Proja?

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Zaključana tema
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od mikalja »

Dobro jutro hijenitze mila !!Izvoli i za tebe jednu Slika i nadam se da si nam dobro? Mnogo te ! SlikaSlikaSlikaZelim ti prijatan dan malo nashe SlikaJa te puno pozdravljam idem na neki manji put,budi mi dobra ! Slika
Slika
"Ne jadikuj mnogo nad sitnim bolovima, jer bi sudbina mogla početi da te leči - krupnim."
Neruda
amarat
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Okt 09, 2008 12:37 pm

pozdrav

Post od amarat »

Prvo sve da vas pozdravim i da vam napisem da sam i ja veliki obozavalac proje tj kukuruza u raznim oblicima :)..jos se ne snalazim sa smajlicima ali nadam se da ce mi se to oprostiti..temu sam citala priznajem do pola sam stigla i to ne registrovana na forumu (nesto me mucila registracija ali danas najzad uspeh :))..odusevili ste me sa temom a i sve pohvale za ovaj podforum kao i ceo forum. Da ne smaram za pocetak toliko od mene u ovoj temi pozdrav za sve..
PS.nastavljam da citam ovu temu imam jos 30ak strana :)
hijena
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Mar 07, 2008 10:35 pm

Post od hijena »

pozz projaritze moje...za sada sam dobro, hvala sto brinete! opet sam pocela da jedem proju i jogurt svakoga dana, dok nisam, imala sam zatvore i sl. muka, medjutim, pu pu da ne urocim, sada sam opet pocela da redovno imam stolicu...uff...tesko je, ali uspevam da se ne secam losih dana...
toliko od mene za sada, ostanite mi tako vedre i vesele, i naravno...ruckajte projitzu i jogurt...ona je zlato za organizam :wink:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

hijena napisao:pozz projaritze moje...za sada sam dobro, hvala sto brinete! opet sam pocela da jedem proju i jogurt svakoga dana, dok nisam, imala sam zatvore i sl. muka, medjutim, pu pu da ne urocim, sada sam opet pocela da redovno imam stolicu...uff...tesko je, ali uspevam da se ne secam losih dana...
toliko od mene za sada, ostanite mi tako vedre i vesele, i naravno...ruckajte projitzu i jogurt...ona je zlato za organizam :wink:
Jaoj mila mojaaa bash si me obradovala :D :D :D !Fala dragom Bogu da ti je bolje :D !I nemoj da se secash loshih dana !Evo sretjko stizu nam josh projaritze kao shto je amarat i dobro nam doshla na Slika Sad tjemo i jedan receptic staviti za projitzu :wink:

Priprema

1. Odvojiti belanca od žumanaca,pa žumanca izmiksati,dodati postepeno sve ostale sastojke osim sira i belanaca
2. Belanca ulupati u čvrst sneg,pa varjačom lagano umešati u smesu,i na kraju sir,isto sa varjačom.Ako se umiksa,stopi se sa masom,pa se i ne oseti.
3. Izliti u namašćen i brašnom posut pleh.Možete posuti susamom odgore

Peći na 200 C dok ne porumeni
Posluživanje

Služiti uz jogurt kao samostalni obrok,ili uz salate,pečenja…A super joj “leži” i pivce!
A moze se peci i u onim kalipicima pa onda bude ovakva ..>Slikajosh po jedan jogitj i navalite :D !Ko voli nek izvoli Slika Prijatno Pozdrav lepe moje projaritze i prijatno uz Slika
Sastojci za 6 osoba
3 kom jaja
3 šolje od 1,5 dl belog brašna
3 šolje palente ili kukuruznog griza
4 šolje mleka
2 šolje ulja
1 kesica praška za pecivo
2 kaf.kašikice-ravne soli
oko 300 gr švapskog punomasnog sir
(moze i bez sira) umesto sira staviti Rendanu bundevu (tikvu) ili rendani bareni krompir !
SlikaSlika
Slika
"Ne jadikuj mnogo nad sitnim bolovima, jer bi sudbina mogla početi da te leči - krupnim."
Neruda
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

SlikaSlika
SlikaSlikaSlikaSlika
Slika
Neruda
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Nov 10, 2007 7:58 pm

Post od snsara »

Caos hijena :D :D :D Drago mi je da guras i nastavi tako :D :D :D Ko se zeli secati losih dana. Oni su proslost i tamo treba da ostanu :D :D :D
Puno pozdrava i lepi snovi od nas dve
Svako unese osmeh u moj zivot - neko kad udje a neko kad izadje.

