UNKAČE
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin
evo ja nadjoh nesto ne znam da li je to?
Dijeta sa suvim šljivama
Popularna dijeta za one koji bi da se "oterase" 2 - 3 kilograma za kratko vreme. Prilično je jednostavna... i... dosadna. Pogledajte i sami:
Doručak: 6 suvih šljiva
Užina: 1 jabuka
Ručak: 1 kuvano jaje i 1 viršla
Užina: isto kao ručak
Večera: čaša jogurta
Dodatne preporuke:
Preporučuje samo potpuno zdravim osobama i to za vremenski period ne više od 3-5 dana. Obavezna ja svakodnevna fizička aktivnost u trajanju od najmanje 15 - 20 minuta. Ako se pravilno sprovodi, gubi se oko 1 kg dnevno.
Dijeta sa suvim šljivama
Popularna dijeta za one koji bi da se "oterase" 2 - 3 kilograma za kratko vreme. Prilično je jednostavna... i... dosadna. Pogledajte i sami:
Doručak: 6 suvih šljiva
Užina: 1 jabuka
Ručak: 1 kuvano jaje i 1 viršla
Užina: isto kao ručak
Večera: čaša jogurta
Dodatne preporuke:
Preporučuje samo potpuno zdravim osobama i to za vremenski period ne više od 3-5 dana. Obavezna ja svakodnevna fizička aktivnost u trajanju od najmanje 15 - 20 minuta. Ako se pravilno sprovodi, gubi se oko 1 kg dnevno.
znaci ti od sutra na ovu, ja ne mogu jos meni fali vise od 5 smrc smrc ........ ali zato tebi drzim fige.........
meni je inace danas poceo tek 4. krug UN i kao uzela ja da vozim sobni bajs i radim trbusnjake, i tako kako sam pocela da radim samo sto se nisam onesvestila izgleda da me ova dijeta malo iscrpljuje pa nisam nizasta....... i tako ti ja jedva odradim tri serije ko kilava baba uzas
mada verovatno mi je to zato sto mi je bio juce vocni

Znaš kako Bockey,ja kontam da za 5 kila i nije loša jer ima kalcij(jogurt),ima dovoljno masnoća-jaje i viršla a ima i šećera i ugljenih hidrata-suvo voće tako da mi se ne čini loša za 5 dana.Jedino što se ja bojim je jo-jo efekat ali paziću...Čula sam i za drugu još bolju varijantu ove dijete gdje se jede svaka 2 sata a jede se i brokula kuvana za jedan obrok.Ta mi je varijanta privlačnija pa ću je sada potražiti.Mislim da ću je držati ali ne znam još kada....vezala sam se za UN..
gde ste zene ja bila na ispitu
pala 9... Sto si neraspolozena Vjera hurmasice moja mala? Kadaif je bese isto neki slatkis a vidi ti grazzu nasu ona za osmi mart kao vecinu ponuda navela slatkise hahaha
kako sam se smejala kad sam procitala.............. e zene stvarrno smo izgladnele ovde i ja ko najlepsi poklon vidim slatkis, ma obradovala bi se i onom koji ne volim majke mi
al nista od te price izdrzacu ja jaka sam ja
samo mi nesto postade kiseo osmeh....... cek da izracunam koji mi dan pada 8. marta

Ma ja ti slatko ne volim, ja sam slani tip.Mislim,mogu pojesti ali ne bih nikada poželjela..Prvo i prvo,Jano čestittam na ispitu!A kod mene je snjeg
imam puno posla,šef me za....va a i učim kući tako das sam razapeta imeđu svega toga,na hranu i ne stignem misliti,čini mi se da nisam jela 2 dana,ma nešto sam baššššššššššš bezveze ali ok,neću smarati.E,da,prestala sam piti rižu,bojim se ja onih nekih sumnji,je'o ti to,ništa nije dokazano,ko će odgovarati za moje zdravlje ako se nešto desi?Internet?A i šta će mi za 4 kile....pozzzzzzz curama(nadam se da je negdje sunce)