na forumu je jedan divan momak koji je takodje izlecen bez alternative.
Ono sto ja nalazim da njih dvojica imaju zajednicko je pozitivan stav prema zivotu.