Proja?

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Zaključana tema
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od mikalja »

Pozdrav moje projaritze !Prijatan dan Vam zelim :wink: :D :D :D
Hijena ove se igraju muzike ZENE SE POVAMPIRILE :wink: jazz qr pal rock ma Shaban je njima idol a kake :D :D :D
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
Kontakt:

Post od jesy »

dobro vam jutro projarice,ipak je najjj najjj muzika ,80tih,pozzz
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Ned Jul 20, 2008 12:47 pm

Post od Dj.Olivera »

mikalja napisao:Pozdrav moje projaritze !Prijatan dan Vam zelim :wink: :D :D :D
Hijena ove se igraju muzike ZENE SE POVAMPIRILE :wink: jazz qr pal rock ma Shaban je njima idol a kake :D :D :D

Ma neeeeeeeeee, CECA, KARLEUŠA; DARA BUBA MARA! :wink: :wink: (kada bih se povampirila možda bih i slušala pinkuše). :evil: :evil: :evil:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Ja slusham pinkushe !Dodushe Karleushu ne mogu ni u snu kao ni Daru Buba Maru ali Volim da slusham ovog malog Rokvica,ovu mladu dechitzu shto su ih pobebidjivali na grandu !Pa Cholu nasheg shta njemu fali !I inache kod nas je tako, samo ako je strano DOBRO Je bilo to pice pevach ili glumac!Ja nashe glumce obozavam i jezim se kad neko kaze >Ej ima dobar fil glumi u njemu Bred Pit ili Tom Kruz Znachi mora biti i fil extra !Ma nema bez nasheg chkalje Ruzice Sokic,Milene Dravic i inache na stotine d glumaca a tako i grupa i pevacha!Od D Jagoda,nekadasnjeg B Dugmeta Azre Chole ,i mnogi mnogih drugih !Ali to je kod nas tako ,kao da se stide reci da gledaju domaci film ili slusaju nasheg nekog dobrog pevacha(grupu) I ne osecam se vampirom nego SAVRSHENO NORMALNO I ISKRENO! :wink:
P.S
Sad ce paljba :P :lol:
Mogla sam i ja da napishem 100 grupa,pevacha stranih pun mi komp od cere ostalo dok je bila klinka skupljala ALI BASH NECU NI JEDNU DA NAPISHEM !
:D
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član

Post od Dj.Olivera »

mikalja napisao:Ja slusham pinkushe !Dodushe Karleushu ne mogu ni u snu kao ni Daru Buba Maru ali Volim da slusham ovog malog Rokvica,ovu mladu dechitzu shto su ih pobebidjivali na grandu !Pa Cholu nasheg shta njemu fali !I inache kod nas je tako, samo ako je strano DOBRO Je bilo to pice pevach ili glumac!Ja nashe glumce obozavam i jezim se kad neko kaze >Ej ima dobar fil glumi u njemu Bred Pit ili Tom Kruz Znachi mora biti i fil extra !Ma nema bez nasheg chkalje Ruzice Sokic,Milene Dravic i inache na stotine d glumaca a tako i grupa i pevacha!Od D Jagoda,nekadasnjeg B Dugmeta Azre Chole ,i mnogi mnogih drugih !Ali to je kod nas tako ,kao da se stide reci da gledaju domaci film ili slusaju nasheg nekog dobrog pevacha(grupu) I ne osecam se vampirom nego SAVRSHENO NORMALNO I ISKRENO! :wink:
P.S
Sad ce paljba :P :lol:
Mogla sam i ja da napishem 100 grupa,pevacha stranih pun mi komp od cere ostalo dok je bila klinka skupljala ALI BASH NECU NI JEDNU DA NAPISHEM !
:D
Do domaće muzike još nismo stiigli. Ne spadam u one koji pljuju sve naše a uzdižu tuđe. Jednostavno, moja mladost je vezana za vreme kada smo se prepoznavali i grupisali po stilu oblačenja, muzici koju slušamo, mesta na koje odlazimo....i ne znam zašto bih sada, u vreme ovog silnog "srbovanja" , bacila celu svoju prošlost pod noge , slušala nešto što ne volim, oblačila se onako kako drugi diktiraju....Ne osećam se ništa manje "našom" zato što mi prija nešto "tuđe".
P.S. Moji klinci slušaju muziku " svoje mladosti" a i ja sa njima ( samo ono što vredi). Mikačo slušaj ono što voliš, živi onako kako želiš....budi svoja!Sada ćeš ti reći : "Ja jesam svoja, iskrena i nepovampirena..." Eeeee vidiš i ja sam takva. Ko je u pravu ti ili ja? Bred Pit , Džorž Kluni, Mel Gibson....šta im fali?
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Nishta, imaju vishka :wink: .
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Nov 10, 2007 7:58 pm

