Maliska imam idealno resenje za tebe. Nadji pomoc. Tako sam i ja od skora, jer mi je muz isto puno odsutan, simona zahtevna, ja sama sa njom, pokusavam da se bavim naukom .... I tako mii sada dolazi 1x nedeljno na 3 sata zena da pospremi najosnovnije a ja ostalo kad stignem i vec je lakse, a finansijski nije tako strasno ....maliska napisao:Miko draga iskrno, ali iskreno meni se i ne radi bas i to se izgleda vidi na meni. Volela bi sad malo da se posvetim sebi.U bg zivm 300 na sat i nista ne stizem, muz non stop radi, pa sama briem o deci, a gde bi jos da uglavim poso u sve to pojma nemam!!
Proja?
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99
- snsara
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Nov 10, 2007 7:58 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Dj.Olivera
- Stalni član
- Pridružio se: Ned Jul 20, 2008 12:47 pm
- Dj.Olivera
- Stalni član
Eeeeeeeeee evo sad DON"T SPEAK a vi drugarice moje požurite. Svratite usput u "CANDY SHOP" kupite nešto slatko ( dijetalno) i požurite na žurku!snsara napisao:olivera (ili olja?) sad procitah poziv. Ma SVE prihvatam od proje ove ili one do kafe.Dj.Olivera napisao:Žene svaka čast! Odolele ste ponuđenoj kalorijskoj bombi. za nagradu pravim vam isto to ali sa manje kalorija (kukuruzno brašno, sojino mleko, tofu, praziluk, spanać....kiselo mleko koje sama pravim).![]()
Tako je lepo druziti se
![]()
Sansara draga, ma stizem ja nekako sve sama! Mnogo rano sam pocela da zivim sama pa sa deckom(sadasnjim muzem) pa u to doslo jedno pa posle 5 god drugo dete, ali meni nije problem ciscenja i spremanje nego vise deca koja svako trazi svoje, a ja sama razvukose me! Muz mi je bio mesec dana na odmoru, za to vreme sam renovirala stan , i malkice skocili do Italije, vise poslovno!!snsara napisao:Maliska imam idealno resenje za tebe. Nadji pomoc. Tako sam i ja od skora, jer mi je muz isto puno odsutan, simona zahtevna, ja sama sa njom, pokusavam da se bavim naukom .... I tako mii sada dolazi 1x nedeljno na 3 sata zena da pospremi najosnovnije a ja ostalo kad stignem i vec je lakse, a finansijski nije tako strasno ....maliska napisao:Miko draga iskrno, ali iskreno meni se i ne radi bas i to se izgleda vidi na meni. Volela bi sad malo da se posvetim sebi.U bg zivm 300 na sat i nista ne stizem, muz non stop radi, pa sama briem o deci, a gde bi jos da uglavim poso u sve to pojma nemam!!

Mad nacelno sam zadovoljna, samo mi je problem radno vreme kad pocnem da radim ko ce da mi ih "pokupi iz vrtica",jer ja definitivno necu moci da se stvorim sa jednog kraja grada na drugi

- snsara
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Nov 10, 2007 7:58 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Eh maliska mogla i ja sve do skora, ukljucujuci i biciklom preko pola grada. A sada .... ma prosto sam umorna. A sto se tice rada i dece, brinem i ja kako cu sa simonom. Necu da je damo u jaslice, mama ne moze da je cuva, svekrva zivi 500 km u jednom pravcu .... Zato trazim pouzdanu zenu. A kad pocnem da rintam, radicu do 4 najmanje pa onda dok stignem kuci .... Onda ce mi biti zao da trosim vreme na spremanje umesto da nas troje uzivamo zajedno. Na kraju krajeva toliko smo se dugo borili i cekali Simonu ..... sunce i zivot i sve na svetu maminom

- Dj.Olivera
- Stalni član
- Dj.Olivera
- Stalni član
- Dj.Olivera
- Stalni član