Sreda,11.11.2009.

Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
Korisnikov avatar
Daenerys
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Maj 20, 2011 11:28 am

Re: Sreda,11.11.2009.

Post od Daenerys »

Ovo ce biti prvi moj post na ovom forumu. Uclanih se pre nekog vremena ali uglavnom citam.

Htedoh da se zahvalim Slavku sto nesebicno deli iskustvo kroz koje je prosao sa svima nama. Puno korisnih informacija.......Slavko hvala ti :)
Korisnikov avatar
Slavko_slavko
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jun 24, 2009 1:51 pm

Post od Slavko_slavko »

daenerys, nema na cemu... :) po meni bi svaki covek trebalo da deli svoja iskustva sa drugima i to nesebicno, kad god moze i sto vise... :)
ja bih najvise voleo kada moje informacije nikome ne bi ni trebale, ali nazalost, mnogima ce zatrebati... :oops:

drago mi je kada vidim da je ova tema posecena i da ljudi odu iz nje sa smeskom... :)
Korisnikov avatar
Slavko_slavko
Stalni član
Stalni član

Post od Slavko_slavko »

evo, da se ja oept javim... :D
na danasnji dan pre 3 godine mi je dijagnostifikovan karcinom, a na sutrasnji dan sam prvi put operisan i taj gad mi je odstranjen...nije da slavim ali mi je kao drugi rodjendan... :) :) :)
dakle, saborci-borite se, ne odustajte, izlecenje je sasvim moguce... :D :D :D
gile952
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Okt 16, 2010 9:59 pm

Post od gile952 »

Драги Славко,
и треба да славиш, хвала Богу. Ових датума ћеш се сећати увек, можда су и значајнији од твог правог рођендана. Добио си другу прилику, после доста мука, неизвесности, патњи, па уживај у овом животу, без обзира на страшно време у коме живимо. Због економских и политичких прилика бићеш лишен много тога што смо ми себи могли приуштити, али живи сваки дан као посебан, јер сваки тренутак нам је по нечему посебан. Млад си, па уживај у животу.
Све најбоље.
Поздрав свима - Бобанс, Кат, Евелини, Верици и Лакију, СикиПардик, Слађи.... и свима осталима.
И мени је октобар важан. Нажалост, на други начин. 15. октобра је била друга годишњица од смрти мог вољеног сина. Превише је туге, чак како време пролази све више и више. То је један од разлога зашто још увек завирујем у овај форум, иако сам одавно требала да прекинем. - надам се да су сви које сам овде упознала на броју, да су добро, и да ће победити болест. И даље се томе надам, а посебно када си ти, Славко, у питању :lol: :lol: :lol:
Мила
ganadra
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Feb 02, 2009 6:49 pm

Post od ganadra »

Dragi Slavko, nek si ti nama ziv i zdrav i da mnogo godina spominjes i ovaj lazni rodjendan
Korisnikov avatar
Slavko_slavko
Stalni član
Stalni član

Post od Slavko_slavko »

hvala vam puno... :D
mila, meni jeste jako bitan, kao sto sam i rekao, dan kad su me doce spasile... :) svakako da uzivam ali na jedan drugi nacin, razlikujem se od mojih vrsnjaka...mnogi me zbog toga ne razumeju, oni vole jedan zivot a ja drugi, pitom...vreme jeste strasno ali sta da se radi, ne mozemo iz ove koze, moramo da se borimo i da se trudimo da nam zivot ne promakne u problemima...
cesto se setim nemanje, svih prica o njemu i stvarno mi je veoma zao...i ja sam na forumu, mozda sam i ja trebao da ga batalim, ali ne mogu...mozda bas nekom moja prica moze da pomogne, malo olaksa, da nadu...hvala puno mila jos jednom... :D :D :D veliki pozdrav... :)
ganadra, pozdrav i za tebe, ovaj rodjus cu slaviti jos dugo... :) :) :) drz' se... ;) ;) ;)
gile952
Novi član
Novi član

Post od gile952 »

