Vidatox - kubanski lek protiv tumora - utisci pacjenata

Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
tanja47
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Mar 10, 2012 7:21 pm

Re: Vidatox - kubanski lek protiv tumora - utisci pacjenata

Post od tanja47 »

Danas je tata dobio rezltate PSA. Još su uvijek jako visoki 87.19, ali prije dva mjeseca je imao 91.Nakon kraće pauze ponovo pije svoje hormonalne lijekove i Vidatox pije 45 dana.Malo smo razočarani, ali opet smo sretni da su markeri malo i opali.Kad bi bolest mogli držati uz pomoć Vidatoxa pod kontrolom i to bi nam puno značilo.Kažu da tek kod treće bočice dolazi do bitnijeg poboljšanja.Moj otac se vrlo polako opravlja, kao da ima bolju boju lica,malo mu se popravio apetit i zna mu biti mučno,ali ne svaki dan.Molim sve koji koriste Vidatox da se uključe i opišu svoje dojmove.
prchak
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Apr 14, 2012 4:37 pm

Post od prchak »

Evo sta kazu rezultati sa procene 12.o4.2012

Ucinjenom procenom zakljuceno je da je dosadasnja terapija dovela do dobrog klinicko-radioloskog odgovora sa kompletnim povlacenjem promena u plucima. Sekundarni depoziti se i dalje vizealizuju nesto manjih dimenzija.

E sad da li je Vidatox pomogao ili hemioterapija ko ce znati. Kako god ne odustajem od Vidatox-a
Tragedija zivota nije smrt vec sve ono sto je umrlo u nama dok smo ziveli ..
Korisnikov avatar
J e l e n a
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Jan 09, 2012 10:08 pm

Post od J e l e n a »

Bravo prchak! Samo napred!
mnenad11
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jan 30, 2007 6:21 pm

Post od mnenad11 »

tanja, ja sam dobio 23 marta hormonalnu terapiju kao inekciju u donji deo stomaka i rekli su mi da sam miran 3 meseca. sta tvoj otac koristi kao hormonalnu terapiju.
prchak
Novi član
Novi član

Post od prchak »

Danas sam zapoceo 4 ciklus hemioterapije.

Sav sam slomijen.

I fizicki i emotivno :roll:

Dodje mi da dignem ruke od svega !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SVARGLA
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Mar 02, 2012 7:04 pm

Post od SVARGLA »

prchak moj suprug je isto imao 4 ciklusa cisplatin-gemcitabin +bondronat,nije imao velikih nuspojava,a na kraju kada je isprimao sve samo su se bili limfni cvorovi povukli,na jetri se cak i povecala promjena,samo je bio zut od terapije u licu i povratio je 2-3 puta,nije imao bolove,bio je aktivan,sve super,nakon terapije je presao na Tarcevu i od tada je sve losije i losije
Ti imas razloga da budes mnogo pozitivniji jer ti se toliko to povlaci od terapija,njemu nije skoro nista,pa opet je pio Tarcevu 8 mjeseci,sada treba da krene sa Taxoterom,3 ciklusa,a ima 30kg manje nego prije bolesti,kako ce podnjeti ni sami ne znamo,jako je lose,stalno je kuci,ja razumijem kako je tesko svima vama,ali morate se boriti,do kraja,a i mi sa vama
I on je jako lose psihicki,ali ne bi bio da je pokretan vise i da nema bolove,ti daj sve od sebe,teska je bolest ali ti imas dobre sanse ako se tako povuklo da je i pobjedis,samo naprijed,i taj ciklus ce brzo proci i onda ces odmarati
tanja47
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Mar 10, 2012 7:21 pm

Post od tanja47 »

Mom ocu su 2006. odstranjeni sjemenici i pio je lijek Flusinom (hormonalni). Pet godina bio je prilično dobro.Nakon toga mu PSA počinje rasti i uzima druge lijekove između ostalog Casodex koji se baš nisu pokazali uspješni.Prije godinu dana imao je zastoj mokraće, jedva se izvukao,malo su mu operacijom proširili put da mu mokraća može istjecati.Jedan "cjenjeni" doktor rekao mu je da mu slijedi kateter do kraja života. Nabavili smo nekakav lijek iz Njemačke za mjehur i na moju inicijativu skidamo kateter u zadnje vrijeme mora nositi inkontinecijske uloške, ali i to je bolje nego stalne infekcije od katetera.Mi živimo u HR i ne znam koji su kod vas lijekovi no ovdje primjećujem kada netko ima više od 70 doktori kao da se ne žele angažirati sve moraš istraživati i tražiti sam.Naprosto ne znam što dalje kemoterapija ili zračenje i kako bi njegov organizam to prihvatio, možda bi ga upravo to dotuklo.Ne smatram Vidatox čudotvornim lijekom, ali neka pomogne 5% meni i to znači i njemu to znači psihički zove ga "moj kubanac".Pozdrav i držite se!
mnenad11
Novi član
Novi član

