Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.
jeca1007 napisao:E pa dragi moji ja imam divne vesti )))))))Danas nam je stigao rezultat magnetne glave i odlican je,svi tumori na lobanji su unisteni,ostala su nam jos dva unutar lobanje,jedan je 1.2mm,a bio je skoro 7cm ,a drugi je 1.7mm,bio je 5cm.Jos samo vid da se povrati i onda cemo biti presrecni.Ujutru idemo na konzilijun na onkologiju,jedva cekam da vidim sta ce nam reci jer su se blago nasmejali kada sam im rekla da smo isle u Tursku,kazu to je bacanje para.Ispostavilo se da nije i ja svima preporucujem da pokusaju,skupo jeste,ali ima i varijanta preko socijalnog,cula sam da su postali azurniji.Ja sam tu za sve sto vam mogu pomoci,hvala svima punoooooo na podrsci.Veliki poljubac svima od mame i mene i zelimo vam svu srecu sveta u daljoj borbi,a ja cu vas i dalje obavestavati osvemu sto se tice maminog oporavka
Jao kako si me sad obradovala!!!!! Pa to su divne vesti!!!!
A šta su vam rekli na klinici za te tumore koji su ostali? Hoće li i njih vremenom uništiti ili su već sprženi sasvim? Divne vesti!!! Kako je mama? Jel se dobro oseća sad? Jel još uvek ne vidi sasvim ili ima poboljšanja? Želim vam svako dobro i da nam uvek javljaš samo ovakve lepe vesti!!
Na zalost moja sreca ne moze dugo potrajati...jedan problem resimo,a pojavi se novih 5.Sto se tice glave i tretmana u Turskoj,sve je ok,to je za sada kako treba,vid se polako vraca,vidi siluete.Na kontroli krajem decembra kazu nasi strucni lekari:' sve je u redu,rezultati su sjani,prezadovoljni smo' i taman smo se ponadali da opet nisu pogresili i naravno jesu.Srecom doktor sa VMA je posumljao u tacnost rezultata sa onkologije i trazio je ponovimo snimanje karlice i abdomena,ima na cetiri rebra po tumor,cetiri tumora na jetri,na karlici masivan tumor(skoro polovina ilijacne kosti).Taman kada sam se oporavila od soka i pocela raditi na resavanju tih tumora,mami pukne butna kost,spustio se tumor i tu i oslabio kost.Operisana je na Banjici,danas su joj bas izvadili konce.Cekamo da stane na noge i da nastavimo sa lecenjem,ja jurim da opet odemo u Tursku,pa cemo videti.Imate li vi nekih novosti?
Puno vas sve pozdravljamo mama i ja
Baš mi je žao što se sve tako komplikuje. Kako tvoja mama psihički podnosi sve to? Kako je moguće da su na onkologiji pogrešili, kako su je snimali kad nisu videli te promene na kostima i jetri?
Nažalost, i kod nas slično, bolest samo napreduje. Posle 3 siklusa Xelode smanjile su se metastaze na jetri, medjutim, mama je imala zračenje zbog masivnih koštanih metastaza, opala krvna slika i Xeloda prekinuta. Od nedelje vidi duple slike, jasno je šta to znači, stvarno ne znam šta više da radim, niti mogu da je vodim po bolnicama u tom stanju, niti smem da je pustim da se muči.
Na zalost moja sreca ne moze dugo potrajati...jedan problem resimo,a pojavi se novih 5.Sto se tice glave i tretmana u Turskoj,sve je ok,to je za sada kako treba,vid se polako vraca,vidi siluete.Na kontroli krajem decembra kazu nasi strucni lekari:' sve je u redu,rezultati su sjani,prezadovoljni smo' i taman smo se ponadali da opet nisu pogresili i naravno jesu.Srecom doktor sa VMA je posumljao u tacnost rezultata sa onkologije i trazio je ponovimo snimanje karlice i abdomena,ima na cetiri rebra po tumor,cetiri tumora na jetri,na karlici masivan tumor(skoro polovina ilijacne kosti).Taman kada sam se oporavila od soka i pocela raditi na resavanju tih tumora,mami pukne butna kost,spustio se tumor i tu i oslabio kost.Operisana je na Banjici,danas su joj bas izvadili konce.Cekamo da stane na noge i da nastavimo sa lecenjem,ja jurim da opet odemo u Tursku,pa cemo videti.Imate li vi nekih novosti?
Puno vas sve pozdravljamo mama i ja
Joj strasno mi je zao!!!
Bas sam se rastuzila. Greske necu da komentarisem... igraju se sa zivotima.
Drzite se, ljubim vas obe!
Molim Jecu1007,da mi kaze koji doktor sa VMA im je preporucio odlazak u Tursku,kako bi mogao sa njim da stupim u kontakt i da vidim da li postoji mogucnost da odem tako na tretman posto se ovde lecim vec petu godinu ali nazalost bez nekog uspeha.Inace imam 28 godina i zanima me koliki tumori mogu da se zrace. Hvala!!!
sandrao napisao:... niko ne tvrdi da je pronadjen lek za ovu opaku bolestinu,.....
Тврди, тврди, нарочито др Симонцини. Лек постоји и превише је јефтин. Не желим да дискутујем ни да се много понављам, већ само да приложим информацију: сода бикарбона, витамин Б17 итд. Нарочито опасна је кандида. Неких информација има и на мом сајту.
Procitala sam dosta pozitivnih komentara u vezi Acibadema i Gama noza.
Videla sam na tv-u a i u novinama da se otvorilo njihovo predstavnistvo ovde u Srbiji.
