CyberKnife tretman za rak

Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.

Moderatori: moderato, vlada99

milicajovic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Mar 06, 2013 2:15 pm

Re: CyberKnife tretman za rak

Post od milicajovic »

kontaktirala sam Acibadem u Beogradu. Ako nekome treba kontakt neka se javi na pp,mada moze se naci na internetu,tako sam i ja pronasla. Rekli su mi da mogu da donesem sve nalaze,i da su oni u komunikaciji sa Acibademom,tako da oni nakon toga proslede sve te nalaze i snimke njihovim lekarima i dobiju misljenje i predlog za lecenje i cenu. I onda ako zelimo da idemo,oni obavljaju celu tu organizaciju. Sjajno je da postoji tako nesto.
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Post od aa_aca »

milicajovic,
мислим да слободно можеш линк да поставиш овде. Стварно би било неумесно да тако нешто неко сматра рекламом.
milicajovic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Mar 06, 2013 2:15 pm

Post od milicajovic »

Ja cu staviti link njihove facebook grupe koji sam pronasla. Ukoliko administratori misle da to nije ok neka uklone.

https://www.facebook.com/adzibadem
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

Хвала!
Natasa1980
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pon Apr 11, 2011 1:42 pm

Post od Natasa1980 »

jeca1007 napisao:
Natasa1980 napisao: Natasa kako je mama?Ima li nekoh novosti?Ovo sto sam procitala me bas rastuzilo
Jeco, nažalost, mi smo pre nešto više od 40 dana izgubili borbu s ovom bolešću.

http://www.doktor.rs/forum/onkologija/m ... 4-105.html

Dolazim ovde povremeno da vidim kako je tvoja mama, baš se obradujem kad javiš da ima pozitivnih pomaka. Pozdravi mamu i od mene, i iako se ne znamo, reci joj da i meni mnogo znači što se ona i dalje bori. Prosto ne mogu da verujem šta ste doživeli od lekara. Oni izgleda ne shvataju koliko nama znači svaki dan njihovog života.
jeca1007
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Nov 05, 2011 10:05 pm

Post od jeca1007 »

Natasa1980 napisao:
jeca1007 napisao:
Natasa1980 napisao: Natasa kako je mama?Ima li nekoh novosti?Ovo sto sam procitala me bas rastuzilo
Jeco, nažalost, mi smo pre nešto više od 40 dana izgubili borbu s ovom bolešću.

http://www.doktor.rs/forum/onkologija/m ... 4-105.html

Dolazim ovde povremeno da vidim kako je tvoja mama, baš se obradujem kad javiš da ima pozitivnih pomaka. Pozdravi mamu i od mene, i iako se ne znamo, reci joj da i meni mnogo znači što se ona i dalje bori. Prosto ne mogu da verujem šta ste doživeli od lekara. Oni izgleda ne shvataju koliko nama znači svaki dan njihovog života.
Draga Ntasa nemas pojma koliko mi je zao,primi moje najiskrenije saucesce,tvoja mama je bila veliki borac :( Potresla me ova vest,nisam se nadala da ces se javiti sa tako losim vestima i prosto ne znam sta da ti kazem,sokirana sam zaista!!!!!!!!!!!
Hvala ti puno u mamino i moje ime,nastavljamo borbu i sreca ce nam biti potrebna,lagano se njena bolest otima kontroli,ali ne predajemo se,ja cu se dok dise boriti,ona mi je sve sto imam,moj heroj.A doktorska stoka nije vredna pomena,ona ima dete i zivu majku,pa se samo pitam kako zaspi?Ne daj Boze da sam na njenom mestu,ja nebi mogla spavati,nebi mi savest bila mirna.
Draga ljubimo te nas dve puno i jos jednom ti hvala sto si bila uz nas.Budi jaka i drzi se
Natasa1980
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pon Apr 11, 2011 1:42 pm

Post od Natasa1980 »

Draga Jeco, hvala ti na lepim rečima. Moja mama jeste bila veliki borac, možda je zahvaljujući tome poživela neki mesec duže. Ja sam radila ono što je bilo u mojoj moći, i zato sam sada mirna, jer znam, da, bez obzira na sve, prirodu još niko nije pobedio. Tako i ti čini sve što možeš. I dalje sam uz vas, i uz sve ljude koji se herojski bore sa opakom bolešću, ali i ovim našim zdravstvenim sistemom, čiji cilj nije da pomogne pacijentu, već da mu oteža.
mihajlo mihajlovic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Mar 16, 2012 12:57 am

Post od mihajlo mihajlovic »

Борим се са раком гркљана више од годину дана.
Прво,локално укљањање раке десних гласних жица,потом,32х зрачења;
Рецидив-тотална операција гркљана у Новембру прошле године.

