Proja?

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Zaključana tema
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Ned Jul 20, 2008 12:47 pm

Post od Dj.Olivera »

:roll: Mislim da je taj :roll: aaaaa...mislim i da ovde ima
http://www.youtube.com/watch?v=wPxs_LXHYac
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 1:52 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od sanyalica »

Slika
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član

Post od sanyalica »

Majena moja, ta cemo mi ovde???Ajde mijo moje, idemo mi tamo! :D O jepo, majo, buc buc buc :D
Slika
sati
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 8:09 pm

Post od sati »

Savage_Rose napisao:
mikalja napisao:
Savage_Rose napisao:Ijaoj dobra nasa mikica :D :D :D !Vidi hijeno ljubavi nasa ,vidi ove ANDJELE!!!Zar ima sta lepse na SVETU?Pozdrav za hijenu moju dlugalicu malisku ,mladu mamicu nsaricu i njenu plincezu Simonu i SVE VAS PUNO VOLIMO ,nas troje !Za sad srecni karavan :D :D :D Veliki pozdrav za jesu (BoZura naseg)
A sad da Vam pozelim da budete srecni samo pola koliko sam srecna JA ? I nas troje ?Verujte da bi bili naj srecniji na svetuuuuuuu :D :D :D
Mikalja stizem sa zvrrrr ljubim te za ovu sjikiccu dobjice nasa !Pozdjav i budite mi SRECNE! :wink:
HIJENA pilence nashe ,znam da te koliko toliko izvukla iz tvojih jazbinica Savage_Rose sa onim bebicama :D !Pile moje ja pokushavam sa projitzama koje ti obozavash :D !Vidim te mijo mali VIDIM vijish :P Ajde jednu ukjadi :D
P.S
E moja Savage_Rose nema ti odpozdrava od Bozura :roll: Umislile neke zene da su dame ako precute sa odpozdravom? Shvatit ce jednom da je to ne kultura samo nek odmotaju film malo !Ali ti si uvek bila i ostala dostojna sebe !Zato te toliko i poshtujem
Karavanchicu nash srecni :D !Chuvaj nam to blago da ima Simonica nasha kod koga u Grchku na jetovanje ? :wink: :D :P
Hijeno dizi se mila luckaj plojicu :D :wink: !Ja sam bila na putu u skitnji i donela sam svaaasta ajde da luckas :P !Ja i onako to nesmem ,ali smet ce moja ceraaa :roll: :D :wink:

Idem pavati mrtva sam umornaa :-? !!!!!!
Ma nema veze Mikice nasa :D i ne mora !Ali ova tvoja proja njami njami njam :D !Molas mi dati plojice te tvoje ,inace izacice ti cmicak :wink: !Ne bitni su ne odpozdravi ovde !Ko hoce,hoce ?Samo jedno bih molila ovde pojedine G.Dje ,da ne podrivaju i ne rasplamsavaju nesporazume ,niti bilo sta ruzno na ovoj TEMI!Jer jedva smo smirili neobuzdane strasti za rasprave I TO BAS OVDE NA OVOJ TEMI ,gde bih naj manje trebalo da se izlivaju zle prepirke izlivi neprijatellskih naklonjeni !I to sve u stilu ZAVADI PA VLADAJ!A ova devojcica hijena je jedno divno stvorenje i mislim ako joj ko ne moze ili ne zeli pomoci ?Ne bih trebalo ni potpirivati mrznju ili pocetke razmirica bilo koje vrste?Ipak treba uzeti u obzir da je ovo TEMA od jedne Fiancee Girl ili ti mlade devojke,koja se trenutno ne oseca bas naj bolje!Zato molim sve koji posecuju ovu temu iz razloga da bih samo stvorili konflikte neke ,da je napuste !nije fer ni ljudski !Ako joj ne zelite pomoci ne odmazite !Imate svoju decu !Unapred hvala!!
Pozdrav za mikalju koja je uz ovu devojcicu od samog pocetka kao i jos pojedine ,snsaru i ostale !Hijeno draga moja ,secas se koliko smo muke imali da oteramo odavde VANDALE?Nadamo se da nece biti za tim SADA potrebe!Za svaki slucaj obavestit cu administratora u nadi da ce zastititi tvoju temu od bilo koga ko bih bijo ovbde samo da bih stvarao tebi dodatne probleme !
Like You Felicity

