Proja?
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99
- mikalja
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Pozdrav za projarice sve a za hijenu veliki kiss
!Nadam se da ti je bolje i da nisi imala krizu nocas ?
Cmokicak jedan za tebe !Izkoristi ovaj dan izadji mila proshetaj ,mozda sretnesh i toplu projicu u drushtvu jogurtica
!Pozdrav 

Cmokicak jedan za tebe !Izkoristi ovaj dan izadji mila proshetaj ,mozda sretnesh i toplu projicu u drushtvu jogurtica

"Ne jadikuj mnogo nad sitnim bolovima, jer bi sudbina mogla početi da te leči - krupnim."
Neruda
- mikalja
- Stalni član
Za hijenu nashu malenu
Prijatno lutko moja
a posle ovo -->
<----znam da volish!Nadam se da ce ti otvoriti apetit !Plijatno pilence nashe!
Jaoj idem sad mojoj ceri da odnesem toplu chokoladu ili shta bude htela?
Caos !Samo da znash da cu redje ulaziti iz opravdanih razloga!Nisam te napustila mila

Pozdrav za sve projarice
!!!!!

Pozdrav za sve projarice

"Ne jadikuj mnogo nad sitnim bolovima, jer bi sudbina mogla početi da te leči - krupnim."
Neruda
- Savage_Rose
- Aktivan član
- Pridružio se: Ned Jun 08, 2008 4:17 pm
- Kontakt:
Desi hijeno lepa nasa ?Nadam se da si nam bolje?uvek se raspitujem za tebe ,nadam se da si dobila pp i ako mislis da trebas pomoc ?Porucili smo ti vec a ti odluci lepojko
!jaoj ove proje sto izaziva,to je sa povrcem predivna bude
!Sem kad je moja mama sprema
Onda bude pregorena i nebi bila ovako izazovna !Ali zato moja kuma je pravi njami njam
!!
Sta je ovo opet ?Ljudi moji
rec sick ima vise znacenja i moze da znaci napr umorno napaceno
I na kraju Mikalja sigurno nije zelela da uputi hijeni takvu poruku tipa morbidnosti!Nije lepo svoje misli pripisivati drugom
Pogotovu ako su zlobne i ogavne kao ova od martat !
I cemu ovo vikanje ?Ko zeli videt ce :oops
Dragi net-posmatrachi, upravo ste odgledali scenu pod nazivom PRAVO LICE MIKALJICE...
Citam tamo one nebuloze ,ako su tebi zlatne druzbenice ?Kojim pravom ti teras nekog da se izvini nekom koga te iste omalovazavaju i vredjaju ?I pritom se deres
!Tebi jesu zlatne ,zasto ne bi bile?Udjes kad sve svoje obaveze zavrsis !Nasmejes se njihovim ajd da ne kazem "glupostima" tu su za tebe kad ti pozelis i koliko zelis ?I onda budes koji minut i odes (popunjavas sa njihovim prisustvom) svoje slobodno vreme!Ako ne zelis ?Samo se okrenes i odes !Ali tako i treba znas ti sta radis?
A ono trcucanje o podvojenosti?Ma misli sta hoces ?Nebi davala svoje slobodno vreme na gluposti !
Procitaj hijena ono i odluci se i javi !Volimo te i mislimo na tebe malena !I i ovde pozdrav za JESY i za SVE!
P.S
Sinoc je i Ken pokusao da napravi proju i bolje da precutim o ishodu haahahah
.... BTW....
Mada vise bi volela onu parolu ..BOLJE USPETI NEGO PROBATI ??Ali okicak

Sta je ovo opet ?Ljudi moji

I cemu ovo vikanje ?Ko zeli videt ce :oops
Dragi net-posmatrachi, upravo ste odgledali scenu pod nazivom PRAVO LICE MIKALJICE...

Citam tamo one nebuloze ,ako su tebi zlatne druzbenice ?Kojim pravom ti teras nekog da se izvini nekom koga te iste omalovazavaju i vredjaju ?I pritom se deres

Procitaj hijena ono i odluci se i javi !Volimo te i mislimo na tebe malena !I i ovde pozdrav za JESY i za SVE!
P.S
Sinoc je i Ken pokusao da napravi proju i bolje da precutim o ishodu haahahah

Mada vise bi volela onu parolu ..BOLJE USPETI NEGO PROBATI ??Ali okicak

U dobru se ne povisi! U zlu ne ponizi ...

