harry_mason napisao:ok, to se slazem da nekome odredjena kolicina hrane nije dovoljna jer je neko krupniji a neko sitniji pa je nekome slab obrok sasvim dovoljan a nekome je potrebno isto toliko samo jos x3 da bi se zasitio, ali je stvar upravo u tome, da se NE prejedes u obroku i jednostavno da naviknes postepeno organizam na samnjeniji unos hrane u jednom obroku. Veruj mi i ja znam ponekad da pojedem ne za 2 nego za 4 osobe ali to ja ne osetim zbog raznoraznih treninga ali za nekoga ko zeli da skine kilazu to bi bilo pogubno... Verovatno si primetio one ogromne bodybuilder-e , imas osecaj da oni pojedu 10kg u jednom obroku, ali bas suprotno, jos manje jedu ali zato oni imaju od 9-12 obroka na dan, bude se u 1 ujutru, u 3 ujutru itd kako bi jeli. Samo sam hteo jos malo da pojasnim zasto je neophodno da se jede sto vise slabijih obroka ali da vise ne duzim...
Imam 20 godina
Visok sam: 172 cm
Tezak sam: 63kg
Pozdrav Mirotvorcu (mislim na temu gladovanja i moj "nadam se zaboravljeni "sukob sa Terminatorom). Sve si ti ovo nama lepo objasnio i slažem se sa tobom ali se tvoj "stil života" ne uklapa sa "stilom života" mnogih.. Ukratko ću ti opisati moj radni dan:
1.Ustajanje u 6 časova ... kupanje, feniranje, kafa....jutarnja frka da ne zakasnim na posao ( radim od 7,30...piše se svaka minuta zakašnjenja)
2. Ulećem u kancelariju i....vežite se polećemo...telefoni, nad....e stranke ...ludilo. Pogledaš na sat, kad ono prošla pauza za doručak. Ceo dan ne pomeriš d..e sa stolice. STRES-DEPRES
3. !5,30 kraj radnog vremena, juriš kući , čekaju te gladna usta, ulećeš u odelo domaćice, čistačice, pralje.........sve do 19 časova.
4. U 19 časova popiješ kafu i transformišeš se u studenta ( završavam faks). Učim do 24h ( sa malim pauzama)
5.Od 24h do 2-3 sata je moje vreme za opuštanje( muzikica, neka knjiga...)
6. Zvoni sat.....6 sati ustajanje!!!!!!!!!!!!!!!!
Ovako je 5 dana u nedelji . Vikend je malo drugačijI.
"Pitam se, pitam-Kako primeniti tvoju formulu za rešavanje ovako kmplikovane jednačine"???????????