Sreda,11.11.2009.
- Slavko_slavko
- Stalni član

- Pridružio se: Sre Jun 24, 2009 1:51 pm
Re: Sreda,11.11.2009.
E Slavko baš mi je drago
. Nemoj da se ulenjiš, nego neki fax da upišeš na jesen
. Stalno te smaram, šta ću
Puno te pozdravljam
.
A ja ću nadam se u skorije vreme da ispred Bokily upišem dr
.
Puno te pozdravljam
A ja ću nadam se u skorije vreme da ispred Bokily upišem dr
- Slavko_slavko
- Stalni član

ma ja sam upisao visu skolu, ici cu ove godine a sledece cu preci na faks, ako se steknu uslovi...
opaaa, pa to je super...
odlicno, (cestitacu ti kad dobijes diplomu)...
nameravas li na specijalizaciju?
opaaa, pa to je super...
nameravas li na specijalizaciju?
Dragi Slavko, citala sam ovu tvoju "biografiju" jutros... pa sam se i osmehivala i brisala suze...
Dobro je sto drugima ulivas nadu... Zeleim ti mnogo srece u zivotu i ...
"Ne okreci se, sine"
Dobro je sto drugima ulivas nadu... Zeleim ti mnogo srece u zivotu i ...
"Ne okreci se, sine"
- Slavko_slavko
- Stalni član

hvala ake...
mislim da je najbolje od svega sto ne ulivam laznu nadu, sto ne lazem ljude vec se trudim da maksimalno pomognem svojim iskustvom...
treba gledati u buducnost, biti istrajan u svemu...
mislim da je najbolje od svega sto ne ulivam laznu nadu, sto ne lazem ljude vec se trudim da maksimalno pomognem svojim iskustvom...
treba gledati u buducnost, biti istrajan u svemu...
Planiram specijalizaciju ali ček' polako
. Mislim da to nije baš tako jednostavno dobiti, reći ću ti kad dođem u realni svet
. Htela bih ginekologiju ali nikad se ne zna...
Kako ide škola???
Puno te pozdravljam.
Kako ide škola???
Puno te pozdravljam.
- Slavko_slavko
- Stalni član

hahaha, da se ja pitam ti bi odavno bila na specijalizaciji...
pa, kazu da trebas da radis prvo valjda 2 godine pa tek odna da dobijes, s tim sto mozes i pre da dobijes ako ides na radiologiju, anesteziologiju i patologiju...
samo polako, ima vremena...
skola ide solidno, polako polazem kolokvijum po kolokvijum, nisam lose krenuo, mada moze i bolje uvek...
videcemo kad dodju strucni predmeti...
poZz...
samo polako, ima vremena...
skola ide solidno, polako polazem kolokvijum po kolokvijum, nisam lose krenuo, mada moze i bolje uvek...
poZz...
SREĆAAAAAAAAAAAAAAAN ROOOOĐEEENDAAAAN
))))!!!!!
"Božija volja te nikada neće odvesti tamo gde te Božija Milost neće zaštititi."
Da nije Slavku rodjendan?
Jos sto godina da zivi, bude zdrav i srecan...
Jeste,našem Slavku je danas 19. rođendan...ljubi ga p.....aake napisao:Da nije Slavku rodjendan?
Ti Slavko znaš šta znače ove tačkice
- Slavko_slavko
- Stalni član

hvalaaaaa biljo i ake...
ali sada mi je pravi rodjendan mada ja slavim i one druge rodjuse...
ajte na kolace, kazu da ne valja puno secera ali ja ih volim i ne odustajem...
pa jel' trebam da krijem da si mi pomajka?
vala jok...
hvala jos jednom...

