Ćao raja!Bockey,to su baš takve vježbe,u pravu si-ja ih radim dok sam na kompu,gledam tv ili slično...jednostavno sam kontrahuješ mišiće.Jano,možeš pojesti 3 palačinke slobodno,2 parčeta torte isto tako-ja sam jela voćnu jer ne nisam zaluđenik za slatkim,u stvari najbolji je sladoled,najlaganiji i najzdraviji.Možeš i 3-4 keksića.Možete puding....ma šta god hoćeš od slatkiša a u UN dijeti koju sam ja dobila od Dragane piše ko ne voli slatko može pecivo za večeru.Šetnja ur rijeku-odlično!Ja bih to zadržala.Poz curkama
ja sam smršala još kilu...a nisam na dijeti....doduše slabo jedem,ne znam je li to od depresije ili mi je UN minimizirala želudac...Meni su ramena totalno iskočila,mislim,ključna i grudna kost...znate kako to jezivo izgleda kad me tu čovek gleda kao da imam 44 kile :oNoge su vretenaste,vitke ali gore ljudi,ocrtale mi se sve kosti,ramena iskočila.Dobila sam veoma negativne komentare po tom pitanju od svojih,ne znam ni šta bi im rekla moraću bildati gornji dio
gde ste curice evo ja sa faxa ceo dan sam u nekom haosu , gde ste vi sve pobegle , Vjera duso nemoj previse da mi smrsas mada i ja zadnjih dana uopste ne mogu da jedem nisam se vagala ali svi mi govore kako sam se prepolovila, izgleda kako smo mi krenule uskoro ce mo da predjemo na onaj deo za debljanje...... u pravu si ti depresija utice na to ja kad sam srecna gojim se ko nenormalna a sad se samo topim
Pa dobro slusa li mene neko? Ma necu da vas vidim tuzne a mrsave. Hocu da vas vidim vesele a mrsave i osmeh na lice nemoj da bijem
otkud meni ova snaga
gde bih steko te misice
da mi nije hrana draga
da mi nije drago pice