UNKAČE
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99
gde ste zene drago mi je sto nisam sama
bockey upravu si za te rezervacije, e al znas sta to nije sve par puta sam na splavu Ambis videla kako neki pacenici stoje i cekaju po sat, dva ispred da ih obezbedjenje pusti , pa ja ne mogu da verujem da to sebi ljudi mogu da dozvole, pa ja bi bre pre otisla u bircuz nego tu cekala u redu,
grazza ti si moj covek sto ja samo dan ne mogu da budem opustencija ko ti i da me boli guza za sve

grazza ti si moj covek sto ja samo dan ne mogu da budem opustencija ko ti i da me boli guza za sve
Jutro devojke! Nesto nisam mogla d aspavam, a toliko sam cekala vikend da budem lenja 
Jano, ma i ja se okrenem, ali najgore mi je (kao da si sugav) kad udjes u poluprazan kafic i oni ti u facu kazu da nema mesta! I na tvoj cudan pogled kazu da je sve rezervisano! Jednom sam probala da zamolim da ipak sednemo, jer zaboga sigurno nece svi odjednom doci, i da cemo imati dovoljno vremena da popijemo i odemo, i NISTA!
Uh, bas sam ljuta!
Cak i u Radionici vise nema mesta, nasem omiljenom i opustenom mestu, iako u silikoncu. Dodje mi da ne izlazim vise... u tom slucaju mogu isto da pocnem da se nadam da ce se i princ pojaviti na mojim vratima, kad vec u gradu ne mogu da dodjem do mesta
Odoh u setnju! A mozda i shoping

Jano, ma i ja se okrenem, ali najgore mi je (kao da si sugav) kad udjes u poluprazan kafic i oni ti u facu kazu da nema mesta! I na tvoj cudan pogled kazu da je sve rezervisano! Jednom sam probala da zamolim da ipak sednemo, jer zaboga sigurno nece svi odjednom doci, i da cemo imati dovoljno vremena da popijemo i odemo, i NISTA!
Uh, bas sam ljuta!

Cak i u Radionici vise nema mesta, nasem omiljenom i opustenom mestu, iako u silikoncu. Dodje mi da ne izlazim vise... u tom slucaju mogu isto da pocnem da se nadam da ce se i princ pojaviti na mojim vratima, kad vec u gradu ne mogu da dodjem do mesta

Odoh u setnju! A mozda i shoping

gde ste zenske ja Vjera leto onda jedva cekam hehe al draga prvo da dodjes kod mene u Bg pa da se sve lepo skupimo i istracarimo onako zenski al uzivo.... pa nek ide zivot
a vidim da nam i Bockey postade unkacica a bas mi je drago zato sto stvarno mislim da je ovo najbolja dijeta.... i meni je bilo tesko prva dva tri kruga al posle se naviknes da ti neko stavi sta god hoces na sto tebi svejedno... samo hrabro 

ja nikad cula za izometrijske vezbice sta li je to? e ja evo 20 dana na ovoj dijeti i nesto me konstantno buni.... posto ja najvise volim 3. dan ugljeno-hidratni tacnije kolace uvece
ali zato non stop kad dodje taj dan osecam se kao gresnik i ne znam koliko kolaca da pojedem tacnije u dijeti pise 3-4 kolaca ili 2-3 parceta torte ili 3 kugle sladoleda... takodje negde pise da mogu i 2-3 palacinke ali ja nikako da shvatim o kolikoj je kolicini rec da li o sitnim kolacima jer oni u poslasticarnici sto se kupe su ogromni opet na drugu stranu 2-3 parceta torte pa to nisam jela ni kad nisam bila na dijeti
to je mnogo u odnosu na 3 kugle sladoleda .... sta vi mislite