UNKAČE
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin
gde ste curice
evo i mene U Bg Vjera pada kisa i noc i dan tako da nije bas sneg al je blatooooooooo.... pa reko da vam ispricam jedan vic o baklavama posto su mi danas ugljeni hidrati
Trce dve baklave ulicom, kad jedna odjednom zastade sva zadihana , druga se vraca brzo i kaze prvoj, sta je bilo?!! sta je bilo??!! jel ti dobro?!?! a kaze prva, ma nije mi nista žuljaju me orasi

Trce dve baklave ulicom, kad jedna odjednom zastade sva zadihana , druga se vraca brzo i kaze prvoj, sta je bilo?!! sta je bilo??!! jel ti dobro?!?! a kaze prva, ma nije mi nista žuljaju me orasi

pozdrav svima....
imam pitanje za vjeru,jesi li ti stvarno prestala sa pirincem ili se zezas? pokusavam naci gdje je napisano da nije zdrva,pa mi ne ide..nije me bilo par dana... pa ako vam nije tesko da mi neko kaze sta to nije u redu sa njom?
inace meni je sutra 50-o zrni i 50-i dan un...danas sam vitaminski... i ide necu da se zalim
samo me sad vjera zabrinu,pa sto mi je dalje ciniti, a ostale cure vi nastavljate ili ii vi odustajete....pozdrav svima 
imam pitanje za vjeru,jesi li ti stvarno prestala sa pirincem ili se zezas? pokusavam naci gdje je napisano da nije zdrva,pa mi ne ide..nije me bilo par dana... pa ako vam nije tesko da mi neko kaze sta to nije u redu sa njom?
inace meni je sutra 50-o zrni i 50-i dan un...danas sam vitaminski... i ide necu da se zalim

Dragana rekla sam na dijeti sa pirinčem...Neki lik je spomenuo da oštećuje nadbubrežnu žlijezdu i ja se prepadnem naravno i pitam jednog doktora neke stvari vezane za istu a on kaže-"Ne znam za tu dijetu ali znam da usled poremećaja rada te žlezde može doći do drastičnog mršavljenja"tako da----meni dosta....A kažem ,imam još 4 kile pa mi i ne treba...U svakom slučaju nije mi bila namjera nikog ovde demoralisati tako da ko voli i ko je hrabar-just do it....Ja vala neću.
E,Janči.....jutros se gledam u ogledalu(u vešu) i pravo da ti kažem,ja ne bih više mršala...Sebi sam sad baš ok.Kad rezimiram-8-9 kg za mjesec dana
obim nisam mjerila ali brate,vidljivo je....Neću da zvučim prepotentno pa zato dosad nisam rekla ali na poslu ne mogu da vjeruju kako sam "nestala"...Ovo može biti samo podsticajno.Obrnuću još 4 dana i gledaću da počnem neko vježbanje da se "pritegnem"i to je to.Baš ću se dati na vježbanje.I to kućno.Ako hoćeš ostaću na forumu da te pratim
Ja stvarno ne bih više 

To je najbitnije, a ne broj kila, zar ne?!vjera napisao:Sebi sam sad baš ok.

Jos i da ne bude vidljivo! 9 kila!?!?! I to samo za mesec dana!! Pa ti si moj idol!vjera napisao:Kad rezimiram-8-9 kg za mjesec danaobim nisam mjerila ali brate,vidljivo je....
Hajde daj nam primer dnevnog jelovnika. Mislim, jel si izdrzavala na 2 vocke ili je bilo vise? A nekih tajnih zalogaja!?

Znam kad sam jednom drzala tu dijetu, da sam jela po 3-4 pomorandze ili jabuke. 2 su bile premalo. Pa ipak je to voce, brzo protrzi kroz zeludac, zar ne?

veliki pozdrav svim devojkama, ja danas guram vocni a MOJA VERA
dogurala do manekenke, toliko sam srecna e da odes sad u grad i da se castis nekim opasnim komadom odece
i nemoj da mi sad pobegnes s foruma i da me ostavis samu
jer ostadoh ti ja onda zauvek debela, a ti lutko nemoj vise da mrsas ako ne treba ne valja ni da covek nema bas nizasta da te uvati
ipak je ovo Balkan mala moja a svi znamo sta Balkanac voli haha