Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.
lyki napisao:Drago mi je da su vam iskustva tako pozitivna!!! Turci su divni ljudi, srdačni i nisam ni sumnjala da ćete drugačije biti dočekani.
Javljaj kako mama napreduje. Verujem da će se za ta tri meseca do prve kontrole, njeno stanje značajno popraviti. Prati, i svaku promenu na bolje javi ovde. Puno pozdrava tebi i mami!
Hvala puno,i mi se nadamo pozitivnom rezultatu.Jako su fini ljudi,za 17 godina koliko se mama leci,mi jos nismo naleteli na doktora kao sto je doktor Enis.Javljam svaku promenu.Svako dobro Vam zelim
Jeco super,drago mi je da ste tako dobro prosle,drzim palceve za dalje i da nam javis dobre vijesti nakon snimanja....
Pisem ti sta me zanima,ali sutra,sad jedva gledam od umora...
draganitza napisao:Da li moze neko sa sigurnoscu da mi kaze da li moze Cancer zeludca da se ukloni tom metodom?
Niko ne može sa sigurnošću da ti odgovori na pitanje. Jedino možeš da kontaktiraš kliniku, pošalješ snimke i čekaš da ti odgovore. Ali tu sigurnost niko ne može da ti garantuje.
Molim Jecu da mi se javi u pp kako bi dobila detaljne informacije vezane za lecenje u Turskoj.
Jeco hitno je, kao i svima nama, molim te kontaktiraj me sto pre.
Dragi moji samo da vas obavestim da se moja mama polako oporavlja,sada vec razlikuje dan i noc,povremeno cak i vidi na par sekundi sto je odlicno jer su nam doktori ovde rekli da o bilo kakvom povratku vida mozemo samo sanjati.Od ponedeljka nam krece kontrola,saljemo kontrolni snimak u Acibadem da vidimo kakavi su rezultati 3 meseca nakon intervencije,drzite nam palceve.Veliki pozdrav i poljubac za sve vas od mame i mene
jeca1007 napisao:Dragi moji samo da vas obavestim da se moja mama polako oporavlja,sada vec razlikuje dan i noc,povremeno cak i vidi na par sekundi sto je odlicno jer su nam doktori ovde rekli da o bilo kakvom povratku vida mozemo samo sanjati.Od ponedeljka nam krece kontrola,saljemo kontrolni snimak u Acibadem da vidimo kakavi su rezultati 3 meseca nakon intervencije,drzite nam palceve.Veliki pozdrav i poljubac za sve vas od mame i mene
Mnogo mi je drago da čujem da se mama oporavlja! Zaista divne vesti!! Molim te, odmah javi šta kažu lekari sa klinike!
E pa dragi moji ja imam divne vesti )))))))Danas nam je stigao rezultat magnetne glave i odlican je,svi tumori na lobanji su unisteni,ostala su nam jos dva unutar lobanje,jedan je 1.2mm,a bio je skoro 7cm ,a drugi je 1.7mm,bio je 5cm.Jos samo vid da se povrati i onda cemo biti presrecni.Ujutru idemo na konzilijun na onkologiju,jedva cekam da vidim sta ce nam reci jer su se blago nasmejali kada sam im rekla da smo isle u Tursku,kazu to je bacanje para.Ispostavilo se da nije i ja svima preporucujem da pokusaju,skupo jeste,ali ima i varijanta preko socijalnog,cula sam da su postali azurniji.Ja sam tu za sve sto vam mogu pomoci,hvala svima punoooooo na podrsci.Veliki poljubac svima od mame i mene i zelimo vam svu srecu sveta u daljoj borbi,a ja cu vas i dalje obavestavati osvemu sto se tice maminog oporavka
Izvinite,ako neko moze da mi da jedno razjasnjenje bio bih veoma zahvalan. Naime, ocu je rak debelog creva nakon godinu i po metastazirao na pluca, jetru, peritoneum... interesuje me da li se ova metoda primenjuje i na ovakve slucajeve? Hvala unapred na odgovoru.
CharlieBlonde napisao:Izvinite,ako neko moze da mi da jedno razjasnjenje bio bih veoma zahvalan. Naime, ocu je rak debelog creva nakon godinu i po metastazirao na pluca, jetru, peritoneum... interesuje me da li se ova metoda primenjuje i na ovakve slucajeve? Hvala unapred na odgovoru.
CharlieBlonde ja ti savetujem da ih kontaktiras i najbolje je da to vidis sa njma,posaljes im snimke i veoma brzo ces dobiti odgovor od njih.Nisam sigurna 100%,ali mislim da se primenjuje.