o boze...nemam reci...hvala vam svima puno na trudu...sinoc sam imala krizu, mnogo mi je tesko bilo...ali uspela sam nekako...nadam se da cu odrzati to...volim vas
hijena napisao:o boze...nemam reci...hvala vam svima puno na trudu...sinoc sam imala krizu, mnogo mi je tesko bilo...ali uspela sam nekako...nadam se da cu odrzati to...volim vas
Dushitze ne misli na sinoc ,bilo pa proshlo Vidish da te sad vole i paze i maze i niko ti ne zeli zlo Daj skupi snage i ako ne mozesh tako budi toliko hrabra pogledaj istini u ochi i otidji do lekara pas mu machku !Pas mu machku jetzitat iz jedne serije sa B92 'Nasha mala klinika'Ja mislim da bi ti bilo mnogo bolje,nego da se muchish toliko?Cmokim te ajde dodji na kuvane kukuluze Budi mi dobra!I pozdrav za sve projaritze . I ljude dobre volje
"Ne jadikuj mnogo nad sitnim bolovima, jer bi sudbina mogla početi da te leči - krupnim."
Neruda
Videja cam te mijo ukjaja ci jednu ,zato mi se tako smeshkish ?
Ljubim te sreco moja,sada znam koji mamatz uspeva! Srculence majeno
Vidi kako se ja nogatam? Branim proju hehehe
"Ne jadikuj mnogo nad sitnim bolovima, jer bi sudbina mogla početi da te leči - krupnim."
Neruda
Za hijenu nashu !Zelim ti mila da imash mirne snove Da nam ustenash bolje volje i sa vishe elana !Ujutru pravac u shetnjicu i poruchkaj koju toplu projicu i jogurtic hladan
samo za tebe cveticu nash --hijena
PozDrav za sve projarice !!!!
Neruda