snsara napisao:Projarice drage dobar vece.
A muzika 80-tih kod mene ubraja i domace i strano. Prosto sve sto sam slusala po prvo igrankama u osn. skoli, posle diskacima i kaficima. A ima dobrih i domacih i stranih filmova. Volim da gledam i Secernu vodicu sa Sonjom Savic kao i Ukrocenu goropad sa Elizabet Tejlor i Ricardom Bartonom. (ovo drugo je doduse sa kraja 70-tih koliko znam tj. tad sam gledala).
Tako je devojčice! Nekada se tačno znalo šta se sluša u kafićima, diskotekama i na seoskim igrankama. Ne kapiram kako neko može da u diskoteci sluša "pinkuše". Možda sam ja "pukla" i moje srce ne ide u korak sa godinama (44) ali jbg ja još uveko "volim sve što vole mladi"!!!!!
Sve shto vole mladi?Mladi danas i slushaju i pevaju narodne da znash!Milan Stankovic Dushan Svilar Silvija koja peva zabavnu (dete iz Beograda ali peva i zabavnu ) i svi oni klinci imaju oko 17 ili 18 god i njihovi fanovi onoliki ?Sve deca oko 17 god,A svi neshto slushaju stranu muziku a ne znaju ni jednu pesmu na pamet a domacu od slova do slova i svi skachu na stolove ti mladi koi"ne slusaju" domacu muziku sve na pamet ih znaju
I muzika se ne slusha po klasifikaciji godina ,nego po izboru choveka !Sve zavisi gde se chovek nalazi ?Skim i kako se oseca tog trenutka!Na nekoj svadbi nashoj sigurno chuti necesh Pavarotija
Mikačo neka bude kako ti kažeš Neka sluša ko šta voli, muzika leči dušu pa neka je i narodna , zabavna, opera.... "ko peva zlo ne misli". Danas sam na poslu bila okružena "mrakom". Sve sami smorovi! Volim da ćaskam sa vama jer ste pozitivne ( opičene alapič...). Eeeeej ajde odemo do Guče i napravimo pičvajz !
Pozdravljam Vas sve projaritze moje!Laku noc moram ici,mozda posle svratim ?:) Dj.Olja u pravu si jbs mjuzu i bila sam tamo na obe teme !Ma izqliraj ,mada moram priznati da sam se nasmejala slatko!Vidish ti to?Op, Op pa ga zavuche samo takotz
Cmokitjak za moje projarritze SVE
A muzika 80-tih kod mene ubraja i domace i strano. Prosto sve sto sam slusala po prvo igrankama u osn. skoli, posle diskacima i kaficima. A ima dobrih i domacih i stranih filmova. Volim da gledam i Secernu vodicu sa Sonjom Savic kao i Ukrocenu goropad sa Elizabet Tejlor i Ricardom Bartonom. (ovo drugo je doduse sa kraja 70-tih koliko znam tj. tad sam gledala).
Tako je devojèice! Nekada se taèno znalo šta se sluša u kafiæima, diskotekama i na seoskim igrankama. Ne kapiram kako neko može da u diskoteci sluša "pinkuše". Možda sam ja "pukla" i moje srce ne ide u korak sa godinama (44) ali jbg ja još uveko "volim sve što vole mladi"!!!!!
Tako je devojčice! Nekada se tačno znalo šta se sluša u kafićima, diskotekama i na seoskim igrankama. Ne kapiram kako neko može da u diskoteci sluša "pinkuše". Možda sam ja "pukla" i moje srce ne ide u korak sa godinama (44) ali jbg ja još uveko "volim sve što vole mladi"!!!!!
Pozdrav za moje projaritze !Posebno za hijenche nashe malo i maliskicu !To su miljenice nashe,samo hijena nam nije bila dobro pa za nju brinemo malo vishe shvatit ce to maliskica nasha i nece se jutiti na mene jer ona zna da ja nju vojim puuuno bebica nasha !Samo hijenche nam nije bilo dobro pa smo svi bili MOBILNI za njom uz nju .Sada ce ona nazad,nadam se zdrava i chila kao pre shto je bila !Cmokim vas!A sanyalica je pojela besnu glistu pa povraca tu !Kad god vidim onaj rigoleto i meni se povraca!Imam ja taj smail josh gori dvoje sede u busu i onaj iza rigne na onog ispred sve po ushima ,malo mu i po usnama ode ovaj se zakrene fujj
Pozdrav za svee!
Dj.Olivera napisao:
Tako je devojèice! Nekada se taèno znalo šta se sluša u kafiæima, diskotekama i na seoskim igrankama. Ne kapiram kako neko može da u diskoteci sluša "pinkuše". Možda sam ja "pukla" i moje srce ne ide u korak sa godinama (44) ali jbg ja još uveko "volim sve što vole mladi"!!!!!
mikalja napisao:Onda sad svi splavovi i diskoteke u sred BEOGRADA Su seoske! I nije tachno da su seoske igranke bile sve narodnjaci!Moj brat je ishao nekad po selima bio poznati Di dzej i pushtao omladini zabavnu muziku iskljuchivo !Secam se muzike iz Ulazak u harem na nos mi je izashla jer je slushao po 20h!ZDRAVO !Ja samo gledam kola i to UZICKO moravac TRUBE GUCHA I SAMO PINKUSE I TO ONE NAJ PINKIJE hahaha tztztz !Pozdrav projaritze hms "kavijarushe"
Sarka kako mi je pavkala moja pevachitza DIVA nasha? Ona ozbiljnu muziku peva?Operu ili pinkuse pa se uozbilji ?
Evo stigoh i ja konacno Nasa devojka peva pop, malo etno, disco, staritete, evrgrin i sl. stvari kao i njena mama Pavki nesto bolje kako je pocela da njupka ozbiljnije stvari al se i dalje budi.
mikalja napisao:Onda sad svi splavovi i diskoteke u sred BEOGRADA Su seoske! I nije tachno da su seoske igranke bile sve narodnjaci!Moj brat je ishao nekad po selima bio poznati Di dzej i pushtao omladini zabavnu muziku iskljuchivo !Secam se muzike iz Ulazak u harem na nos mi je izashla jer je slushao po 20h!ZDRAVO !Ja samo gledam kola i to UZICKO moravac TRUBE GUCHA I SAMO PINKUSE I TO ONE NAJ PINKIJE hahaha tztztz !Pozdrav projaritze hms "kavijarushe"
Sarka kako mi je pavkala moja pevachitza DIVA nasha? Ona ozbiljnu muziku peva?Operu ili pinkuse pa se uozbilji ?
Evo stigoh i ja konacno Nasa devojka peva pop, malo etno, disco, staritete, evrgrin i sl. stvari kao i njena mama Pavki nesto bolje kako je pocela da njupka ozbiljnije stvari al se i dalje budi.
kako da ne pavki kad je celu noć bila u Guči ispod šatre sa alapačicama. Koliko meseci ima blesačica?