- mikalja
- Stalni član
Pozdrav
!Ma chula sam se sa njom i Ivka mogu ti reci da nisam bash optimista iako znash da sam ja uvek skoro uvek optimista
Samo je -->
Pokushaj je ti pozvati pll !Ja sam mislila da ce se oglasiti ovde i da ti bar ovde napishe koje slovo ali potrebno je lechenje i to dobro kod ovog prvo
jer je jako jaako loshe
a onda bez lechenja kod
!Teshko da ce biti imalo bolje !Hvala ti na pozdravima !I ja pozdravljam Vas i chut cemo se ovih dana!Sada kako i sama znash u obavezama sam i to lepim
i nishta mi nije teshko !Zimnicu pravim samo koliko moram?Ima sad svega da se kupi!Jedino shto moje zlato voli posebno a da joj ja spremim a inache
!Nisi mi rekla da je Ken probao praviti proju
!Shashavi ste!Ja te pozdravljam i tebe i Kena i bebche
!Budite mi zdravi prvenstveno a sve drugo
!Hijena militze nasha budi mi dobro !
____Nedaj se mila ja se nadam ipak da ce ti biti bolje !Ima Boga imaaaa
Idem ,ceri dolaze drushtvo a i nama !Neka dolaze ali nikad nismo sa njom ni minut sami
!Ili je puna kuca ili nas (nju ) zovu!
_____Pozdrav !!!!!!

____Nedaj se mila ja se nadam ipak da ce ti biti bolje !Ima Boga imaaaa

Idem ,ceri dolaze drushtvo a i nama !Neka dolaze ali nikad nismo sa njom ni minut sami

_____Pozdrav !!!!!!

Neruda
- Ken
- Novi član
- Pridružio se: Pon Jun 09, 2008 3:29 pm
Bas sedim u office i dok cekam proju da mi donesu,da ponesem mojoj dragoj!Reko da VAS pozdravim !Moja omiljena tema
!Ja cu pozdraviti sve koji navracaju na ovu predivnu temu ,ne ocekujuci da mi bilo ko uzvrati !Jer elementarnu kulturu ne mozes kupiti !Doduse mozes je steci ili nadopuniti ako nista drugo ,gledajuci u druge !Maaalo ukrasti da bi svoju nekulturu ,opleneio sa ako nista drugo, uzvracenim pozdravom(verujem da ne bi odgovarali pred organima pravde?) !Nije tesko biti kulturan (ili fin) !Samo ako se zeli ,doduse i ako se sme?
Eto to je, to je sve!
Ostajte mi Zdravi veseli i cili
!Napustise ovu temu misevi ,ipak osta glavni junak ove price(koji trenutno ne moze da se zali )!Samo sto ne znachi da nece moci? Kao u pesmi !Dusa joj je bolna ali puna ljubavi za sve!Drzi se devojcice ,okreni i drugi obraz !Cist obraz ,prljav samar nikad uprljati ne moze
I niko ne zna ,sta ga ceka u ovom surovom zivotu!Budi hrabra NISI sama ,sami su zli ljudi jos zlobnije cudi
Imas pozdrave od nas odavde !BUDI HRABRA ,please!
ISKRENE POZDRAVE ZA TEBE I TEMU
Peole ciaos amigos

ISKRENE POZDRAVE ZA TEBE I TEMU

Peole ciaos amigos

Naucicu da gledam sebe iznutra,
A svet spolja nek raskosno cveta,
Snagom svemira i strpljivom tisinom,
U svetlecem obliku coveka.
A svet spolja nek raskosno cveta,
Snagom svemira i strpljivom tisinom,
U svetlecem obliku coveka.
- mikalja
- Stalni član
Oooooooo
desi bwe ?
Uletoh samo da te pozdravim ,reche mi Ivka da si bio na temi kod nashe hijenice ,pa da te pozdravim i ovde a i nju da obidjem
!Chula sam se sa Ivkicom i pohvalila mi se da si joj doneo proje tople
!Svaka chast ,to je muzic i tatica buduci !Lepo od tebe shto si obishao nas, posebno hijenu.Ti cesh biti tatitza i po
Reko daj da ti odpozdravim bar ja i hijenica ce samo ako bude bolje?A bit ce dace Bog
..Moj kumicu tako sam ja znala namerno sachekivati pojedine ili ulaziti bude mi zao da nikog ne nadje
..I tako dugo duu ugo je bilo.A sad ?Ono ko me be ?A ni njih ne dochekuje NIKO ako budu tu?Budu?Kako se kome cefne
Za tebe mi je lako ,ti zivish u sa svojim naj drazim u predivnoj drzavi u miru i izobilju.Tako ce i biti duuugo dace Bog .A ovde vidish i sam ,samo svakom svachije .Nadam se da ce nam hijenici biti bolje! Imash pozdrav od cere moje i nada se da ce te upoznati uskoro?Budite mi pozdravljeni svi .I ti i Ivkica i beba/ice
.A zajedno pozdravljamo hijenicu ...Laka Vam noc bila i lepe snove i Vama tamo i hijenici nashoj ..Da imate lepe snove
Moja srecica
Otishla na neki party
.I ko zna kad ce se vratiti a kishetina i klizavo uff
!Laku noc i Ken jubi mi dragu i bebitzu ..A hijenu takodje puno pozdravljam i neka nam je 

chuvaju ...

