Proja?

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Zaključana tema
maliska
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 8:08 pm

Post od maliska »

Dj.Olivera napisao::lol: :lol: :lol: Evo ja kuvam kafu, pravu tursku. Slažete li se da vam ja sutra napravim zeljanik? :D :D :D Potvrdite mi dolazak da malo počistim kuću.
Ja ti evo DJ OLIvera potvrdjujem dolazak, kafa vrlo rado! A zeljanik moze i to! Jeli ga pravis od kukuruznog brasna?
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od jesy »

dolaziiimmm i jaaa,pozdravljam vas punooo
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Ned Jul 20, 2008 12:47 pm

Post od Dj.Olivera »

maliska napisao:
Dj.Olivera napisao::lol: :lol: :lol: Evo ja kuvam kafu, pravu tursku. Slažete li se da vam ja sutra napravim zeljanik? :D :D :D Potvrdite mi dolazak da malo počistim kuću.
Ja ti evo DJ OLIvera potvrdjujem dolazak, kafa vrlo rado! A zeljanik moze i to! Jeli ga pravis od kukuruznog brasna?
Od kukuruznog brašna ( sa vodenice potočare), mleka, sira, jaja, kajmaka, spanaća ( može blitva, kopriva....)........mmmm....vrhunski je i kaloričan ali jbg ponekad može i malo kalorija! :wink: :wink: :wink:
Korisnikov avatar
harry_mason
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Mar 12, 2008 5:53 pm

Post od harry_mason »

malo vise karolija :wink:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm

Post od mikalja »

Dobro Jutro projaritze moje!
Hijenche nadam se da si mi dobro kao i svi!Poz za sve na sajtu! :wink:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Izvini Oljitj,sad tek videh poziv tvoj :-? !Nisam bila popodne tu,tek jutros sam stigla,ishla malo kod sestre!Hvala na pozivu ,lepo je to sve ali kalorija ima za nedelju dana :D !Mada shto kazesh ,moglo bi jedno parche :wink: U svakom sluchaju hvala ti i cokim te :P !Drugi put ne ostavljaj mi javno pozive ,pogotovu za klopu kao shto si sad na onoj temi :wink: Odma ove moje zamnom kao termiti :lol: :lol: :lol: !Chujemo se posle,tj pishemo ,idem da nordijatz muchim malo :oops: !!!
______Pozdrav za SVE! :wink:
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
Kontakt:

Post od jesy »

pozdravljam projarice i zhelim im prijatan dan
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
maliska
Aktivan član
Aktivan član

Post od maliska »

E MIKO mIKO opasna si! Svasta skuvas lepo izdravo za rucak, a ne zoves nas da se malko ugojimo, pa da se posle mucimo da skinemo!! :lol: POzz za DJ OLIVERU, ja sam skuvala kaficu, pa izvolte, proje danas nema..Danas nece ni rucka biti sva prilika , jer sam sad stigla- bila sam na razgovor za posao, al nista :cry: POZZ
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Polako militze moja :P Bit ce i posla,za tugu i slugu nikad kasno nije!Znam da treba novca ali bit ce leba sreco moja!Vidish kako veshto izbegnem poziv za ruchak :wink: !Ma ZVALA BI JA VAS SVE!ALI RAZMISLJAM :roll: ugojit ce se i opet muke da goozoo steshu :lol: :lol: :lol: :lol: Ljub Vas sve a hijene nam nema,samo da nam je znati jeli joj dobro sad?Nisi ti bila tu malishkice nasha !Ali nam je hijena bila bash zadala glavobolju bila!Te smo se dali svi u trk za njom dok se nije povratila ,i sad se iskreno nadamo da je dobro?

PozZZ :wink:
maliska
Aktivan član
Aktivan član

Post od maliska »

Miko draga iskrno, ali iskreno meni se i ne radi bas i to se izgleda vidi na meni. Volela bi sad malo da se posvetim sebi.U bg zivm 300 na sat i nista ne stizem, muz non stop radi, pa sama briem o deci, a gde bi jos da uglavim poso u sve to pojma nemam!! :-?
maliska
Aktivan član
Aktivan član

Post od maliska »

A sta je sa HIJENOM sad, as i sta je to ranije bilo> Opet povraca? bar se sirota lepo olaksa od prezderavanja! Znam fora je ne prezderavati se , al nkad bi sve dala da mogu da povratim kad se propisno prezderem! :x
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član

Post od Dj.Olivera »

maliska napisao:Miko draga iskrno, ali iskreno meni se i ne radi bas i to se izgleda vidi na meni. Volela bi sad malo da se posvetim sebi.U bg zivm 300 na sat i nista ne stizem, muz non stop radi, pa sama briem o deci, a gde bi jos da uglavim poso u sve to pojma nemam!! :-?
JBŠ posao, čuvaj zdravlje...mislim kilažu! Šalim se naravno. Daj Bože da nađeš posao a obaveze ćeš uskladiti kao svi mi. Ja radim već 19 godina, imam momke od 5o, 18 i 16 godina, živim 300 na sat pa sve postignem.
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član

Post od Dj.Olivera »

Žene svaka čast! Odolele ste ponuđenoj kalorijskoj bombi. za nagradu pravim vam isto to ali sa manje kalorija (kukuruzno brašno, sojino mleko, tofu, praziluk, spanać....kiselo mleko koje sama pravim).
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 1:52 pm

Post od sanyalica »

Olja, a gde si ti zaposlena kao ди-џеј da svi dodjemo jedno veche na zzurku, a? :wink:
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Nov 10, 2007 7:58 pm

Post od snsara »

Dj.Olivera napisao:Žene svaka čast! Odolele ste ponuđenoj kalorijskoj bombi. za nagradu pravim vam isto to ali sa manje kalorija (kukuruzno brašno, sojino mleko, tofu, praziluk, spanać....kiselo mleko koje sama pravim).
olivera (ili olja?) sad procitah poziv. Ma SVE prihvatam od proje ove ili one do kafe. :D :D Tako je lepo druziti se :D :D
Zaključana tema