Escozul, lek protiv raka

Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.

Moderatori: moderato, vlada99

Zaključana tema
marijamari
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Dec 12, 2010 2:10 am

Re: Escozul, lek protiv raka

Post od marijamari »

BonBon napisao:Hvala svima koji odvoje vreme i odgovaraju na pitanja.

Ne zamerite, ja sam vrlo konfuzna i zaboravna, sve iz straha i mislim da je to normalna pojava.

Porucila sam Vidatox iz Tirane (donece ga prijatelj), ali sada nova saznanja o ovlascenju, poslednjim rezultatima KS itd, a nista od toga nisam poslala.

Znaci.......nista od leka!

Neko je pitao sta znaci NEMALIH CELIJA..........ukoliko iza dijagnoze pise MICRO....... znaci da je rec o nemalim celijama ca.

To je slucaj kod mene.
Mi smo poslali tada samo otpusnu listu bez ikakvog ovlascenja.Prijatelj koji je lakar je preveo na Albanski jezik i isao da nam kupi lek.Mislim da nece biti problema i da ce moci da ti kupi i bez ovlascenja.Nemoj da brines unapred.Sve najbolje,pozdrav
mivena
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Dec 16, 2011 11:24 am

Post od mivena »

marijamari napisao:

Mi smo poslali tada samo otpusnu listu bez ikakvog ovlascenja.Prijatelj koji je lakar je preveo na Albanski jezik i isao da nam kupi lek.Mislim da nece biti problema i da ce moci da ti kupi i bez ovlascenja.Nemoj da brines unapred.Sve najbolje,pozdrav
A KAD STE VI ISLI PO LEK TJ VAS PRIJATELJ? MOZDA SU UVELI NEKE NOVINE, USTVARI NAJBOLJE POZVATI I PITATI.
VIDATOX
Jelena *78.
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Dec 20, 2011 9:33 am

Post od Jelena *78. »

Dragi ljudi dobre volje, zao mi je sto sam se tek sada prikljucila ovom forumu...ali valjda za prave informacije nikada nije kasno.
Moja mama,inace 57.godiste, je pre skoro 10 godina operisala rak dojke,aparat za zracenje,koje joj je bilo neophodno posle operacije, nije radio...imala je samo jedno zracenje pre kvara aparata. 6 meseci posle prve operacije imala je drugu operaciju, kada su joj operisali zlezde iz pazusne aksile i bile su maligne,tada zracenje i hemiotepapija. A onda 2007.metastaze na limfnim cvorovima,opet hemioterapija i to fak terapija.... Onkolozi su je posle toga ubedjivali da je ona zdrava zena, koja je izlecena. 5 godina je pila lek Femara,isla na redovne kontrole na svaka 3 meseca,cak su lek hteli da ukidaju,jer vise nema potrebe da ga pije *IZLECENI STE*, govorili su joj onkolozi sa IORS. Sredinom oktobra ove godine,isla je u Italiju,putovala i uzivala... 01.novembra smo primetili cudan govor kod nje...tj nije mogla da se seti sta hoce da kaze...mislili smo da je imala neki mali sok,pa je to od toga...Medjuti, u bolnici Sveti Sava, prilazi nam doktorka,kada je bio gotov skener glave sa recima*VASA MAMA IMA METASTAZE NA MOZGU I TO PUNO,HITNO JE VODITE U URGENTNI CENTAR*! I tako je *IZLECENA* zena,zavrsila na Neurohirurskoj klinici,gde su nam saopstili da joj je ostalo 3 meseca zivota,da zracenje moze da joj produzi zivot,ali je sve to individualno....Dok je isla na zracenje uradili su joj i skener pluca i UZ jetre i ustanovili da ima metastaze i na plucima i najetri!!!! Ne zelite ni da znate kako smo dosli do tih pregleda,jer to je toliko jadno za celokupnu onkologiju, da nemam reci....
Sve u svemu,posle zracenja joj se povratio govor,pije redovno GALEPSIN,pa nije imala ni jedan epi napad,sada sama hoda,glava je ne boli,ali uzasno kaslje i bole je pluca,a polako gubi i apetit... Od cetvrta ce krenuti na hemioterapiju, dobila je Xeloda tablete,jer su joj vene presusile od FAK terapije.... Ukoliko neko,na zalost ima neka slicna iskustva,bila bih veoma zahvalna da javi!!!!! I da li Escozul u njenom slucaju,moze nesto da pomogne!!!!!
Unapred zahvalna
marijamari
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Dec 12, 2010 2:10 am