Post od mnenad11 »

tanja47 napisao:Mom ocu su 2006. odstranjeni sjemenici i pio je lijek Flusinom (hormonalni). Pet godina bio je prilično dobro.Nakon toga mu PSA počinje rasti i uzima druge lijekove između ostalog Casodex koji se baš nisu pokazali uspješni.Prije godinu dana imao je zastoj mokraće, jedva se izvukao,malo su mu operacijom proširili put da mu mokraća može istjecati.Jedan "cjenjeni" doktor rekao mu je da mu slijedi kateter do kraja života. Nabavili smo nekakav lijek iz Njemačke za mjehur i na moju inicijativu skidamo kateter u zadnje vrijeme mora nositi inkontinecijske uloške, ali i to je bolje nego stalne infekcije od katetera.Mi živimo u HR i ne znam koji su kod vas lijekovi no ovdje primjećujem kada netko ima više od 70 doktori kao da se ne žele angažirati sve moraš istraživati i tražiti sam.Naprosto ne znam što dalje kemoterapija ili zračenje i kako bi njegov organizam to prihvatio, možda bi ga upravo to dotuklo.Ne smatram Vidatox čudotvornim lijekom, ali neka pomogne 5% meni i to znači i njemu to znači psihički zove ga "moj kubanac".Pozdrav i držite se!
tanja, i ovde je problem sa lekarima ali imam srecu sto poznajem jednog pa mi on pomaze. pre neki dan sam platio pregled na VMA pa mi taj urolog trazi da odem na ultrazvuk i multi slajsni skener. na VMA su do kraja godine prepuni pa cu gledati da to uradim na nekoj drugoj klinici . kad to obavim , javljam se. zbog otezanog mokrenja ja pijem proskar i betamsal (tamsol) i uz vidatoks ja normalno mokrim.pozdrav tati i reci mu idemo dalje , najvaznije je da se borimo protiv ove opake bolesti. neznam zasto ali ja mnogo verujem u vidatoks jer mi je odmah posle prve upotrebe bilo lakse , nije sugestija.pozdrav
teuta
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Apr 20, 2012 1:22 am

Post od teuta »

danas je treći dan od kako sam počela piti vidatox...ne znam da li će djelovati,ali,nadam se i želim svima ,koji se bore sa karcinomom ,da uspiju...makar da produžimo život.Javiću se kad popijem tri bočice,jer su mi rekli da se tada može reći da li ima poboljšanja.Inače,imam metastaze na kostima,poslije nekoliko operacija na obje dojke i maternici i jajniima.Zbog metastaza na kostima sam zračena i godinu dana sam primala ZOMETU,sada ćemo vidjeti kako dalje.Svako dobro vam želim.
prchak
Novi član
Novi član

Post od prchak »

Zavrsen IV ciklus hemioterapije :D

Ostala jos dva ciklusa :evil:

Opet sam testirao dejstvo Vidatox-a. Pokusao sam da ga ne koristim neko vreme. Ne ide bez njega. Definitivno me on "drzi"
mnenad11
Novi član
Novi član

Post od mnenad11 »

23 marta sam dobio hormonalnu inekciju, i posle 35 dana upotrebe vidatoksa,obavio sam pregled abdomena ultrazvukom i na snimku se vidi da se volumen prostate koji je u decembu bio 84 ml, sada se smanjio i iznosi 79 ml. malo je opao, ali su mi lekari rekli, da je rano za to sto sada radim. za mene je velika sreca sta je volumen opao pa makar i toliko malo. za 28 jun sam zakazao snimak skenera i to je neki vremenski period od 3 meseca upotrebe vidatoksa , a i hormonalna traje do tada pa cemo videti rezultat. u to vreme trebam ici na konzilijum.
cikiciki
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Maj 10, 2012 1:50 pm

Post od cikiciki »

imam isti problem kao i vecina ovde,u pitanju je moj otac...zanima me kako da dodjem do Vidatoxa...onog pravog...hvala
Korisnikov avatar
J e l e n a
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Jan 09, 2012 10:08 pm

Post od J e l e n a »

cikiciki napisao:imam isti problem kao i vecina ovde,u pitanju je moj otac...zanima me kako da dodjem do Vidatoxa...onog pravog...hvala
cikiciki, prave informacije kako nabaviti Vidatox se nalaze na temi: http://www.doktor.rs/forum/onkologija/e ... 34464.html
Takodje postoji tema: http://www.doktor.rs/forum/onkologija/v ... 42635.html

Ukratko postoje tri opcije:
1. Kuba - ja nemam iskustva sa ovim. Po postovima sa foruma dostava moze trajati nedeljama. A razlog je sto se salje preko turista koji odlaze tamo. A njih nekad ima, a nekad ne.
2. Tirana - tamo sam bila licno Januara ove godine. Imam sve potrebne informacije u vezi puta.
3. Brcko - planiram tamo krajem Juna. Jos uvek ih nisam kontaktirala. Sa foruma vidim da ljudi imaju pozitivna iskustva.

Znam da ima puno da se cita. I ima puno spama. Medjutim to je jedini nacin da se dodje do informacija.

Srecno i javi se sa utiscima.
mnenad11
Novi član
Novi član

Post od mnenad11 »

cikiciki napisao:imam isti problem kao i vecina ovde,u pitanju je moj otac...zanima me kako da dodjem do Vidatoxa...onog pravog...hvala
ja sam nabavio preko ruzice petric iz brckog, adresa im je: dr sakiba edhemovica 2, (na uglu je dom zdravlja a iza doma zdravlja se nalazi velika zgrada obojena u 3 boje, najbolj ih pozvati telefonom)
telefon u brckom 0038749217487 , i mobilni 0038766912709 , rezervisite pre polaska kod njih.
pekko
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Maj 14, 2012 9:47 pm

Post od pekko »

Ako je neko od oboljelih odlucio da koristi Vidatox,koji se pokazao veoma uspjesnim u lijecenju i najtezih oblika i stadijuma(kod svih oboljelih za koje znam da koriste Vidatox primjetno je veliko poboljsanje u karatkom vremenskom periodu),moze da nabavi taj lijek od mene(zagarantovano nabavljen iz ovlastene klinike),cijena jedne bocice je 250 evra.
Inace prva je preporucena terapija od 3 mjeseca(za taj period trebaju 2 bocice),potom se radi nalaz i nastavlja koristenje.
U slucaju kupovine moj broj je: +387 66 058 798, Banja Luka
Odgovori