Ja ti evo DJ OLIvera potvrdjujem dolazak, kafa vrlo rado! A zeljanik moze i to! Jeli ga pravis od kukuruznog brasna?Dj.Olivera napisao:![]()
![]()
Evo ja kuvam kafu, pravu tursku. Slažete li se da vam ja sutra napravim zeljanik?
![]()
![]()
Potvrdite mi dolazak da malo počistim kuću.
Proja?
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99
- Dj.Olivera
- Stalni član
- Pridružio se: Ned Jul 20, 2008 12:47 pm
Od kukuruznog brašna ( sa vodenice potočare), mleka, sira, jaja, kajmaka, spanaća ( može blitva, kopriva....)........mmmm....vrhunski je i kaloričan ali jbg ponekad može i malo kalorija!maliska napisao:Ja ti evo DJ OLIvera potvrdjujem dolazak, kafa vrlo rado! A zeljanik moze i to! Jeli ga pravis od kukuruznog brasna?Dj.Olivera napisao:![]()
![]()
Evo ja kuvam kafu, pravu tursku. Slažete li se da vam ja sutra napravim zeljanik?
![]()
![]()

- harry_mason
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Mar 12, 2008 5:53 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- mikalja
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
Izvini Oljitj,sad tek videh poziv tvojDj.Olivera napisao:![]()
![]()
![]()
![]()

______Pozdrav za SVE!

E MIKO mIKO opasna si! Svasta skuvas lepo izdravo za rucak, a ne zoves nas da se malko ugojimo, pa da se posle mucimo da skinemo!!
POzz za DJ OLIVERU, ja sam skuvala kaficu, pa izvolte, proje danas nema..Danas nece ni rucka biti sva prilika , jer sam sad stigla- bila sam na razgovor za posao, al nista
POZZ

- mikalja
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
Polako militze moja
Bit ce i posla,za tugu i slugu nikad kasno nije!Znam da treba novca ali bit ce leba sreco moja!Vidish kako veshto izbegnem poziv za ruchak
!Ma ZVALA BI JA VAS SVE!ALI RAZMISLJAM
ugojit ce se i opet muke da goozoo steshu
Ljub Vas sve a hijene nam nema,samo da nam je znati jeli joj dobro sad?Nisi ti bila tu malishkice nasha !Ali nam je hijena bila bash zadala glavobolju bila!Te smo se dali svi u trk za njom dok se nije povratila ,i sad se iskreno nadamo da je dobro?
PozZZ

PozZZ

- Dj.Olivera
- Stalni član
JBŠ posao, čuvaj zdravlje...mislim kilažu! Šalim se naravno. Daj Bože da nađeš posao a obaveze ćeš uskladiti kao svi mi. Ja radim već 19 godina, imam momke od 5o, 18 i 16 godina, živim 300 na sat pa sve postignem.maliska napisao:Miko draga iskrno, ali iskreno meni se i ne radi bas i to se izgleda vidi na meni. Volela bi sad malo da se posvetim sebi.U bg zivm 300 na sat i nista ne stizem, muz non stop radi, pa sama briem o deci, a gde bi jos da uglavim poso u sve to pojma nemam!!
- Dj.Olivera
- Stalni član
- snsara
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Nov 10, 2007 7:58 pm
olivera (ili olja?) sad procitah poziv. Ma SVE prihvatam od proje ove ili one do kafe.Dj.Olivera napisao:Žene svaka čast! Odolele ste ponuđenoj kalorijskoj bombi. za nagradu pravim vam isto to ali sa manje kalorija (kukuruzno brašno, sojino mleko, tofu, praziluk, spanać....kiselo mleko koje sama pravim).