UNKAČE

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Odgovori
grazza
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 14, 2007 12:56 pm

Post od grazza »

evo, evo ,odoh odma na spavanje hehe (al to je sutradan u 13,oo)
Korisnikov avatar
jana_82
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 04, 2007 4:19 pm

Post od jana_82 »

gde ste zene nije valjda da jos uvek spavate , ja sinoc zaspala posto prethodnih dana uopste spavala nisam, mada i ona oluja :o je bas uticala na mene, ja ne znam kako je bilo kod tebe Vjera ali ovde je bilo strasno :o jako je slican tvoj zivot Vjera mom ono sto si ti prozivela ja sad prozivljavam samo sto smo mi cak i stan kupili......... mada kad bolje pogledam bolje i ovako nego da smo se vencali pa posle shvatili da smo pogresili............ ne znam ipak se sad osecam tako bedno i prazno imam osecaj da cu zauvek ostati ovako nesrecna :( :( :( ja sam toliki baksuz....... u 2. razredu srednje skole pocela sam da se zabavljam sa najboljim drugom i bili smo 6 godina zajedno i kada je to puklo mislila sam da cu da umrem jer mi je on u zivotu bio sve i prijatelj i decko u celoj toj zbrci pocela sam da ulazim u neke sulude veze i kalim bes i razoscarenje na sebi i drugim ljudima, u 90 % slucajeva sam naletala na kretene kojima nije bilo nista bitno osim mog broja brushaltera i ja sam pomislila da nikada vise nikoga necu moci da volim i onda je naisao moj sadasnji decko... mislim sada vec bivsi imao je toliko razumevanja za mene i strpljenja, i onda je sve krenulo lepo posle... posle silnog mucenja ja sam konacno opet bila srecna i sad mislim da ne znam vise ni sta mislim bila sam na jednu stranu spremna da se udam za njega, a na drugu ipak mislim da je dobro sto nisam jer smo se zadnjih meseci sve cesce svadjali............... ali onda ne kapiram zasto sam sad ovoliko nesrecna :( :( :( :(
vjera
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 9:28 am

Post od vjera »

Pa,zato što ga voliš :roll: Ja sam s bivšim raskinula prije 2 godine a još uvjek tvrdoglavo odbijam svakog novog jer.....ko zna.....vjerovatno i ja njega još volim :roll: toliko sam se navikla na to da sam "s njim u svojoj glavi".Ma,ludilo.....Ali vrijeme ja zaista lijek za sve samo treba biti strpljiv.Nije lako biti sama ali nađeš neke čari i u takovom životu...imaš više vremena za sebe...(znam,povraća ti se na ovu tvrdnju)ali istina je.....Ma,pomiriće ćete se vi..ako je sitnica.....sigurno...
vjera
Aktivan član
Aktivan član

Post od vjera »

e da i ovde je bila olujetina ,mislila sam "iščupaće kuću" :o :o :o Prošlo kroz Evropu čitavu tako da,ako ništa, smo sad sigurni da smo ipak "u Evropi"hehehehehehe...
Korisnikov avatar
bockey
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Apr 02, 2007 12:52 pm

Post od bockey »

Draga nasa mala Jano, nemoj tako. Ja sam isto single i to duze vreme, a i starija od tebe, i ne mogu da kazem da se sve jedno, ali nada poslednja umire :) Nema tu nista lose, bas je super sto mozes da radis sta hoces kad hoces i da te niko ne vuce za rukav.
Hajde, glavu gore! I moj ti je savet da se ne miris sa njim. Ima ribe u ovom moru :) to ako je jednom puklo tesko da ce se regenerisati i zaboraviti... razmisli. Zelim ti sve najbolje, nemoj ovo poglesno da shvatis.
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

hajde devojke malo pozitivne energije, a momci ce docim sami od sebe. :wink:
vjera
Aktivan član
Aktivan član

Post od vjera »

malo sutra-ja se nikad neću zaljubiti :(
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

hoces hoces hajde da se kladimo :wink:
vjera
Aktivan član
Aktivan član

Post od vjera »

Daj Bože kad bi ti dobila tu opkladu......
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

Prvo moramo da se kladimo da bih ja dobila opkladu hehe :lol:
Korisnikov avatar
jana_82
Aktivan član
Aktivan član

Post od jana_82 »

hvala curice na savetima nemate pojma koliko mi sada to znaci :D :D :D :D :D ljubim vas 100 puta :D ali zato kad doteramo liniju idemo u grad da flertujemo dok ne crknemo :lol: :lol: :lol: posto sam ja zaboravila kako se to radi hahaha zatrpavajuci se u pogresne veze, ja ladno juce celo popodne nisam imala struju kao posledicu od one oluje umrla sam od dosade, a naravno vi ste mi najvise nedostajale :
vjera
Aktivan član
Aktivan član

Post od vjera »

Dobro jutro!Jano vidim da si malo bolje :D jupiiii!Bićeš ti sve bolje iz dana u dan!Slušajte ovo-vidim jutros kolegicu na poslu,od petka se prepolovila :o :o :o kaže držala dijetu sa suvim šljivama???To je kaže baš za 5 kila viška.....ljudi da je ne vidjeh očima ne bi vjerovala.....BIle smo u žurbi pa mi nije stigla reći,zna li ko??Kaže našla na internetu,ali ja sam na poslu pa ne mogu bašššš čitati o dijetama,mogu samo povremeno ovde da se "ubacim" :roll: cmok za moje dobre curice
vjera
Aktivan član
Aktivan član

Post od vjera »

e,da,skinula sam kilu u zadnjih 8 dana,jutros se vagala...sad malo sporije.....uglavnom još 4 kile do cilja :D
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

Vjea polako bona, istopices se :lol:
Korisnikov avatar
jana_82
Aktivan član
Aktivan član

Post od jana_82 »

joj draga pa tebi je prva cifra 6 :lol: BRAVISIMO :lol: e a za to sa suvim sljivama nisam cula bas cu da pogledam
Odgovori