Pomazu i olaksavaju pacijentima koji o svom trosku idu na zracenje i lecenje tamo. Da li zna neko nesto o tome?
SOVLA napisao:Molim Jecu1007,da mi kaze koji doktor sa VMA im je preporucio odlazak u Tursku,kako bi mogao sa njim da stupim u kontakt i da vidim da li postoji mogucnost da odem tako na tretman posto se ovde lecim vec petu godinu ali nazalost bez nekog uspeha.Inace imam 28 godina i zanima me koliki tumori mogu da se zrace. Hvala!!!
SOVLA,izvinjavam se sto tek sada odgovaram,veruj mi da nisam stigla ranije.Taj doktor vise ne radi na VMA,otisao je u Rusiju,u neku njihovu kliniku.Ono sto ti ja mogu reci iz iskustva sa lecenjem moje mame,tretiraju masivne tumore i metastaze.Mami su zaista pomogli i ja imam samo reci hvale za njih.Ja ti mogu dati kontak menadzerke klinike Acibadem,preko nje sve resavas.Ako te jos nesto zanima,slobodno pitaj,znam da iskustva nas koji samo tamo bili znace!
Puno te pozdravljam i zelim svako dobro!
milicajovic napisao:Procitala sam dosta pozitivnih komentara u vezi Acibadema i Gama noza.
Videla sam na tv-u a i u novinama da se otvorilo njihovo predstavnistvo ovde u Srbiji.
Pomazu i olaksavaju pacijentima koji o svom trosku idu na zracenje i lecenje tamo. Da li zna neko nesto o tome?
Ja sam vodila mamu u Acibadem i njoj su silne tumore sa i unutar lobanje sprzili.Rekli su nam da bi se prvi rezultati mogli ocekivati za 6 meseci,a njoj su skoro svi nestali u prva 4 meseca nakon tretmana.Mama je isla na CyberKnife i nasa iskustva sa njima su izuzetno pozitivna.
Natasa1980 napisao:Baš mi je žao što se sve tako komplikuje. Kako tvoja mama psihički podnosi sve to? Kako je moguće da su na onkologiji pogrešili, kako su je snimali kad nisu videli te promene na kostima i jetri?
Nažalost, i kod nas slično, bolest samo napreduje. Posle 3 siklusa Xelode smanjile su se metastaze na jetri, medjutim, mama je imala zračenje zbog masivnih koštanih metastaza, opala krvna slika i Xeloda prekinuta. Od nedelje vidi duple slike, jasno je šta to znači, stvarno ne znam šta više da radim, niti mogu da je vodim po bolnicama u tom stanju, niti smem da je pustim da se muči.
Natasa kako je mama?Ima li nekoh novosti?Ovo sto sam procitala me bas rastuzilo
Evo i mene posle duzeg vremena.Kako ste mi?Jojjj kod nas situacija ista,mama se oporavlja od preloma butne kosti,po malo hoda i to je sve.Nemam bas neke lepe vesti.Onkologija je otpisala,tacnije njena doktorica i to sve zbog njihove proklete sujete,kako smo se mi to usudili da odemo u Tursku i njima da ostavljamo pare,kada lekari ovde fantasticno obavljaju svoj posao i zar je ne vidim da je za moju mamu ovo pocetak kraja?Gospodja je rekla da je vise nece voditi jer zauzima mesto ljudima za koje jos uvek ima nade.Posle tih reci,ja sam napravila takav skandal da je obezbedjenje sa portirnice doslo.Sto je najgore,bile smo na konzilijumu tada,mama je sedela tu i sve to cula.Od tog dana je psihicki pala katastrofalno,trudimo se da je vratimo na isti novo na kom je bila,ona je do tog dana bila nasmejana bez obzira na sve,salila se,taman je lepo pocela da jede i da dobija na tezini i onda joj matora kozetina takve stvari kaze,a ja se i sada pitam kako joj jezik nisam iscupala.Posto mama vise ne moze primati HT,jer ne postoji ni jedna koju nije primila,njena doktorica vise ne moze zaradjivati na njoj,pa je zato takve stvari rekla i otpilila nas.Samo se nadam da se necemo sresti negde van bolnice jer je bojim da bi joj srce iscupala.Uh... i sada poludim kada se toga setim,ja sam jako mirna osoba,ali kada se sretnem sa takvim skotovima,poludim.
Puno vas sve pozdravljam dragi moji i nadam se da ce neko napisati lepe vesti.
Ljubimo vas mama i ja :*
Maj70 napisao:I jos jedno pitanje sta se desilo sa ostalim promenama koje je mama imala,hvala?
Ja ti to sa sigurnoscu ne mogu reci,najbolje bi bilo da njih kontaktiras,mada,gledala sam neku njihovu grupu koja se zove 'CUDO OD PACIJANTA',nazalost i moja mama je u toj grupi,bilo je bas teskih slucajeva,cak i oporavka iz terminalne faze,pa predpostavljam da resavaju.Veruj mi da vise ni ja ne znam sta da kazem ni sta da mislim,sve je i dalje tu,karlicu planiraju resavati tek za 2 meseca,a rebra i jetru nece jos da diraju jer kako kaze njen radiolog :'Nema potrebe jer jos uvek nema bolove'.Sta reci,a ne zaplakati?Nase zdravstvo...Molim Boga da sto pre stane na noge kako treba i da je opet vodim u Istanbul jer se bojim da ce ovi nasi napraviti neki haos sa njom.
Nema na cemu i molim te nemoj mi se vise zahvaljivati,zadovoljstvo mi je ako nekome mogu pomoci