Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.
evilwolf napisao:Evo proslo je nekih 20ak dana otkako je moj otac krenuo sa korišćenjem vidatoxa, pa evo nekih nekih utisaka.
Popravio se nekih 3kg, apetit mu je značajno skočio. Dobro se oseća. Poslednjih nekoliko dana dosta se preznojava, da li je to dobro ili loše, ne znam. Ako se nekom isto dešava, voleo bih da javi. To se desilo otkako je krenuo 3 puta dnevno.
Naime, prvih 14 dana je uzimao 2 puta dnevno, a nakon toga 3 puta.
Dosta vas me kontaktira preko privatnih poruka i pita kako vidatox deluje. Mislim da je najbolje postaviti pitanja na ovoj temi pa da se tako svi upustimu u diskusiju i razmenu mišljenja.
Potpuno se slazem da treba na ovoj temi pisati o iskustvima, nedoumicama - jednostavno da mi, korisnici Vidatoxa razmenjujemo stavove.
Svakome od nas znaci da saznamo necije, pogotovo pozitivno iskustvo. Privatnim porukama smo toga uskraceni. Na posletku, ovaj forum tome i sluzi inace bismo mogli da se dopisujemo i preko e-mailova.
Evo da napisem koju i o mojim iskustvima. Vidatox koristim vec oko dva meseca. Ne znam kako bih se osecala da nije njega ali mi je indikativno jer me na kontrolama uvek pitaju da li imam bolova i preporucuju da pijem nesto protiv bolova - diklofen i sl. Kad im odgovorim da nemam nekih bolova koji nisu podnosljivi i da ne pijem nista od tih lekova imam utisak kao da se cude zbog toga.
Eto, i to je nesto sto mi uliva nadu u njegovo delovanje. Videcemo kako ce biti dalje...
U ljudskoj prirodi je da veruje u čuda kada sve ostalo prestane da pomaže!Koliko ja shvatam Vidatox je sredstvo napravljeno da podiže imunitet a ne "čudotvorna vodica" a sve što pomaže, a ne odmaže treba probati.Čovek plati nekoliko stotina eura za neki lek i očekuje da bude izlečen "za sve pare" iako ne vidim da neko tvrdi da je Vidatox lek protiv karcinoma!Ja sam ZA i jedva čekam da se steknu uslovi za početak terapije.
Mislim da ne treba i nije u redu ljudima rusiti iluziju,a pogotovo ne bolesnim ljudima,koji i do poslednjeg trenutka veruju u ozdravljenje,i tako treba da bude! Borci i optimisti uvek imaju vece sanse,i zato ljudi verujte,jer "cuda" se desavaju,snovak i treba da se nadate,tj.da verujete!
Moja majka pije vidatox vec dva i po meseca,tj. pocela je da ga pije 20-tak dana posle saznanja o bolesti,i negde u isto vreme kada je i primila prvu hemoterapiju,ali posto ni pre njega nije imala nikakve tegobe,a ni sada nema nekih nepodnosljivih,ne bih mogla da tvrdim 100% da je vidatox zasluzan za to. Kao sto kaze snovak,ne znamo kako bi joj bilo bez njega,ali verujemo da joj pomaze,s'obzirom da znamo da se ca pluca najbrze siri,a kod nje je,hvala Bogu sve (manje-vise) pod kontrolom,bez obzira na "neuspesnu" prvu hemoterapiju.
Eto,toliko za sada,pozdrav svima i javljajte ljudi svoja iskustva,svima nam puno znaci kada procitamo bilo kakvo iskustvo!
Da li je nekome konstantno mučno od uzimanja vidatoxa ili da to pripišem napredovanju bolesi.Moj otac ga uzima od 18.03.,a zadnjih osam dana osjeća mučninu, nema apetit, ali srećom se prisili da donekle jede.
tanja47 napisao:Da li je nekome konstantno mučno od uzimanja vidatoxa ili da to pripišem napredovanju bolesi.Moj otac ga uzima od 18.03.,a zadnjih osam dana osjeća mučninu, nema apetit, ali srećom se prisili da donekle jede.
Nazalost, mislim da je mučnina uzrokovana bolešću. Probajte 3 puta dnevno po 5kapi.
Nemojte gubiti nadu.
Citajuci vase postove vidim da svi nabavljate iz kube lek a ne iz albanije...
Moze li neko da mi napise kako da dodjem do leka,moj otac je poceo da ga pije,dobili smo ga direktno iz kube,oseca se malo bolje,ali nema ga vise posto smo ga samo malo dobili!!!!
volela bih da mi javite hitno da bih imala vremena da ga nabavim,ako ne da ga izlecim onda bar da mu olaksam ove trenutke!!!
tanja47 napisao:Da li je nekome konstantno mučno od uzimanja vidatoxa ili da to pripišem napredovanju bolesi.Moj otac ga uzima od 18.03.,a zadnjih osam dana osjeća mučninu, nema apetit, ali srećom se prisili da donekle jede.
Nazalost, mislim da je mučnina uzrokovana bolešću. Probajte 3 puta dnevno po 5kapi.
Nemojte gubiti nadu.
Ne slazem se sa tim da je mucnina izazvana Vidatoxom, niti bolescu. Ja nisam imala mucninu sve do poslednje ht, kada su mi promenili citostatik. Terapiju sam primila u sredu i do danas ne mogu da se sastavim - osecam se uzasno - mucnina, slabost, glavobolja, vrtoglavica, nekakvo zacepljenje u usima, apetit nula... Kako Vidatox koristim vise od dva meseca i nikad misam osecala muku, pretpostavljam da je od ht.