Neruda
- Savage_Rose
- Aktivan član
- Kontakt:
I ovde da se javim i da pozdravim hijenu Mikalju i ako jos ko navraca?
Mnoogooo mnogo pozdrava od mene Kena i ?
Necu da znam pol koji je !Obozavam da mastam i da se iznenadjujem !Mnogo pozdravaaa za Mikinu cerku i za MALISKU ako se vrati od Ne otkuda
!!!!!!!!!
P.S
aaajaoj da pozdrav i tebi Kene
pozdrav tebi od tvoje bene
bena* 
Mnoogooo mnogo pozdrava od mene Kena i ?

P.S
aaajaoj da pozdrav i tebi Kene

- mikalja
- Stalni član
HIJENA VELIKI POOOZDRAV za tebe lutko nasha!
Pozdrav za moju Savage_Rose,Kena i njihovog bebironchica
Ljubim Maliskicu moju i njenu dechitzu snsaru i plincezu SIMONICU..(bubim je) i bezim ,nemam kad ni pp prochitati i odgovoriti
.N problema,drugi put cu
HIJEEENA mila mrdni malo ajde ljubim teeeeee!!!!!!!!

Neruda
ufff...evo me ljudi moji dragi! skupila sam snage da vam se javim , jer smatram da to zasluzujete zbog sve paznje koju posvecujete meni, mojoj tebi i mojim problemima...
danas sam doruckovala proju i jogurt...ahhh tako mi je prijala a priznajem da je dugo nisam jela zbog...pa nisam iskreno jer sam imala krize u kojima nisam zelela da koristim proju kao sredstvo, jer nisam zelela da je zbog toga zamrzim i da me grize savest kada je sledeci put pogledam...kao sto je obicaj sa mnogim namirnicama...koristim ih u krizi, posle me podsecaju na taj dan i place mi se.
Zato ne zelim da mrzim proju! jer je obozavam! ona je najbolja i najzdravija hrana koju sam ja zavolela!
ljubim vas sve i pozdravljam!
danas sam doruckovala proju i jogurt...ahhh tako mi je prijala a priznajem da je dugo nisam jela zbog...pa nisam iskreno jer sam imala krize u kojima nisam zelela da koristim proju kao sredstvo, jer nisam zelela da je zbog toga zamrzim i da me grize savest kada je sledeci put pogledam...kao sto je obicaj sa mnogim namirnicama...koristim ih u krizi, posle me podsecaju na taj dan i place mi se.
Zato ne zelim da mrzim proju! jer je obozavam! ona je najbolja i najzdravija hrana koju sam ja zavolela!
- Savage_Rose
- Aktivan član
- Kontakt:
Desi lepa nasa?Bas se radujem kad videh da si napisala blog .I treba da skupis snagu sreco i da se javis i druzis.Samo se klin klinom izbija.Zao mi je da si imala krize ,a koliko vidim prebrodila si ih bez da upotrebis PROJU kao municiju..To je jako pozitivno i pametno si to izvela ,da ne bi zamrzela hranu koju obozavas?I koja te dize kad padnes?Duska nasa vidis polako ali sigurno tvoja TeMa opstaje zahvaljujuci pojedincima kojima je stalo do tebe a odma i temu odrzavaju.Vidim otvaraju se teme,ono tipa bila sam u vc u i kako povuci voduhijena napisao:ufff...evo me ljudi moji dragi! skupila sam snage da vam se javim , jer smatram da to zasluzujete zbog sve paznje koju posvecujete meni, mojoj tebi i mojim problemima...

Pozdravljam mnogo MALISKU (nadam se da nam je dobro) ?Mislimo na nju uvek,moju miku (nasu) i njenu kcerku lepoticu OGROMAN poljubac za SIMONU (plincezu) i njenu mama snsaru ..Tebe hijeno do neba VOLIMO SVI

P.S'
Zao mi je sto neznam stavljati ove slicke po blogovima

Idem u setnju laganu..
Hijena i sve vas ljubim ...