Драги Славко,
шта рећи у овом тренутку? Данас је 11.11. Пре две године си се јавио лепим вестима и отворио ову тему. За ове две године много смо се дописивали, са пуно наде, стрепњи, разочарења, туге, али и подршке и радости. Надам се да ти је ово леп дан и да му се радујеш. Надам се да је код тебе све у реду и да ће тако и остати.
Пуно поздрава теби и твојима,
Мила
Korisnikov avatar
Slavko_slavko
Stalni član
Stalni član

Post od Slavko_slavko »

pozdrav mila... :D
da me nisi podsetila ne bih se ni setio, potpuno sam zaboravio... :roll: ima i vaznijih datuma od ovog, mozda sam i zaboravio zato sto mi je svaki dan sjajan i ponasam se kao da mi je svaki da pobednicki, mozda sam upravo i zato uvek lepo raspolozen... :D
otvorio sam temu jer sam hteo da ljudi vide da je moguce da se covek izleci od raka, kao sto sam i ranije rekao, kao tema prijatelji samo sa gledista jednog tinejdzera... :) nije pravo to sto je, recimo, u poslednjih par dana umrlo 3-4 ljudi koje sam indirektno znao, ni to sto se stalno razboljevaju i deca i odrasli, valjda ce sve biti bolje...
kod mene jeste sve u redu, osecam se dobro samo sto imam problema kad je promena vremena i nista vise... :D :D :D
veliki pozdrav mila i hvala sto si me podsetila... :D :D :D
gile952
Novi član
Novi član

Post od gile952 »

Данас сам заборавила да ти пошаљем :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
Slavko_slavko
Stalni član
Stalni član

Post od Slavko_slavko »

ma to se podrazumeva... :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
Slavko_slavko
Stalni član
Stalni član

Post od Slavko_slavko »

bio danas na kontroli, rezultati su svi ok osim leukocita koji su 3.7, doca rekao da dodjem za 3 meseca na kontrolu sa magnetnom abdomena i karlice... :D dakle-sve je ok... :D :D :D
ganadra
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Feb 02, 2009 6:49 pm

Post od ganadra »

Drago Slavko, drago mi je zbog tebe i svih onih koji su ozdravili.
Zaista nam ulivas snagu i veru da je moguce izleciti se.
Samo tako, guraj dalje.
BAKS
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Apr 30, 2011 7:33 pm

Post od BAKS »

Zdravo Slavko bar jedna dobra vijest.U poslednje vrijeme samo cujem nesto ruzno i u stvarnom svijetu a i na ovom forumu.Ne znam da li znas da pivski kvasac popravlja leukocite prodaje se u tabletama u apoteci.Pozdrav
Korisnikov avatar
Slavko_slavko
Stalni član
Stalni član

Post od Slavko_slavko »

hvala i tebi ganadra i tebi baks... :)
drago mi je sto ulivam nadu, nemojte se nikad predavati jer bolest bas to i ceka-da se predate pa da napadne jos jace a ako se non-stop borite ima da je pobedite... :D
ja zivim normalan zivot, kao sto sam puno puta pomenuo, idem u skolu, radim sve sto i svi drugi-dakle zivot posle raka je i te kako kvalitetan, kao i zivot pre njega i bez njega... :D
baks, i meni ne prija kada cujem da je ljudima lose, da su bolesni...jos gore je kada cujem da je neko izgubio bitku...ne znam da li pomaze, mozda i pomaze ali nekim ljudima jer svi imamo razlicite organizme...ja sam svasta radio da ih podignem, jeo sam banane, euro krem(jer smo culi da je i to nekima pomoglo, smesno ali sam i to probao ali nije bilo efekta(ali je dobro doslo :D ))...najbolje da se sam podigne, jesti sto vise voca, vitamina c unositi a nar jesti za trombocite, pomaze...
veliki pozdrav, ne dajte se... :D
Korisnikov avatar
Daenerys
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Maj 20, 2011 11:28 am

Post od Daenerys »

Eee Slavkoooo :lol: :D 8)

sjajno
Odgovori