Da li je vas otac u tom periodu koji pominjete primao hemoterapiju koju je inace dobro podnosio?
Moj otac ne prima kemoterapiju liječi se na urologiji od karcinoma prostate.Uzima hormonalne lijekove koji mu nakon višegodišnjeg liječenja sve slabije djeluju.Ako mu markeri i dalje budu rasli rekli su nam da potražimo onkologa.Mi živimo u Hrvatskoj,ali vaš forum mi daje najviše informacija i utjehe.Vidatox smo nabavili iz Albanije.
Ako moze neko da mi kaze kako na nabaviti vidatox sa kube, kako se prenese preko granice, carina i to. Treba li da se nalazi salju ili samo kazete nekome da donese i taj neko donese bez problema.
Cula sam da iz Albanije taj vidatox nije pravi, da oni nisu zvanicni zastupnici.
Mnogo je losih ljudi oko nas, moramo paziti sta narucujemo najblizima.
Nemojte gubiti nadu.
Nisam sigurna da je pametno menjati dozu samoinicijativno.
Da sam Vasem mestu zvala bih onoga koje prepisao terapiju radi konsultacija.
marijanamaja napisao:Ako moze neko da mi kaze kako na nabaviti vidatox sa kube, kako se prenese preko granice, carina i to. Treba li da se nalazi salju ili samo kazete nekome da donese i taj neko donese bez problema.
Cula sam da iz Albanije taj vidatox nije pravi, da oni nisu zvanicni zastupnici.
Mnogo je losih ljudi oko nas, moramo paziti sta narucujemo najblizima.
Hvala svima koji podele svoje iskustvo sa mnom.
Moramo biti jaki i drzati se dobro.
marijanamaja, postoje dve teme sa tim informacijama:
Pozdrav svima.
Evo mojih iskustava sa Vidatox-om i rakom pluca.
Januara 2012 postavljena DG: Adeno Ca pulm. sin. Meta in pulm. bill. et hepatae C38.4 ili narodski receno rak pluca koji se prosirio na jetru.
Preporuka konzilijuma na VMA je bila lecenje hemioterapijom po protokolu sa gemcitabinom. Posle prvog ciklusa terapije nabavio sam Vidatox i poceo da ga koristim uporedo sa terapijom. Standardna primena 5 kapi ujutru 5 uvece. Nikakvih smetnji nisam imao. Pored Vidatox kapi koristim jos Ecomer (za imunitet) i Beviplex tablete.
12.04 sam isao na procenu dosadasnjeg lecenja i evo rezultata:
Ucinjenom procenom zakljuceno je da je dosadasnja terapija dovela do dobrog klinicko-radioloskog odgovora sa kompletnim povlacenjem promena u plucima. Sekundarni depoziti u jetri se i dalje vizualizuju, nesto manjih dimenzija.
To je zakljucak lekara. Mogu samo da dodam da se osecam izuzetno dobro. Apetit mi se vratio a samim tim i kilaza se popravila, bolovi su skoro nestali pa je i raspolozenje "na nivou".
Neznam da li je hemioterapija ucinila svoje ili Vidatox ali promene na bolje su vidne.
Vidatox sam nabavio u Brckom po ceni od 167 €.
Tragedija zivota nije smrt vec sve ono sto je umrlo u nama dok smo ziveli ..
prchak napisao:Pozdrav svima.
Evo mojih iskustava sa Vidatox-om i rakom pluca.
Januara 2012 postavljena DG: Adeno Ca pulm. sin. Meta in pulm. bill. et hepatae C38.4 ili narodski receno rak pluca koji se prosirio na jetru.
Preporuka konzilijuma na VMA je bila lecenje hemioterapijom po protokolu sa gemcitabinom. Posle prvog ciklusa terapije nabavio sam Vidatox i poceo da ga koristim uporedo sa terapijom. Standardna primena 5 kapi ujutru 5 uvece. Nikakvih smetnji nisam imao. Pored Vidatox kapi koristim jos Ecomer (za imunitet) i Beviplex tablete.
12.04 sam isao na procenu dosadasnjeg lecenja i evo rezultata:
Ucinjenom procenom zakljuceno je da je dosadasnja terapija dovela do dobrog klinicko-radioloskog odgovora sa kompletnim povlacenjem promena u plucima. Sekundarni depoziti u jetri se i dalje vizualizuju, nesto manjih dimenzija.
To je zakljucak lekara. Mogu samo da dodam da se osecam izuzetno dobro. Apetit mi se vratio a samim tim i kilaza se popravila, bolovi su skoro nestali pa je i raspolozenje "na nivou".
Neznam da li je hemioterapija ucinila svoje ili Vidatox ali promene na bolje su vidne.
Vidatox sam nabavio u Brckom po ceni od 167 €.
Odlicne vesti!
"Tragedija zivota nije smrt vec sve ono sto je umrlo u nama dok smo ziveli " --> I izuzetan duh.
Moram priznati da sam bio jako skeptican po pitanju dejstva Vidatox-a. Da bih nekako proverio da li uopsete ima neko delovanje prosle nedelje sam odlucio da ne uzimam kapi 3 dana. Vec popodne prvog dana sam imao tegobe. Bolovi u grudima, svaki trag uboda u vene kao da se upalio, mucnina... Drugi dan jos gore. Nisam vise u dilemi...Vidatox pomaze, makar u kvalitetu zivota.
Tragedija zivota nije smrt vec sve ono sto je umrlo u nama dok smo ziveli ..