Vidatox - kubanski lek protiv tumora - utisci pacjenata

Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
Vuuuk
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Feb 04, 2012 3:36 am

Re: Vidatox - kubanski lek protiv tumora - utisci pacjenata

Post od Vuuuk »

evilwolf napisao:
Vuuuk napisao:Moram da primijetim da je prva poruka na ovoj temi o ISKUSTVIMA sa vidatoxom identicna onoj kada je olos sandra otvarala njene ,uz osudu da se sve pretvorilo u pijacu itd a zatim se radilo nesto jos gore!!! Ja zelim svima koji ce tek biti na forumu i traziti pomoc oko upotrebe lijeka,nabavke itd nauciti iz sandrinog primjera osobe koja bila otvorila temu -escozul lek za rak i -vidatox kubanski lek protiv raka,nauciti da prepoznaju obmane kojima se sluze ovdje na forumima!!! uz to i da kazem tebi wolf ,otvorio si temu o iskustvima a odmah si nakacio reklamu za nabavku,to je pogresno i opet sticem utisak namjere da je u pitanju samo prodaja!!! to se tako ne radi sve i da imas a da je srece nabavku vidatoxa i za 50e stavi informaciju kasnije covjece a ne odmah reklama dje ides da ga uzmes,daj da krenu ljudi sa iskustvima pa ce se i to stici !!! ja zelim da taj vidatox stvarno pokaze dobre rezultate i da bude na ovom podrucju dostupan po sto manjoj cijeni!!! sve najbolje zelim dobrim ljudima!!!
Pozdrav "imenjače".
Poenta ove teme je da ljudi pišu o utiscima i dejstvu leka a ne da se prepucavaju ko je kome šta prodao.
Na ovoj temi nema nigde reklame za nabavku leka.
Na drugoj temi "kako da nabavim lek" podelio sam informaciju do koje sam došao da ljudi znaju da osim Tirane i Kube postoji mnogo bliža destinacija gde mogu kupiti lek i to po povoljnijoj ceni. Oprosti ako ti je sve ovo poremetilo biznis pošto je očigledno čime se baviš.
Tako da bih te najlepše molio da ne skrnaviš i ovu temu. Ako imas iskustva sa korišćenjem leka, podeli to sa ljudima ili nemoj ni učestvovati.
To sto ti nazivas skrnavljenje je da je tvoj pocetak teme deja vu ovdje na forumu,preslikani sandrin pocetak njenih tema gdje se u samom startu osudjuju prodavci a na kraju ispadne bas to,ja od kada sam na forumu a duze od mjesec dana sam ovdje,nisam stavio mejl gdje se moze doci do vidatoxa za 130e plus troskovi na kucnu adresu,preko labiofama,to cu uskoro staviti pa ce svi znati i imati lijek na kucnu adresu za 150e a mozda i manje zavisno preko koje banke idu! ni da si dejvid koperfild ne mozes naci osobu kojoj sam prodao vidatox,vec sam od starta ovdje da vidim iskustva i ako mogu nekako da pomognem, i odmah sam napadnut od vec provaljene prodavacice sandre da sam svercer jer je vidjela da imam kontakt preko labiofama ,to sam joj u pp poruci rekao jer sam mislio stvarno u startu da hoce da pomogne ljudima ,i da bi to njoj ugrozilo posao a i vecini koja radi sa tim jer su precerano velike cijene tog lijeka! da hocu prodavao bih ga ne bih se folirao nista niti bih trazio musterije po ovom forumu kad je nazalost epidemija kancera ne samo u srbiji vec u regionu! mene licno pare na takav nacin ne zanimaju silom prilika sam i kupio vidatox i nadam se da ce djelovati dobro! ako nemas nikakvog interesa i planove da prodajes vidatox reci ces super sto ima tako povoljno lijek da se uzme,ako je drugo onda nista i zelim da se pojavi neko ko ce imati informaciju gde da se nadje vidatox za jos manje pare!!! svim ljudima koji su ovdje silom prilika zelim sve najbolje u ovoj teskoj borbi protiv zle bolesti!!!!!
tanja47
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Mar 10, 2012 7:21 pm

Post od tanja47 »