Slika

Slika
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Slika hijenitze i svi koji svratjaju na ovu divnu temu lepo spavajte SlikaSlikaSlika
Slika
Neruda
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Pozdrav za sve koji posecuju OVU TEMU posebno hijenu snsaru Simonitzu i Malishku nashu ma gde bila!! :D Ajde vani hiijencheeee :D Slika!Zvizdi ti neko ispod prozora mila Slika :wink: CAOSSSSS Slika
Slika
Neruda
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Pozdrav hijenitze mila nasha devojchitze :D Ako pijesh kafitzu ?Izvoli Slika Ako pijesh gorku ti samo izbaci shecer i ratluk ,posle doruchkic :D !Promene radi malo palentitze probaj uz jogurtic !Evo probaj kachamak sa menkama a onda palenta carbonare Slika !I malo jogurtica i super !Nadam se da ti je sve bolje i bolje? Slikamila nasha devojchitze :D
Slika
Neruda
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Evo kachamak sa menkama Slika
Slika
Neruda
Korisnikov avatar
Savage_Rose
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Jun 08, 2008 4:17 pm
Kontakt:

Post od Savage_Rose »

Caooooos hijeno :D .Pozdrav za sve VAS ..U kod VAS ima fine kafice ona prava :D .Ja bi taj rahatlokum maznula :wink: a i palentica me izaziva na kradju .Virim kao ova maaacaSlika :wink: SlikaPozdrav za sve.. Caoooo Slika
U dobru se ne povisi! U zlu ne ponizi ...

Slika
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Pozzdrav matze moje lepe :D !Ivkitze moja i tebe i Slika i hijenitzu nashuSlika !Lepo mi pavkajte Slika
Slika
Neruda
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

hijenitze projaritze :D kako si mi danas?Predivan je dan ,Slika ajde izadji napolje malo i proshetaj ,sunce sija prelepo je !Malo Slika i lepo se sredi i u shetnjuSlika !Ajd pa javi se Slika!A kad se vratish bit cesh zadovoljna i sretjna! :D
I retji tjesh sebi Slika

SlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlika
Slika
Neruda
Korisnikov avatar
Savage_Rose
Aktivan član
Aktivan član
Kontakt:

Post od Savage_Rose »

mikalja napisao:hijenitze projaritze :D kako si mi danas?Predivan je dan ,Slika ajde izadji napolje malo i proshetaj ,sunce sija prelepo je !Malo Slika i lepo se sredi i u shetnjuSlika !Ajd pa javi se Slika!A kad se vratish bit cesh zadovoljna i sretjna! :D
I retji tjesh sebi Slika

SlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlika
:)

Slika
Korisnikov avatar
Savage_Rose
Aktivan član
Aktivan član
Kontakt:

Post od Savage_Rose »

Hijena :D .Jesi li poslusala Miku nasu?Viiiidis kako ti je sveeeeeeee leepo natltala :D .Devojcice mila jesi li nam danas dobro?Ti ces kod mene doci ,i jos kad stigne bebiron? :roll: Kolica u ruke i uz more :D .Ima da nam ozdravis samo tako.
Vazi?SlikaSlikaSlika
SlikaBye i lepo mi Slikai ja sam SlikaSlika za hijenu i sve projarice a za mikalju nasu, ovako jedno davljenje Slika :D :D :D :wink:

Slika
Zaključana tema