Pozdrav projaricama mojim! Ja cak pocela da razmisljam da kupim jos jedan pleh za projice kao zemicke Eto je vec onda opasno, onda samo mlatim po proji i ode sve u persun
``KUVANI KUKURUZ IZVOLT< KUVANI KUKURUZ IZVOLTE`` , em dijetalan em zrav, ruckajte vi samo projice, al sad leti najbolji je kuvani kukuruz!! POzz evo i ovde da se javim da mi stalno ne prebacujete, kako me nema! POzz za sve, vidim neke i da su pomalo ljuti na mene! Verujte n emate razloga da se na mene ljutite!
Ju ja zaboravila da se ovde zapikam A hijenche nashe naredilo Ljubim je i nadam se da nam je doooobro ?
______Pozdrav za sve projaritze
______________ I ja kuvam kukuruz a vrucina u pm
maliska napisao:Miko koliko poena im,a ta tvoja proja sa sve jogurtom?
Maljeni moj !Nije ti ovi Francuska dijeta nit klopitza!Ovo je PRAVO SRBSKO JELO i nema poene samo ocene i ja JOJ DAJEM CHISTU 10-ku
P.S
I chuj moja proja? A svi je znjopate sa SVE JOGURTOM
Skoro sam zavrshila ruchak,supitza junetja (domaca) i musaka a salata kupus slatki !A dezertirati netjemo danas!Ima lubenitze i sladoleda (mog ) !Pa ko voli nek izvoli
Kukuruz se kuva za predveche i super!
Jeli ti to nas Miko zoves na rucak ili se meni to cini? Mljac, mljac bas svasta lepo imas sto ja volim , a jos lubenicu, pa veceras kuvani kukuruz! Pa kako da prebrojim sve te poene, zavrtece mi se u glavi od brojanja!
Ja sam danas meni izbrojala mesce sa zara, pecene paprike takodje na rostilju, paradaiz, blitvu i bareni krompir i decica i ja svi smo lepo rucali, osim moga muza koji je bojkotovao, jer nije rucak bio zacinjen!
A meni bi tako sada legla kafica! Ko kuva kaficu, da cujem!?
jesy napisao:i ja malo pre doruchkovala projiceee,super su,pozdravljam vas i zhelim prijatan dan
Jesy cini mi se da sam negde procitala da napravis proju pa izvadis iz zamrzivaca, podgrejes! Pa me interesuje kakava bude iz zamrzivaca i jeli je grejes u mikrotalasnoj, posto je to super ideja za zaposlene zene! Spermis kad imas vremena, a posle samo izvadis i njam, njam! Dobra ti je to ideja mila!