Drago mi je što je otvorena ova tema. Svi koji čitamo ove stranice borimo se za život sebi bliskih osoba ili svoj.Na žalost čini mi se da su neki psihijatrijski bolesnici vrlo aktivni. Meni je logično ako ti netko nabavi lijek da će uzeti svoju proviziju (pa i u trgovinama se roba prodaje sa maržom i porezom).Mislim nabaviti lijek preko svojih izvora i zanima me kako je kome pomogao, a kada ga moj otac počne piti mislim napisati o tome svoja iskustva.
evilwolf
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jan 24, 2012 10:37 am

Post od evilwolf »

Evo da javim i moj stari je od sinoć krenuo sa Vidatoxom pa ćemo videti kako deluje na rak prostate.
Ukoliko bude nekih promena u vezi sa stanjem, obavestiću vas. Uradio je PSA marker pre 2dana (test je pokazao 29) pa očekujem za 2meseca kad bude ponovo radio test ispod 10.
Baš sam optimista, ali ne mogu drugačije :)
evilwolf
Novi član
Novi član

Post od evilwolf »

Ima li ko da se bori protiv raka prostate sa Vidatoxom?
tanja47
Novi član
Novi član

Post od tanja47 »

Mom tati je dijagnosticiran rak prostate 2006. odstranjeni su mu sjemenici i uzimao je hormonalnu terapiju, tada je imao PSA 88, poslije mu je spao na 0,3.Dosta je kvalitetno živio ovih šest godina, ali proteklu godinu sve manje reagira na hormonalne lijekove, PSA raste kao lud, zadnja kontrola 91,4.Primjećujemo da mu apetit slabi i jako je teško podnio običnu virozu.Danas nam treba doći Vidatox i ako nekoga zanima mogu pisati o našim iskustvima.Mislim da vašem ocu ako je PSA 20 i tek počinje sa liječenjem predstoji bar pet kvalitetnih godina.Inače moj tata doručkuje laneno ulje i sjemenke i dnevno jede 30 sjemenki od marelice, ako je nekom pomoglo još nešto molim ga da mi javi.
Vuuuk
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Feb 04, 2012 3:36 am

Post od Vuuuk »

O ovom vidatoxu ja nista dobro ne mogu reci,pola flasice je ispijeno do sada stanje se pogorsalo,vise se nece uzimati to je sigurno! price tipa da on tako djeluje kada unistava tumor su po meni smijesne,i nadam se da samo ne izaziva gore stanje! mozda nekom on djeluje dobro ali do sada na forumu ne procitah od nekog kako mu se stanje popravilo od njega i smanjio ili unistio tumor! ako nekom treba i misli da mu moze pomoci,pored svega ovog sto sam napisao o tom nazovi lijeku,ostala je jedna nova flasa pa neka se javi,,,sve najbolje onima koji ga uzimaju i nadam se da ima stvarno dobar efekat,iako posle svega o njemu ne zelim nista da cujem!
Alisa Kulkanska
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Mar 18, 2012 6:35 pm

Post od Alisa Kulkanska »

Pozdrav,
prošlo je dosta vremena od poslednjeg posta posvećenog Vidatox-u. Ima li neko konkretna iskustva u korišćenju i njegovim efektima? Pozz
evilwolf
Novi član
Novi član

Post od evilwolf »

tanja47 napisao:Mom tati je dijagnosticiran rak prostate 2006. odstranjeni su mu sjemenici i uzimao je hormonalnu terapiju, tada je imao PSA 88, poslije mu je spao na 0,3.Dosta je kvalitetno živio ovih šest godina, ali proteklu godinu sve manje reagira na hormonalne lijekove, PSA raste kao lud, zadnja kontrola 91,4.Primjećujemo da mu apetit slabi i jako je teško podnio običnu virozu.Danas nam treba doći Vidatox i ako nekoga zanima mogu pisati o našim iskustvima.Mislim da vašem ocu ako je PSA 20 i tek počinje sa liječenjem predstoji bar pet kvalitetnih godina.Inače moj tata doručkuje laneno ulje i sjemenke i dnevno jede 30 sjemenki od marelice, ako je nekom pomoglo još nešto molim ga da mi javi.
Koliko godina ima vaš otac?
AtinaBG
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Feb 19, 2012 5:43 pm

