UNKAČE
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin
E mile moje curice,jeste me nasmijale....Tako je Jano,putpuno si u pravu za naše Balkance
što bi rekli oni-sad sam "taman".Bockey,pridržavala sam se dijete ali baššš,nisam kršila nijednom.Zadržaću voćni doručak i jesti vrlo umjereno a i počeću da vježbam.Grazzo moja draga šaljem ti autogram ali neću u manekene,to možeš biti sigurna.A zmijsko telo
paaaaa.....liči na takvo...Fino sam građena,moram priznati
ne foliram se ja ovo,samo kažem
Jano,ostajem sa tobom,no sikiriki.Moramo uspjeti!Bockey,spremaj sebi obroke kod kuće i nosi,tako sam i ja radila.A radiću i dalje.Mene je i udebljalo nejelo na poslu,pa prejedanje kući.To je zlo!A što se tiče čašćavanja garderobom-upravo došla iz grada.....Pogađate-suknja,farmerice i jakna a pašće i cipele za koji dan.
ETo,ja prezadovoljna...Ostajem uz vas da vas bodrim!Cmokkkkk
dobro jutro slatke moje
evo ja preziveh jos jedan vocni dan
ne znam vise ni sta da kuvam moracu danas da pronadjem neki fin receptic iz one UN knjige, a sto se tice nejela Vjera upravu si skroz to je najpogubnije i ja sam se od toga nagojila
najbolje je kad covek ima najmanje 5 malih obroka dnevno tako se ubrzava metabolizam.... odoh ja da pojedem neke 2 vocke pa se pisemo kiss
Niko Grazzo!Svima sam samo slatka i korisna i to je sve!Rintačim ko luda za neko bolje sutra a to nikako da dođe!Ja sad kao malo dijete ali šta ću...Ne znam samo otkud ovoliko ironije u ovom pišljivom životu-ko hoće da ima dijete sve češće ne može ili nema pravu osobu za to...A s druge strane neko je u stanju da rodi i ostavi to nedužno stvorenje na pragu doma za napuštenu djecu.Koja ironija!E,sve postaje tako!I kurve su sad na cijeni a fine cure sjede kod kuće i niko ih ne treba...Ma,ne znam,više se ne pronalazim među ovim ljudima,stvarima,ovom svijetu...OVo više nije un dijeta,idem na PSIHIJATRIJU!

Hejjjjjjjjjjjjjjjj, draga ja sam psihic i postavljam dijagnozu. Tebi treba jedno dobro musko da te protrese i promrda da ne razmisljas tako. Ma sad cu se spakujem i dodjem da te izdevetam. necu da te cujem. Mlada si, lepa, zdrava, smrsala, glavu gore i nedaj se INES generacijo. Hocu da vidim smesak od uva do uva.