lice jednina množina
1. ja bih bio/bila mi bismo bili/bile
2. ti bi bio/bila vi biste bili/bile
3. on/ona/ono bi bio/bila/bilo oni/one/ona bi bili/bile/bila

lice jednina množina
1. ja bih htio/htjela mi bismo htjeli/htjele
2. ti bi htio/htjela vi biste htjeli/htjele
3. on/ona/ono bi htio/htjela/htjelo oni/one/ona bi htjeli
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član

Post od sanyalica »

martat napisao:
Savage_Rose napisao:
mikalja napisao: HIJENA pilence nashe ,znam da te koliko toliko izvukla iz tvojih jazbinica Savage_Rose sa onim bebicama :D !Pile moje ja pokushavam sa projitzama koje ti obozavash :D !Vidim te mijo mali VIDIM vijish :P Ajde jednu ukjadi :D
P.S
E moja Savage_Rose nema ti odpozdrava od Bozura :roll: Umislile neke zene da su dame ako precute sa odpozdravom? Shvatit ce jednom da je to ne kultura samo nek odmotaju film malo !Ali ti si uvek bila i ostala dostojna sebe !Zato te toliko i poshtujem
Karavanchicu nash srecni :D !Chuvaj nam to blago da ima Simonica nasha kod koga u Grchku na jetovanje ? :wink: :D :P
Hijeno dizi se mila luckaj plojicu :D :wink: !Ja sam bila na putu u skitnji i donela sam svaaasta ajde da luckas :P !Ja i onako to nesmem ,ali smet ce moja ceraaa :roll: :D :wink:

Idem pavati mrtva sam umornaa :-? !!!!!!
Ma nema veze Mikice nasa :D i ne mora !Ali ova tvoja proja njami njami njam :D !Molas mi dati plojice te tvoje ,inace izacice ti cmicak :wink: !Ne bitni su ne odpozdravi ovde !Ko hoce,hoce ?Samo jedno bih molila ovde pojedine G.Dje ,da ne podrivaju i ne rasplamsavaju nesporazume ,niti bilo sta ruzno na ovoj TEMI!Jer jedva smo smirili neobuzdane strasti za rasprave I TO BAS OVDE NA OVOJ TEMI ,gde bih naj manje trebalo da se izlivaju zle prepirke izlivi neprijatellskih naklonjeni !I to sve u stilu ZAVADI PA VLADAJ!A ova devojcica hijena je jedno divno stvorenje i mislim ako joj ko ne moze ili ne zeli pomoci ?Ne bih trebalo ni potpirivati mrznju ili pocetke razmirica bilo koje vrste?Ipak treba uzeti u obzir da je ovo TEMA od jedne Fiancee Girl ili ti mlade devojke,koja se trenutno ne oseca bas naj bolje!Zato molim sve koji posecuju ovu temu iz razloga da bih samo stvorili konflikte neke ,da je napuste !nije fer ni ljudski !Ako joj ne zelite pomoci ne odmazite !Imate svoju decu !Unapred hvala!!
Pozdrav za mikalju koja je uz ovu devojcicu od samog pocetka kao i jos pojedine ,snsaru i ostale !Hijeno draga moja ,secas se koliko smo muke imali da oteramo odavde VANDALE?Nadamo se da nece biti za tim SADA potrebe!Za svaki slucaj obavestit cu administratora u nadi da ce zastititi tvoju temu od bilo koga ko bih bijo ovbde samo da bih stvarao tebi dodatne probleme !
Like You Felicity

