UNKAČE

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin

Odgovori
vjera
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 9:28 am

Post od vjera »

Kad je 8.mart?To je u subotu?Jeeeeeeeeeee,neću dobiti karanfileeeeeeeeee,mrzzzzzim ih!
grazza
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 14, 2007 12:56 pm

Post od grazza »

rec je o tulipanimaaaaaaaaaaaaaa, dobices u ponedeljak, jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :wink:
Korisnikov avatar
jana_82
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 04, 2007 4:19 pm

Post od jana_82 »

gde ste curice :wink: evo i mene U Bg Vjera pada kisa i noc i dan tako da nije bas sneg al je blatooooooooo.... pa reko da vam ispricam jedan vic o baklavama posto su mi danas ugljeni hidrati
Trce dve baklave ulicom, kad jedna odjednom zastade sva zadihana , druga se vraca brzo i kaze prvoj, sta je bilo?!! sta je bilo??!! jel ti dobro?!?! a kaze prva, ma nije mi nista žuljaju me orasi :D
vjera
Aktivan član
Aktivan član

Post od vjera »

:D :D :D :D
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

a znas onaj kada trce dve pomorandje ulicom.
Jednu zgazi auto, a druga kaze kaman jusssssss :lol:
draganaa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Dec 01, 2007 12:58 pm

Post od draganaa »

pozdrav svima....
imam pitanje za vjeru,jesi li ti stvarno prestala sa pirincem ili se zezas? pokusavam naci gdje je napisano da nije zdrva,pa mi ne ide..nije me bilo par dana... pa ako vam nije tesko da mi neko kaze sta to nije u redu sa njom?
inace meni je sutra 50-o zrni i 50-i dan un...danas sam vitaminski... i ide necu da se zalim :lol: samo me sad vjera zabrinu,pa sto mi je dalje ciniti, a ostale cure vi nastavljate ili ii vi odustajete....pozdrav svima :D
vjera
Aktivan član
Aktivan član

Post od vjera »

Dragana rekla sam na dijeti sa pirinčem...Neki lik je spomenuo da oštećuje nadbubrežnu žlijezdu i ja se prepadnem naravno i pitam jednog doktora neke stvari vezane za istu a on kaže-"Ne znam za tu dijetu ali znam da usled poremećaja rada te žlezde može doći do drastičnog mršavljenja"tako da----meni dosta....A kažem ,imam još 4 kile pa mi i ne treba...U svakom slučaju nije mi bila namjera nikog ovde demoralisati tako da ko voli i ko je hrabar-just do it....Ja vala neću.
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

ja nastavljam, ako ti to nesto znaci dragana :lol:
Korisnikov avatar
jana_82
Aktivan član
Aktivan član

Post od jana_82 »

pozdrav dragana i ja sam na UN ali ja nisam ni pocinjala sa tim pirincem, dugo sam se dvoumila i na kraju zakljucila da mi je to nesto sumljivo, sto naravno ne mora da znaci da je tacno to je samo moje subjektivno misljenje veliki pozz :D
draganaa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Dec 01, 2007 12:58 pm

Post od draganaa »

evo i ovdje da kazem...ipak idem dalje..popih 50-o zrncem :)
a danas sam na proteinskom i ruckacu jaja i kisele krastavce... i naravno porciju supe.... pozdrav i tebi jana... :D koji je tebi dan???
vjera
Aktivan član
Aktivan član

Post od vjera »

E,Janči.....jutros se gledam u ogledalu(u vešu) i pravo da ti kažem,ja ne bih više mršala...Sebi sam sad baš ok.Kad rezimiram-8-9 kg za mjesec dana :o obim nisam mjerila ali brate,vidljivo je....Neću da zvučim prepotentno pa zato dosad nisam rekla ali na poslu ne mogu da vjeruju kako sam "nestala"...Ovo može biti samo podsticajno.Obrnuću još 4 dana i gledaću da počnem neko vježbanje da se "pritegnem"i to je to.Baš ću se dati na vježbanje.I to kućno.Ako hoćeš ostaću na forumu da te pratim :wink: Ja stvarno ne bih više :D
Korisnikov avatar
bockey
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Apr 02, 2007 12:52 pm

Post od bockey »

vjera napisao:Sebi sam sad baš ok.
To je najbitnije, a ne broj kila, zar ne?! :)
vjera napisao:Kad rezimiram-8-9 kg za mjesec dana :o obim nisam mjerila ali brate,vidljivo je....
Jos i da ne bude vidljivo! 9 kila!?!?! I to samo za mesec dana!! Pa ti si moj idol!

Hajde daj nam primer dnevnog jelovnika. Mislim, jel si izdrzavala na 2 vocke ili je bilo vise? A nekih tajnih zalogaja!? :)
Znam kad sam jednom drzala tu dijetu, da sam jela po 3-4 pomorandze ili jabuke. 2 su bile premalo. Pa ipak je to voce, brzo protrzi kroz zeludac, zar ne? :) I sad skupljam snagu da pocnem. Ali mnogo radim i putujem i nekako se bojim da necu izdrzati. Najvise mrzim kad sam gladna. Makar neki zalogaj.....
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

Vjera,a gledas svoje zmijsko telo, aaaaaaaaaaaaa??????????? :oops:
Korisnikov avatar
jana_82
Aktivan član
Aktivan član

Post od jana_82 »

veliki pozdrav svim devojkama, ja danas guram vocni a MOJA VERA :D :D dogurala do manekenke, toliko sam srecna e da odes sad u grad i da se castis nekim opasnim komadom odece :D :D i nemoj da mi sad pobegnes s foruma i da me ostavis samu :roll: jer ostadoh ti ja onda zauvek debela, a ti lutko nemoj vise da mrsas ako ne treba ne valja ni da covek nema bas nizasta da te uvati :lol: ipak je ovo Balkan mala moja a svi znamo sta Balkanac voli haha :lol:
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

Vjera posalji sliku sa autogramom, kad postanes maneken da se hvalimo da smo bili zajedno na forumu :lol:
Odgovori