ali sada mi je pravi rodjendan mada ja slavim i one druge rodjuse...
ajte na kolace, kazu da ne valja puno secera ali ja ih volim i ne odustajem...
pa jel' trebam da krijem da si mi pomajka?
hvala jos jednom...
Slavko_slavko napisao:hvalaaaaa biljo i ake...![]()
![]()
![]()
ali sada mi je pravi rodjendan mada ja slavim i one druge rodjuse...![]()
ajte na kolace, kazu da ne valja puno secera ali ja ih volim i ne odustajem...![]()
![]()
![]()
pa jel' trebam da krijem da si mi pomajka?![]()
![]()
vala jok...
![]()
![]()
![]()
hvala jos jednom...![]()
![]()
Ha ha ha, to sam ostavila tebi izbor da kažeš naše "krvno srodstvo" i baš sam srećna što si ga obelodanio
A neka ljudi saznaju da si mi 4. dete i nadala sam se da si makar malo bolji od ono troje,al jaaaaaaaaaakoooooo sam se prevarila
Ljubi tebe tvoja pomajka a na kolače neću ovaj put al nikad se nezna do kraja šta će biti a naravno šalila sam se da ne valjate pilići moji
Драги Славко,
код тебе су све неки необични датуми, све важно (добри резултати са неких прегледа и анализа) се дешавало на неке црквене празнике, а необични су ти и ови датуми - 11.11. си се такође јавио са лепим вестима, а 12.12. ти је рођендан. Па дакле, драги човече, срећан ти и овај рођендан, да га прославиш у здрављу и радосно са својом породицом и пријатељима, и да га славиш и убудуће, мноооооого година, у истом оваквом расположењу!
А насмејала сам се и на ове новости у вези Биље. Сад кад сте обелоданили, да честитамо и на томе.
Пуно поздрава теби и твојима, али и Биљи, Бобанс, Кат, Евелини, Верици и Лакију, Слађи и свима другима....
Мила
код тебе су све неки необични датуми, све важно (добри резултати са неких прегледа и анализа) се дешавало на неке црквене празнике, а необични су ти и ови датуми - 11.11. си се такође јавио са лепим вестима, а 12.12. ти је рођендан. Па дакле, драги човече, срећан ти и овај рођендан, да га прославиш у здрављу и радосно са својом породицом и пријатељима, и да га славиш и убудуће, мноооооого година, у истом оваквом расположењу!
Пуно поздрава теби и твојима, али и Биљи, Бобанс, Кат, Евелини, Верици и Лакију, Слађи и свима другима....
Мила
- Slavko_slavko
- Stalni član

hahaha, e bas mi je drago sto ti je drago sto sam i to rekao...
ma jesam bolji, pitaj moju mamu, ona ce ti reci da sam najbolje dete na svetu...
ma znam da valjamo, samo sto vam kidamo zivce, to moramo, to nam je ukljuceno u poslovne obaveze...
nisam mozda kao denis-napast ali sam i ja lud...
milahvala ti puno na lepim zeljama...
mi smo deo rodjendana sinoc proslavili, skupili se mi, najrodjeniji i komsije i eto...
hahaha, hvala, hvala, eto, morali bismo i ovo da zalijemo...
sto se tice datuma, ja sam uput za bolnicu dobio 10.10. tacno je to i da se sve desavalo na crkvenim praznicima, recimo-snimanja, hemoterapije itd...
ostacemo u ovako dobrom raspolozenju, ja sam takve prirode i moram da se smejem...
i ja pozdravljam saborce i prijatelje...
ma jesam bolji, pitaj moju mamu, ona ce ti reci da sam najbolje dete na svetu...
ma znam da valjamo, samo sto vam kidamo zivce, to moramo, to nam je ukljuceno u poslovne obaveze...
milahvala ti puno na lepim zeljama...
sto se tice datuma, ja sam uput za bolnicu dobio 10.10. tacno je to i da se sve desavalo na crkvenim praznicima, recimo-snimanja, hemoterapije itd...
i ja pozdravljam saborce i prijatelje...
gile952 napisao:Драги Славко,
код тебе су све неки необични датуми, све важно (добри резултати са неких прегледа и анализа) се дешавало на неке црквене празнике, а необични су ти и ови датуми - 11.11. си се такође јавио са лепим вестима, а 12.12. ти је рођендан. Па дакле, драги човече, срећан ти и овај рођендан, да га прославиш у здрављу и радосно са својом породицом и пријатељима, и да га славиш и убудуће, мноооооого година, у истом оваквом расположењу!![]()
![]()
А насмејала сам се и на ове новости у вези Биље. Сад кад сте обелоданили, да честитамо и на томе.
![]()
![]()
![]()
Мила
Hvala Mila na čestitkama,jer imati ovakvo dete velika je čast
Slavko baš mi je drago što je tebi drago da je meni drago