lice jednina množina
1. ja bih bio/bila mi bismo bili/bile
2. ti bi bio/bila vi biste bili/bile
3. on/ona/ono bi bio/bila/bilo oni/one/ona bi bili/bile/bila

lice jednina množina
1. ja bih htio/htjela mi bismo htjeli/htjele
2. ti bi htio/htjela vi biste htjeli/htjele
3. on/ona/ono bi htio/htjela/htjelo oni/one/ona bi htjeli
Majtat! Ti si juckaja kjukusu izgjeda,pa sad govojis boshnjachki jezik! :D :D :D Ali ispjavno gjamaticki,majo moje pametno! :D
Poslednja izmena od sanyalica u Pon Sep 15, 2008 10:09 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
Slika
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm

Post od mikalja »

Laku noc projaritze moje !hijena dushitze moja lepo mi pavkaj i izdrzi srecko moja !Nichija muka nije do veka pa ni tvoja :-? Svi mi imamo svoje probleme samo eto Podlost je teska ili tezka boljka ,Na srecu ti je nemash,na srecu kazem jer je ne izlechiva a i NASLEDNA! Dokoni popovi i jarice krste te i ovde izpravljaju tudje greske a zato nemaju vremena da vide svoje !Nemoj se nervirati mila :D Videt ces kako mene to mene zabrinjava :D :D :D !Laku noc svima koliko Vas ima :D :wink:
Slika
"Ne jadikuj mnogo nad sitnim bolovima, jer bi sudbina mogla početi da te leči - krupnim."
Neruda
sati
Stalni član
Stalni član

Post od sati »

Za svakog po nesto :D
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član

Post od sanyalica »

Prostakushu opet muche gasovi...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
...mozda sad broji i kljuca pasulj umesto pirincha? :D
Slika
sati
Stalni član
Stalni član

Post od sati »

Hijeni niko nista lose nije rekao.Podrzavamo je u njenoj borbi.Proja je zdrava i ukusna hrana,samo napred uzivajte u njoj.A ko je ovu temu pokusao da pokvari,svako normalan ko iscita sve postove ce videti.Pozz
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član

Post od Dj.Olivera »

Slika
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član

Post od Dj.Olivera »

Slika
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Nov 10, 2007 7:58 pm

Post od snsara »

Hijena duso samo napred. Mozes ti tu bitku dobiti. A pricu o gasovima i ko je sta prvi krenuo prepusti onima koje to interesuje.

Nego ti lepo ruckaj projicu, pij jogurtic i sve ce biti ok.
Svako unese osmeh u moj zivot - neko kad udje a neko kad izadje.

Slika

Slika
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm

Post od mikalja »

snsara napisao:Hijena duso samo napred. Mozes ti tu bitku dobiti. A pricu o gasovima i ko je sta prvi krenuo prepusti onima koje to interesuje.

Nego ti lepo ruckaj projicu, pij jogurtic i sve ce biti ok.
Ma da i ja kazem i ljubim je puno, puno, puno!
Pozdrav za moje projaritze ! :D hijenche milo nashe jesi li poluckala i jednu plojicu od neki dan?Hajde jednu smazi i jogultic!Sada je malo zahladnelo i odma se jepshe jucka !Pozdravljam te puno, puno idem da ti donesem plojice one sto ti vojis iz kalupica :wink:
_Poz za nashu plincezu i snsaru :D Sad imamo mama Saricu vejiku DAMU :D Chestitamo jelde Simonche ? :D LJubni majkitzu i uglizi je jednom da ovelish joj tu diplomu :D
Pozdrav za sve projaritze dobre volje !A tebi hijena zelim SVE NAJ BOLJE :D :wink:
Slika
"Ne jadikuj mnogo nad sitnim bolovima, jer bi sudbina mogla početi da te leči - krupnim."
Neruda
sati
Stalni član
Stalni član

Post od sati »

Samo za Hijenu :D

Veeeeliki pozz
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član