Компјутерски Так,биопсија-опет показују рецидив на месту које не може да се оперише.Захваћена Трахеја,главна артерија и вена врата(десна страна).

Интересује ме дали неко има лично искуство са том болницом у Турској.
Мени "моји "хирурзи препоручују Хемотерапију.Према прочитаној литератури-живот до 6 месеци.

Јуче сам послао ДВД-комјутерски снимак као и данас.
Немам потврде ни дал су примили ни дал не.

Свима здравља и све најбоље.
Хвала за одговор.
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

Да ли си пробао са алкализацијом организма, исхраном против кандиде или неком такозваном алтернативом?
mihajlo mihajlovic
Novi član
Novi član

Јесам;
Имам књигу од Др.Симонцини,док је рак био ограничен на гласне жице-радио сам инхалацију према његовом упутству.
Истовремено,свеже сокове лимуна,поморанђи,мед.
Супе од свежег поврћа-(нешто поврћа имам у башти) .
Месо редко.Пошто су ми повадили зубе због радиотерапије-месо не могу ни да једем-жена мора све да самеље у машину.
Немам животињу да помузем -купујем "прирордно"и свеже млеко као и јогурт одн.све фришко што нађем као и фришки млади сир.
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

Просто је невероватно да ти се тумор није повукао. Међутим, видим озбиљне неправилности у исхрани (мед, млеко, сир). Прочитај ово: http://istineilaziohrani.blogspot.com/2 ... -doba.html

Не бих да ширим разговор јер је друга тема у питању. Имаш ли негде отворену тему за свој проблем да се ту надовежем?
mihajlo mihajlovic
Novi član
Novi član

Питао сам у Марту прошле године после 1.операције дал је неко имао искуство са овом врстом рака.
Нико,се са истим искуством није јавио.
Што се тиче дијета ,исхране ,био сам на безброј сајтова и много тога прочитао па и Ивону Живковић.
Нисам пробао Хашиш-не познајем никога ко то продаје а овде је и велика казна за то.А можда би ми користио -не да се излечим него да смирим живце -овако узимам/пијем неке препарате Валеријане.
Ако хоћеш,јави се на п.п.са твојим мејлом.
jeca1007
Novi član
Novi član

Post od jeca1007 »

Natasa1980 napisao:Draga Jeco, hvala ti na lepim rečima. Moja mama jeste bila veliki borac, možda je zahvaljujući tome poživela neki mesec duže. Ja sam radila ono što je bilo u mojoj moći, i zato sam sada mirna, jer znam, da, bez obzira na sve, prirodu još niko nije pobedio. Tako i ti čini sve što možeš. I dalje sam uz vas, i uz sve ljude koji se herojski bore sa opakom bolešću, ali i ovim našim zdravstvenim sistemom, čiji cilj nije da pomogne pacijentu, već da mu oteža.
Hvala ti puno draga.To je najvaznije,savest ti je mirna.Ne postoji caj,kapi,razne trave,vitamini i gomila drugih stvari,a da ih nismo probali,pred Bogom sam cista i dalje je sve u njegovim rukama.Nadamo se najboljem i samo nam to ostaje.
Puno te ljubimo nas dve :*
jeca1007
Novi član
Novi član

Post od jeca1007 »

mihajlo mihajlovic napisao:Борим се са раком гркљана више од годину дана.
Прво,локално укљањање раке десних гласних жица,потом,32х зрачења;
Рецидив-тотална операција гркљана у Новембру прошле године.

Компјутерски Так,биопсија-опет показују рецидив на месту које не може да се оперише.Захваћена Трахеја,главна артерија и вена врата(десна страна).

Интересује ме дали неко има лично искуство са том болницом у Турској.
Мени "моји "хирурзи препоручују Хемотерапију.Према прочитаној литератури-живот до 6 месеци.

Јуче сам послао ДВД-комјутерски снимак као и данас.
Немам потврде ни дал су примили ни дал не.

Свима здравља и све најбоље.
Хвала за одговор.
Mihajlo,mama i ja smo isle u Tursku i od srca tu kliniku svima preporucujem,dosta ljudi je otislo kod njih i iskustva su izuzetno pozitivna.Pisala sam vec o tome vise puta.Mi se trudimo da opet odemo i iskreno se nadam da ce nam odobriti.
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

mihajlo mihajlovic napisao:......Ако хоћеш,јави се на п.п.са твојим мејлом.
Не могу да ти пошаљем ПП јер су ми администратори форума искључили ту могућност. У мом профилу пише емаил адреса. Овде ћу да је поставим као слику, чисто због спама: Slika. Оно између аа и аца је доња црта. :D
Odgovori