Post od marijamari »

mivena napisao:
marijamari napisao:

A KAD STE VI ISLI PO LEK TJ VAS PRIJATELJ? MOZDA SU UVELI NEKE NOVINE, USTVARI NAJBOLJE POZVATI I PITATI.
Sredinom septembra od prilike,ne znam tacan datum.Ma ne brini,videces da ce ti lek stici bez problema.
aglaja
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Nov 03, 2011 10:49 am

Post od aglaja »

mivena napisao:

molim za objasnjenje posto celog dana sedim za kompom sve mi se pomesalo po glavi TIRANA KUPA VIDATOX ESCOZUL I SAD OVA VAKCINA UF PITANJE JE SLEDECE
DA LI JE MOGUCE NARUCITI TU VAKCINU ZA SRBIJU ILI SE MORA ICI NA KUBU ZA NJU
ja sam se raspitivala, vakcinu je moguce primiti samo na kubi, prima se u ciklusima, lecenje traje mesecima i puno kosta. moguce je da postoji i u albaniji, ali nisam sigurna.
----------------------------------------------------

citala sam o jos nekim kubanskim preparatima, pa sam se raspitala kod raula, kopiacu njegov mejl. zanima me da li je neko koristio. na pocetku ove teme sandra je pominjala platano i anamu. preparati su jeftini. mozda nesto slicno i postoji kod nas, ali nase lekare ne zanima da bolesnicima olaksaju zivot ili misle da su se dovoljno naziveli, pa je steta da im daju skupe lekove.

ABEXOL - 1 tableta pre rucka i 1 pre vecere

Dodatak ishrani izradjen od ekstrakta pcelinjeg saca.

Stiti organizam od slobodnih radikala, usporava starenje organizma jer otklanja stetne posledica oksidativnog stresa (vodeci faktor u starenju organizma) i od bolesti bliskih ovom degenerativnom procesu. Antioksidant, stiti sluzokozu gastro sistema od razlicitih agenata, pomazuci joj da se oporavi od negativnih efkata koriscenja lekova. Koristan za kracu i duzu upotrebu.

PREVENOX - 1 tableta posle rucka i 1 posle vecere

Dodatak ishrani izradjen od ekstrakta voska secerne trske

Antioksidant, stiti od oksidativnog stresa, znatno poboljsava cirkulaciju, koristi se kao prevencia osteroporozi.

ANAMU - Kod obolelih od raka 3 puta dnevno, ostali 2 puta dnevno

Prirodni analgetik i stimulans. Pokazao znacajne rezultate u lecenju spazma, protiv virusa i upala, protiv artritisa, reumatizma i problema sa pamcenjem. Korisiti se kao dodatak terapiji protiv raka, dijabetisa, koristan u borbi protiv leukemije, citostatik brojnih kancerogenih celija.

PLATANO - Dva puta dnevno

Protiv asme, alergija, gripa, imunoregulator.

PV-2 - Dva puta dnevno

Nervni stimulans

Dodatak ishrani, brz, siguran i trajan organski regulator koji vraca organima funkcionalnost, znacajno poboljsavajuci stanje duha, daje energiju i vitalnost.

Cene za oko mesec dana koriscenja:

ABEXOL 60 tableta 5.00 eura

PREVENOX 60 tableta 5.00 eura

ANAMU 100 kapsula 15.00 eura

PLATANO 100 kapsula 15.00 eura

PV-2 100 tableta 10.00 eura
mivena
Stalni član
Stalni  član

Post od mivena »

Da li si se raspitala za te lekove da li ih ima kod nas ili gde mogu da se nabave?
VIDATOX
mivena
Stalni član
Stalni  član

Post od mivena »

marijamari napisao:

Sredinom septembra od prilike,ne znam tacan datum.Ma ne brini,videces da ce ti lek stici bez problema.

