UNKAČE

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Odgovori
vjera
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 9:28 am

Post od vjera »

E mile moje curice,jeste me nasmijale....Tako je Jano,putpuno si u pravu za naše Balkance :lol: što bi rekli oni-sad sam "taman".Bockey,pridržavala sam se dijete ali baššš,nisam kršila nijednom.Zadržaću voćni doručak i jesti vrlo umjereno a i počeću da vježbam.Grazzo moja draga šaljem ti autogram ali neću u manekene,to možeš biti sigurna.A zmijsko telo :lol: paaaaa.....liči na takvo...Fino sam građena,moram priznati :oops: ne foliram se ja ovo,samo kažem :lol: Jano,ostajem sa tobom,no sikiriki.Moramo uspjeti!Bockey,spremaj sebi obroke kod kuće i nosi,tako sam i ja radila.A radiću i dalje.Mene je i udebljalo nejelo na poslu,pa prejedanje kući.To je zlo!A što se tiče čašćavanja garderobom-upravo došla iz grada.....Pogađate-suknja,farmerice i jakna a pašće i cipele za koji dan. :D :D :D ETo,ja prezadovoljna...Ostajem uz vas da vas bodrim!Cmokkkkk
grazza
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 14, 2007 12:56 pm

Post od grazza »

Vjera znas ti onaj fazon: sto bih voleo da sam ka zmija. Lezi a ide.... :lol:
Korisnikov avatar
jana_82
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 04, 2007 4:19 pm

Post od jana_82 »

dobro jutro slatke moje :D evo ja preziveh jos jedan vocni dan :D ne znam vise ni sta da kuvam moracu danas da pronadjem neki fin receptic iz one UN knjige, a sto se tice nejela Vjera upravu si skroz to je najpogubnije i ja sam se od toga nagojila :( najbolje je kad covek ima najmanje 5 malih obroka dnevno tako se ubrzava metabolizam.... odoh ja da pojedem neke 2 vocke pa se pisemo kiss
vjera
Aktivan član
Aktivan član

Post od vjera »

Ne bi bilo loše da sam zmija....bolje prolaze u životu. :x
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

ih zmija u zivotu, pa ne preteruj Vjera, pa ko bi te onda voleo? :roll:
vjera
Aktivan član
Aktivan član

Post od vjera »

Ni ovako me niko ne voli.Sva sam fina,draga i mila....maaaa kome????Nema vajde!Ufurane koje nosom paraju oblake,to se traži!Da mi nema roditelja i sestre ne bi niko znao da postojim ,al'stvarno.J...š finoću!Od ponedeljka sam oštrokondža!! :evil:
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

hEJ, HEJ OLADI NEMOJ DA TI JA DODJEM PA 25 PO TURU. Ko te bre ne voli???? Kazi ja da bijem!!!!!!!!!!!!! :evil:
vjera
Aktivan član
Aktivan član

Post od vjera »

Niko Grazzo!Svima sam samo slatka i korisna i to je sve!Rintačim ko luda za neko bolje sutra a to nikako da dođe!Ja sad kao malo dijete ali šta ću...Ne znam samo otkud ovoliko ironije u ovom pišljivom životu-ko hoće da ima dijete sve češće ne može ili nema pravu osobu za to...A s druge strane neko je u stanju da rodi i ostavi to nedužno stvorenje na pragu doma za napuštenu djecu.Koja ironija!E,sve postaje tako!I kurve su sad na cijeni a fine cure sjede kod kuće i niko ih ne treba...Ma,ne znam,više se ne pronalazim među ovim ljudima,stvarima,ovom svijetu...OVo više nije un dijeta,idem na PSIHIJATRIJU! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

Hejjjjjjjjjjjjjjjj, draga ja sam psihic i postavljam dijagnozu. Tebi treba jedno dobro musko da te protrese i promrda da ne razmisljas tako. Ma sad cu se spakujem i dodjem da te izdevetam. necu da te cujem. Mlada si, lepa, zdrava, smrsala, glavu gore i nedaj se INES generacijo. Hocu da vidim smesak od uva do uva. :lol:
vjera
Aktivan član
Aktivan član

Post od vjera »

Luda si :D hvala na pozitvnoj energiji....znači puno..cmokić
Korisnikov avatar
jana_82
Aktivan član
Aktivan član

Post od jana_82 »

e stvarno grazzo svaki ti se dao :D :D
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

e MOJA Jano iz tvojih usta u Bozje usi. sRETan vam 8. mart. :lol:
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

jano draga, rece li ti da imas telefon i adresu zene sto donosi aparat za pravljenje mleka od pirinca? pa salji adresuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu molim teeeeeeeeeeeeee :lol:
Korisnikov avatar
jana_82
Aktivan član
Aktivan član

Post od jana_82 »

hvala grazza puno i tebi takodje sve najlepse, imam ja mail od neke zene koja to nabavlja i prodaje za 70E pa cu da ti posaljem na pp, to je aparat za pravljenje mleka od jos dosta zitarica pored pirinca
Korisnikov avatar
jana_82
Aktivan član
Aktivan član

Post od jana_82 »

gde ste zene bas sam nesto ocajna.......... verovatno ste svi na proslavi 8. marta jedino ja tugujem sama na ovom forumu :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( i gde mi je moja Vjera sad da me spasi
Odgovori