UNKAČE
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99
gde ste zene nije valjda da jos uvek spavate , ja sinoc zaspala posto prethodnih dana uopste spavala nisam, mada i ona oluja
je bas uticala na mene, ja ne znam kako je bilo kod tebe Vjera ali ovde je bilo strasno
jako je slican tvoj zivot Vjera mom ono sto si ti prozivela ja sad prozivljavam samo sto smo mi cak i stan kupili......... mada kad bolje pogledam bolje i ovako nego da smo se vencali pa posle shvatili da smo pogresili............ ne znam ipak se sad osecam tako bedno i prazno imam osecaj da cu zauvek ostati ovako nesrecna
ja sam toliki baksuz....... u 2. razredu srednje skole pocela sam da se zabavljam sa najboljim drugom i bili smo 6 godina zajedno i kada je to puklo mislila sam da cu da umrem jer mi je on u zivotu bio sve i prijatelj i decko u celoj toj zbrci pocela sam da ulazim u neke sulude veze i kalim bes i razoscarenje na sebi i drugim ljudima, u 90 % slucajeva sam naletala na kretene kojima nije bilo nista bitno osim mog broja brushaltera i ja sam pomislila da nikada vise nikoga necu moci da volim i onda je naisao moj sadasnji decko... mislim sada vec bivsi imao je toliko razumevanja za mene i strpljenja, i onda je sve krenulo lepo posle... posle silnog mucenja ja sam konacno opet bila srecna i sad mislim da ne znam vise ni sta mislim bila sam na jednu stranu spremna da se udam za njega, a na drugu ipak mislim da je dobro sto nisam jer smo se zadnjih meseci sve cesce svadjali............... ali onda ne kapiram zasto sam sad ovoliko nesrecna

Pa,zato što ga voliš
Ja sam s bivšim raskinula prije 2 godine a još uvjek tvrdoglavo odbijam svakog novog jer.....ko zna.....vjerovatno i ja njega još volim
toliko sam se navikla na to da sam "s njim u svojoj glavi".Ma,ludilo.....Ali vrijeme ja zaista lijek za sve samo treba biti strpljiv.Nije lako biti sama ali nađeš neke čari i u takovom životu...imaš više vremena za sebe...(znam,povraća ti se na ovu tvrdnju)ali istina je.....Ma,pomiriće ćete se vi..ako je sitnica.....sigurno...

Draga nasa mala Jano, nemoj tako. Ja sam isto single i to duze vreme, a i starija od tebe, i ne mogu da kazem da se sve jedno, ali nada poslednja umire
Nema tu nista lose, bas je super sto mozes da radis sta hoces kad hoces i da te niko ne vuce za rukav.
Hajde, glavu gore! I moj ti je savet da se ne miris sa njim. Ima ribe u ovom moru
to ako je jednom puklo tesko da ce se regenerisati i zaboraviti... razmisli. Zelim ti sve najbolje, nemoj ovo poglesno da shvatis.

Hajde, glavu gore! I moj ti je savet da se ne miris sa njim. Ima ribe u ovom moru

hvala curice na savetima nemate pojma koliko mi sada to znaci
ljubim vas 100 puta
ali zato kad doteramo liniju idemo u grad da flertujemo dok ne crknemo
posto sam ja zaboravila kako se to radi hahaha zatrpavajuci se u pogresne veze, ja ladno juce celo popodne nisam imala struju kao posledicu od one oluje umrla sam od dosade, a naravno vi ste mi najvise nedostajale :

Dobro jutro!Jano vidim da si malo bolje
jupiiii!Bićeš ti sve bolje iz dana u dan!Slušajte ovo-vidim jutros kolegicu na poslu,od petka se prepolovila
kaže držala dijetu sa suvim šljivama???To je kaže baš za 5 kila viška.....ljudi da je ne vidjeh očima ne bi vjerovala.....BIle smo u žurbi pa mi nije stigla reći,zna li ko??Kaže našla na internetu,ali ja sam na poslu pa ne mogu bašššš čitati o dijetama,mogu samo povremeno ovde da se "ubacim"
cmok za moje dobre curice