Sreda,11.11.2009.

Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
Korisnikov avatar
Slavko_slavko
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jun 24, 2009 1:51 pm

Re: Sreda,11.11.2009.

Post od Slavko_slavko »

hvala vam... :) :) :)
sandra, stati necu sigurno, sto bi rekla moja tetka: budala ce uvek naci nesto da radi... :D :D :D

anaivana, i ja vama zelim sve najbolje... :) :) :)
anaivana1
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pon Jun 08, 2009 10:43 am

Post od anaivana1 »

Hvala Slavko!
Ti si nas heroj sa foruma!
Svako dobro!
Svako dobro!
Korisnikov avatar
Slavko_slavko
Stalni član
Stalni član

Post od Slavko_slavko »

hvala, hvala... :D :D :D
danas su tacno dve godine od druge operacije, cak smo i po ovoj vrucini pravili neke kuglice, da se zasladimo malo... :) :) :) poslao bih i vama ali sam dosta toga pojeo... :lol: :lol: :lol:
inace, isao sam na prijemni za visu, toliko sam bio samouveren da sam ga jako lose uradio...nisam upao na zeljeni smer nego neki drugi, ali sam ipak na budzetu... :D :D :D svasta se izdesavalo, inace, bio sam u sredu na magnetu, snimao se nekih 15 minuta, rezultate cekam i tako... :) :) :)
paukovaca
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Jan 20, 2010 8:26 pm

Post od paukovaca »

Slavko_slavko napisao:hvala, hvala... :D :D :D
danas su tacno dve godine od druge operacije, cak smo i po ovoj vrucini pravili neke kuglice, da se zasladimo malo... :) :) :) poslao bih i vama ali sam dosta toga pojeo... :lol: :lol: :lol:
inace, isao sam na prijemni za visu, toliko sam bio samouveren da sam ga jako lose uradio...nisam upao na zeljeni smer nego neki drugi, ali sam ipak na budzetu... :D :D :D svasta se izdesavalo, inace, bio sam u sredu na magnetu, snimao se nekih 15 minuta, rezultate cekam i tako... :) :) :)

kakve kuglice? :)
"Treba otimati radost
danima sto beže
na svetu mreti je lako
živeti je teže."

Majakovski
Korisnikov avatar
Slavko_slavko
Stalni član
Stalni član

Post od Slavko_slavko »

ma neke obicne, sa suvim grozdjem... :D
paukovaca
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Jan 20, 2010 8:26 pm

Post od paukovaca »

ahaaa :) pa sto ne kazes.

davaj recept :wink:
"Treba otimati radost
danima sto beže
na svetu mreti je lako
živeti je teže."

Majakovski
Korisnikov avatar
Slavko_slavko
Stalni član
Stalni član

Post od Slavko_slavko »

dacu ga kad nadjem koji je... :D to mama iz glave zna, koliko je puta pravila... :)
inace, da vam javim da su mi rezultati magnetne ok, i dalje postoje dva uvecana limfonoda, kao i pre 2 godine, istih dimenzija... :) radio rtg pluca-dobar, krv-ok, samo su mi bilirubini strasno povecani, granica je do 24 a meni su 54... :roll: :D :D :D inace, imam i dijagnozu zilbertrovog sindroma, tako da, kad god se malo vise fizicki aktiviram oni skoce... :)
Olivera1
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Apr 06, 2011 10:38 pm

Post od Olivera1 »

Slavkic, cestitke i od mene !

Divim ti se, iskreno! Uvek si fin i nasmejan, vidi se da imas vedar duh i da si dobrica! To nikome nedaj, taj duh cuvaj ljubomorno, nemaju ga mnogi!!! :)

Postoji li sansa da se kasnije prebacis na zeljeni smer?

A kakav je to sindrom? Da li se leci?

P.S. Kada ces na kaficu da se lepo uzivo ispricamo!? :)
Sada dok cekas bus imas gde da se osvezis! :)
U komsiluku je i jedna maturantkinja, upisala je gimnaziju :wink: fina je i lepa, iz dobre porodice, mozda se "slucajno" upoznate... :D :lol:

Puno te pozdravljam!!!
Korisnikov avatar
Slavko_slavko
Stalni član
Stalni član

Post od Slavko_slavko »

hvala puno olivera... :D
ja sam takav covek, to sto imam rado cu podeliti sa drugima, ne mogu da to sacuvam samo za sebe, ako drugi nemaju neka makar malo osete pa se mozda i promene... :) mada, mozda sam ovakav jer sam "klinac" jos uvek, videcemo posle kakav cu biti... :)
ne znam, verovatno postoji ali pod uslovom da budem dobar student... :)
to je takav sindom da kada god sam malo fizicki aktivniji ili kada mi se organizam iscrpi da bilirubini skoce...jednom sam bio kod sportskog lekara i imao ubrzan puls, pa me doktorica poslala da vadim i krv i tu se prvi put videlo da imam povisene bilirubine...najnizi su mi bili oko 32-33... :) ne leci se, tako je kako, jedino sto mogu da budem zut i da mi beonjace budu zute, nista posebno... :D
eee, skoro da sam i zaboravio, znam da uvek gledam u te zgrade kad idem kuci... :) ima vremena, boze zdravlja... :D
hehehe, sto da ne, malo je mladja od mene, a sto se tice upoznavanja, ako je slucajno onda moze... :D :lol: :lol: :lol:
veliki pozdrav olivera... :D
ganadra
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Feb 02, 2009 6:49 pm

Post od ganadra »

Drago mi je Slavko zbog tebe, ali ipak budi oprezan, kodove bolesti ne smes da se opustis, moras da je drzis pod kontrolom

a sto se zilberovog sindroma tice, moras da kontrolises jetru i da se ne zamaras puno i bice sve ok

sve najbolje, jer ti to zaista zasluzujes
Tajna.adresa
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Jan 18, 2008 6:10 pm

Post od Tajna.adresa »

Bice sve okej sa Slavkom. Bas sam sad procitala knjigu Lance-a Armstronga...koji je imao isti prroblem, i najgori stadijum. Cak i kod najgoreg stadijuma kod ovog raka, sanse za izlecenje su veoma velike. Kod mladog coveka jos vece ( plus je dobio cetvoro dece...troje vestackom oplodnjom, i jedno normalno zaceto - koji trijumf nad zivotom! )A posto je Slavko pregrmeo one kriticne dve godine, sve ce biti okej.
Kako si ti Ganadra? Jesi bila kod lekara da vidis sta dalje? Pozdrav za oboje!
Korisnikov avatar
Slavko_slavko
Stalni član
Stalni član

Post od Slavko_slavko »

hvala ganadra... :) znam da nema opustanja, da covek uvek mora biti na oprezu, nikad ne znas sta moze da bude, ali kad si u remisiji oko 2 godine onda nema vise potrebe da se plasis...
a cak i pored toga opet cu morati na pet-ct, iako se on ne radi kod ovog tipa karcinoma ali sta da se radi... :roll: :roll: :roll:
ma ne mogu da se ne zamaram, evo danas sam igrao i fudbal i kosarku a posle sam vozio bicikli kroz selo, par kilometara i to dosta brzo...sad su bilirubini sigurno oko 50... :D :D :D
hvala ti... :) kako si ti, kakvih novosti ima kod tebe?

tajna, bice sve ok, samo covek ne sme da se preda... :) jeste, karcinom testisa sluzi u medicini kao primer izlecivosti raka, cak i u najgorim stadijumima...a za klince, kako bude bice, kod mene ce moci samo vantelesnom ili kako vec, ali nije ni bitno, ima vremena dotle jos puno... :D da, e sad, isto pitanje cu i tebi da postavim, kao i dragani, kako si ti, sta ima?
ganadra
Aktivan član
Aktivan član

Post od ganadra »

Tajna, svaki put mi je drago kada se ukljucis jer nam saopstavas samo lepe vesti i pozitivne slucajeve.
A ti Slavko samo i dalje budi pozitivan kao do sada i sve ce biti ok.
Ja jos nisam otisla kod lekara, stalno odlazem, jer nisam spremna jos za neku terapiju ili neku njihovu neodredjenu informaciju, pa skupljam snagu da odem, za koji dan, ako ikoga nadjem, jer su godisnji odmori
Svakako cu javiti sta su mi rekli.
Korisnikov avatar
Slavko_slavko
Stalni član
Stalni član

Post od Slavko_slavko »

pisite svi, znaci i nama i vama...
ja sam gotovo uvek pozitivan, jedino nisam pozitivan sto se tice stanja u drzavi, tu nam nece biti bolje jos ko-zna koliko godina...
skupi hrabrosti i idi, bolje da to sredis pa da budes mirna...naci ces sigurno nekog, samo pitanje na koga naletis...
javi, i budi ok... :)
ganadra
Aktivan član
Aktivan član

Post od ganadra »

Danas sam htela da idem kod lekara, kada sam se probudila, a ono pola deset, uspavala sam se posle ne znam koliko meseci
Paiholoska stvar
Mozda odem sutra
Odgovori