Xvala na podrsci :)
VIDATOX
sandrao
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Apr 23, 2010 5:59 pm

Post od sandrao »

Jelena *78. napisao:Dragi ljudi dobre volje, zao mi je sto sam se tek sada prikljucila ovom forumu...ali valjda za prave informacije nikada nije kasno.
Moja mama,inace 57.godiste, je pre skoro 10 godina operisala rak dojke,aparat za zracenje,koje joj je bilo neophodno posle operacije, nije radio...imala je samo jedno zracenje pre kvara aparata. 6 meseci posle prve operacije imala je drugu operaciju, kada su joj operisali zlezde iz pazusne aksile i bile su maligne,tada zracenje i hemiotepapija. A onda 2007.metastaze na limfnim cvorovima,opet hemioterapija i to fak terapija.... Onkolozi su je posle toga ubedjivali da je ona zdrava zena, koja je izlecena. 5 godina je pila lek Femara,isla na redovne kontrole na svaka 3 meseca,cak su lek hteli da ukidaju,jer vise nema potrebe da ga pije *IZLECENI STE*, govorili su joj onkolozi sa IORS. Sredinom oktobra ove godine,isla je u Italiju,putovala i uzivala... 01.novembra smo primetili cudan govor kod nje...tj nije mogla da se seti sta hoce da kaze...mislili smo da je imala neki mali sok,pa je to od toga...Medjuti, u bolnici Sveti Sava, prilazi nam doktorka,kada je bio gotov skener glave sa recima*VASA MAMA IMA METASTAZE NA MOZGU I TO PUNO,HITNO JE VODITE U URGENTNI CENTAR*! I tako je *IZLECENA* zena,zavrsila na Neurohirurskoj klinici,gde su nam saopstili da joj je ostalo 3 meseca zivota,da zracenje moze da joj produzi zivot,ali je sve to individualno....Dok je isla na zracenje uradili su joj i skener pluca i UZ jetre i ustanovili da ima metastaze i na plucima i najetri!!!! Ne zelite ni da znate kako smo dosli do tih pregleda,jer to je toliko jadno za celokupnu onkologiju, da nemam reci....
Sve u svemu,posle zracenja joj se povratio govor,pije redovno GALEPSIN,pa nije imala ni jedan epi napad,sada sama hoda,glava je ne boli,ali uzasno kaslje i bole je pluca,a polako gubi i apetit... Od cetvrta ce krenuti na hemioterapiju, dobila je Xeloda tablete,jer su joj vene presusile od FAK terapije.... Ukoliko neko,na zalost ima neka slicna iskustva,bila bih veoma zahvalna da javi!!!!! I da li Escozul u njenom slucaju,moze nesto da pomogne!!!!!
Unapred zahvalna
Draga, izvini sto ovako..inkognito odgovaram, ali sam se nadala ostavice neko iskustvo i dalje se nadam :)

Dok se neko smilujue, jer da se ne lazemo, svi ovde dodju da bi dosli do leka, vidatox moze da pomogne tvojoj mami. Konkretno, kod stadijuma koji lekari klasifikuju sa nekim konacnim datumom, moze da pruzi normalan zivot, moze da ga produzi, moze da ga olaksa.
Evo tetka mog muza je dobijala crne prognoze od lekara. Nadmasila ih je, premasila ih je. Ne hvataj se za njihove, lekarske, prognoze. I oni su samo ljudi i toliko toga i njih moze da iznenadi. Pogotovo kad neko zeli i hoce da ostane ovde jos. A ne noliko koliko su oni predvideli.

Nadam se dobila si bar neki odgovor. Rado cu ti pomoci kako god mogu, zato pitaj slobodno. U medjuvremenu, budi vesela, daj mami malo komedije, to puuuno znaci i jos vise daje.

Veliki pozdrav za obe,

Sandra
mivena
Stalni član
Stalni  član

Post od mivena »

Draga Jelena78, ja mislim da treba pokusati sve pa makar joj sa vidatoxom ublazila bolove znaci ce tako, da ako ti treba savet ili misljenje mislim da trebate pokusati, ja sam slala privatne poruke i nasla se je dobra vila koja mi je poslala lek za svekra a moj ce muz posle n.g. da ide za Tiranu tamo ti je naj bolje uzeti sigurno je original
http://www.facebook.com/#!/profile.php? ... 2270643407
ovo je njihov profil na Fb.
VIDATOX
sandrao
Aktivan član
Aktivan član

Post od sandrao »

mivena napisao:Draga Jelena78, ja mislim da treba pokusati sve pa makar joj sa vidatoxom ublazila bolove znaci ce tako, da ako ti treba savet ili misljenje mislim da trebate pokusati, ja sam slala privatne poruke i nasla se je dobra vila koja mi je poslala lek za svekra a moj ce muz posle n.g. da ide za Tiranu tamo ti je naj bolje uzeti sigurno je original

Za ''dobre vile'' svi treba da cujemo, pa podeli i sa nama - ko je ta dobra vila? Mozda moze svima da pomogne?