Post od AtinaBG »

Vuce, ja sam cula da homeopatski lekovi tako deluju, da se stanje u pocetku bas pogorsa, ali da je posle ok. Treba ovih dana da razgovaram sa svojim homeopatom iz Barselone, on je profesor homeopatije i na Kubi, pitacu ga i o leku i da li je takva reakcija ocekivana pa cu ti reci sta mi je rekao. To jeste problem ovde kod nas, sto nemas lekara koji ce pratiti pacijenta kad uzima takvu vrstu leka.
tanja47
Novi član
Novi član

Post od tanja47 »

Moj tata treći dan uzima Vidatox, kaže da nema nikakve mučnine, svaki dan ide na nekoliko sati u vikendicu, jedino što je dosta blijed premda uzima željezo i apetit mu baš nije kao prije.Molim neka se javi netko sa dužim iskustvom pijenja Vidatoxa zbog prostate.
snovak
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jan 07, 2012 8:16 pm

Post od snovak »

Evo i mene da se javim...
Redovno, svakodnevno citam aktuelne teme ali nista ne pisem jer nisam imala sta.
I evo rezultata posle dva ciklusa hemoterapije i jedne bocice ispijenog Vidatoksa:
"Prethodno verifikovana tu masa u desnom plucnom krilu sada manjih dimenzija 60x58mm, ali su fokalne lezije u plucima obostrano nesto vece, susp. 1 sec.dep. u jetri."
Rezultatima, naravno nije zadovoljna ni moja doktorka pa prelazimo na drugi protokol lecenja. Umesto terapije po protokolu CG prelazimo na protokol Cis-Vrb (sta god to znacilo), kojeg , uzgred receno, nemaju trenutno, tako da mi opet predstoji cekanje....

O tome kako se osecam, pre svega, psihicki :cry: .....neki drugi put.
laradi
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Jun 20, 2006 3:39 am

Post od laradi »

Da li neko uopšte zna koliko je vremena potrebno da bi ovaj preparat počeo da deluje? Ne treba biti malodušan,čuda nema, za sve je potrebno vreme....koje većina nema na pretek.
evilwolf
Novi član
Novi član

Post od evilwolf »

laradi napisao:Da li neko uopšte zna koliko je vremena potrebno da bi ovaj preparat počeo da deluje? Ne treba biti malodušan,čuda nema, za sve je potrebno vreme....koje većina nema na pretek.
Zvanični podaci ukazuju da se poboljšanja mogu oćekivati za 2-3meseca korišćenja. Meni je poznat slučaj da se poboljšanje osetilo za 20ak dana. To je sve individualno.
evilwolf
Novi član
Novi član

Post od evilwolf »

Evo proslo je nekih 20ak dana otkako je moj otac krenuo sa korišćenjem vidatoxa, pa evo nekih nekih utisaka.
Popravio se nekih 3kg, apetit mu je značajno skočio. Dobro se oseća. Poslednjih nekoliko dana dosta se preznojava, da li je to dobro ili loše, ne znam. Ako se nekom isto dešava, voleo bih da javi. To se desilo otkako je krenuo 3 puta dnevno.
Naime, prvih 14 dana je uzimao 2 puta dnevno, a nakon toga 3 puta.

Dosta vas me kontaktira preko privatnih poruka i pita kako vidatox deluje. Mislim da je najbolje postaviti pitanja na ovoj temi pa da se tako svi upustimu u diskusiju i razmenu mišljenja.
badule
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Sep 24, 2011 5:50 am

Post od badule »

Za sve koji lece rak prostate,mogu da VAs posavetujem samo da radite sken kostiju i da proveravate redovno da bolest ne ode na kicmu i kosti,a odatle na mozak i pluca.
Ja sam dugo pisao o Vidatoxu,ali smo ga koristili svega desetak dana posto mi je kasno stigao. Otac mi je umro,ali zadnjih sedam dana nije imao bolova,a bio je svestan i odgovarao sa da i ne.
Svima zelim da sto pre pobede ovu nesrecnu bolest...
Meni je jos uvek jako tesko.... :cry:
Odgovori