hijeno duso.Je si li lepo spavala ili si citala i pisala dragom pesmice ?Ja sam raano ustala isla sam kod cika zube na kontrolu pa sad samo --->..Ajde dizi se i na ruckanje .....ZA --hijenu i za miku i teta snsalu i moju dlugalicu malu (SiMoNiCu)
hijenitze ljubavi ja iz kupovine svratih da te obidjem ,nisam poduze i vec osecam krivitzu !Nadam se da si mi dobro i da su krize proshle i da ne vishe ?Ljubim te i posluzi se malo militze nashamalo i uz ovo i projitza moze majkice Zivela ti NAma ..Izvolite maliskice moja de li si nam ?MISLIMO NA TEBE UUVEK hijena budi mi dobro srecko moj snsara ljubni mi plintzezu moju Ivka tebe vec znash !Tebe Kena i kumica mnogo,mnogo VOLIM i chuvajte mi se i nadam se PO DOGOVORU????i chekamo te na Pozdrav
"Ne jadikuj mnogo nad sitnim bolovima, jer bi sudbina mogla početi da te leči - krupnim."
Neruda
pOzDraV naS,,NaDam sE da sI naM doBro? uh bOliii saMo poCupkam ovo i IdeM da Malo pLiVam caos i BuDi nAm dObra..PozDraV za sVe SaveSne LjuDe a teBi hIjEnA PoseBan PoljUBac saljEmo nAs i KaKo "NaUcNice" zovu "VONJAVE "divlje ruze IVKICE TVOJE
hijenitze dushitze moja i predivni cvete nash !Nadam se da si nam bolje ?Hajde militze moja ,dizi se malo idi shetaj ,ruchkaj malo i javi nam se !Evo ti jedan mali zekitza da ti svila !Ljubim te i puno pozdrava za tebe i temu caoo
"Ne jadikuj mnogo nad sitnim bolovima, jer bi sudbina mogla početi da te leči - krupnim."
Neruda
Pozdrav za nashu hijenu naseg .Ma ni mi ne uzivamo u tom svemu msamo pokusavamo te izvuci iz rupe iz crnih misli VOLIMO TE PUNO mila nasa hijenice ..Sad cu ti odgovoriti na poruku i hvala ti puuuno i neka nam te cuvaju ..
Ijaoj hijenitze luche nashe ljubim te !Ipak smo te izvukli malo po malo i bit ces ti nama sUPER nasha ljubim te i zurim Ivka ti je napisala u pp sve !Budi nam doblaaaa! mila nasha devojchitze
Neruda
Kako je lepo ovo pilence Sad sam ga pastu/cope save as .Pozdrav za hijenu i sve putnike prolaznike i one koji posecuju ovu divnu temu ,jos divniju gazdaricu hijenu ..