Da nije Maja sa kalenica? ili neka slicna cvecka? jer ima ih dosta ovde......... a javlja mi se bice ih sve vise. toliko da se zapitam, sta ja trazim ovde?

Evo sad ja imam pitanje? Da cujem odgovor. toliko mogu da ocekujem, nadam se, u ime svih.
Jelena *78.
Novi član
Novi član

Post od Jelena *78. »

Draga Sandrao,jako mi je drago sto postoje ljudi kao ti!!!! Za svih ovih, skoro 10 godina, koliko se mama leci, nisam naisla na osubu sa toliko razumevanja za *nepoznate* ljude i jos vecu volju da se pomogne,koliko sam videla,ovde,na ovom forumu, od tebe!!! Mi cekamo odgovor od jednog pilota,koji bi trebalo da ide za Tiranu vezano za Vidatox i nadamo se najboljem. Ali htela sam da pitam,da li neko sa ovog foruma ima bilo kakvu informaciju o ulju cveta kanabisa?!!!!! Ja sam cula za par pozitivnih odgovora. Decak koji je,pre 10 godina imao rak kostiju, kojeg su nasi dragi lekari otpisali, a dr iz Novog Sada aradi u Izraelu se prihvatio i tamo ga operisao je koristio ulje i eto...proslo je 10 godina.... Jos sam cula za par slucajeva, ne vezano za internet, ali svi ri ljudi su izgubili kontakt sa *dobavljacima* tog proizvoda, a s obzirom da je to ilegalno, ne mogu nikakoi naci nekoga ko moze da moze da mi kaze nekoga ko to trenutno koristi i kako nabavlja!!!! Mislim da vredi i te kako pokusati, jer zivot je jedan i za njega se treba boriti!!!!
Hvala
Jelena *78.
Novi član
Novi član

Post od Jelena *78. »

Ako se ne varam, neko je na ovom forumu napisao da ANAMU pomaze za kasalj kog metastaza na plucima???? Sve vreme trazim taj post, ali ne mogu da nadjem. Zna li iko za to i da li lek moze da se naruci sa Kube ili je ista prica kao i za Escozul,mora neko da ga donese ili MOZDA ima da se kupi i kod nas?
sandrao
Aktivan član
Aktivan član

Post od sandrao »

Nista od Kubanskil lekova ili preparata, na zalost, ne moze da se kupi u Srbiji, za sada. Znaci ista prica kao i sa vidatoxom, isto dolazi.

Anamu je odlicna stavr i drago mi je da ga ima opet. Sjajan je i kod ca patologije i kod nekih alergija, astme.... antioxidant za zdrave. U stvari sve sto imaju je odlicno. Ono sto je dobro kod njihovih preparata je da tako deluju da iskljucuju druge, mozda i skuplje, preparate.

Anamu olalsava disanje, sprecava spazam...
Jelena *78.
Novi član
Novi član

Post od Jelena *78. »

A da li i anamu ima u Tirani ili ne?
mivena
Stalni član
Stalni  član

Post od mivena »

sandrao napisao:
mivena napisao:Draga Jelena78, ja mislim da treba pokusati sve pa makar joj sa vidatoxom ublazila bolove znaci ce tako, da ako ti treba savet ili misljenje mislim da trebate pokusati, ja sam slala privatne poruke i nasla se je dobra vila koja mi je poslala lek za svekra a moj ce muz posle n.g. da ide za Tiranu tamo ti je naj bolje uzeti sigurno je original

Za ''dobre vile'' svi treba da cujemo, pa podeli i sa nama - ko je ta dobra vila? Mozda moze svima da pomogne?

Da nije Maja sa kalenica? ili neka slicna cvecka? jer ima ih dosta ovde......... a javlja mi se bice ih sve vise. toliko da se zapitam, sta ja trazim ovde?

Evo sad ja imam pitanje? Da cujem odgovor. toliko mogu da ocekujem, nadam se, u ime svih.
SANDRA JA SAM PROTEKLIH NEKOLIKO DANA CITALA SVE POSTOVE I SLALA PP TAKO DA MI SE JAVILA DEVOJKA TJ ZENA KOJU SAM PITALA KAKO JE NABAVILA VIDATOX. JAVILA SE I POKLONILA MI BOCICU ESCOZULA JER JOJ JE MAJKA NA ZALOST PREMINULA. ETO ODGOVORA POSTO SI ZNATIZELJNA
VIDATOX
Zaključana tema