Post od snsara »

Projarice drage dobar vece.
A muzika 80-tih kod mene ubraja i domace i strano. Prosto sve sto sam slusala po prvo igrankama u osn. skoli, posle diskacima i kaficima. A ima dobrih i domacih i stranih filmova. Volim da gledam i Secernu vodicu sa Sonjom Savic kao i Ukrocenu goropad sa Elizabet Tejlor i Ricardom Bartonom. :D :D :D (ovo drugo je doduse sa kraja 70-tih koliko znam tj. tad sam gledala). :D :D :D
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Laku noc dame moje :)
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član

Post od snsara »

i tebi miko i lepi snovi :wink: :wink: :D :D
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Ode ja da gledam film posle koeg se osecam kao manekenka :lol: :lol: :lol: ona debela NORBIT MORBIT bem li je sa Eddie Murphy komedija kad ona sa svoih 200 kg se spushta niz tobogan u bazen i kad pljasne izbije svu vodu :D :D A sve se trese !Ulazi u kola kao kad neko pokusava da ugura novchanik pozadi u farmerke uske uz telo :wink:
Caossssssss dame...
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član

Post od Dj.Olivera »

snsara napisao:Projarice drage dobar vece.
A muzika 80-tih kod mene ubraja i domace i strano. Prosto sve sto sam slusala po prvo igrankama u osn. skoli, posle diskacima i kaficima. A ima dobrih i domacih i stranih filmova. Volim da gledam i Secernu vodicu sa Sonjom Savic kao i Ukrocenu goropad sa Elizabet Tejlor i Ricardom Bartonom. :D :D :D (ovo drugo je doduse sa kraja 70-tih koliko znam tj. tad sam gledala). :D :D :D
Tako je devojčice! Nekada se tačno znalo šta se sluša u kafićima, diskotekama i na seoskim igrankama. Ne kapiram kako neko može da u diskoteci sluša "pinkuše". Možda sam ja "pukla" i moje srce ne ide u korak sa godinama (44) ali jbg ja još uveko "volim sve što vole mladi"!!!!! :P :wink:
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član

Post od snsara »

Dj.Olivera napisao:
Tako je devojčice! Nekada se tačno znalo šta se sluša u kafićima, diskotekama i na seoskim igrankama. Ne kapiram kako neko može da u diskoteci sluša "pinkuše". Možda sam ja "pukla" i moje srce ne ide u korak sa godinama (44) ali jbg ja još uveko "volim sve što vole mladi"!!!!! :P :wink:
Olivera samo ispravka. Moje igranke su bile u skoli, a ja ceo zivot zivim i rodjena sam u gradu. Tacno seoske igranke su bile narodnjacke al i to nekad bese dobro za provod (zanemari muziku) a sada svuda truba provod. Ja inace imam za nesto jace od mesec dana 39 god,.
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Dobro jutro projaritze moje!POzdrav za sve mojev projaritze za hijenu nashu naj vishe i nadamo se da je dOBRO? I zelimo da nam bude dobro! I HOCEMO da nam bude dobro! Ona TO MOZE I HOCE cmokim je gde god da je? :wink: :D :D :D
_POzdrav za sve ...Pishemo se posle......... :)
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Onda sad svi splavovi i diskoteke u sred BEOGRADA Su seoske! :roll: I nije tachno da su seoske igranke bile sve narodnjaci!Moj brat je ishao nekad po selima bio poznati Di dzej i pushtao omladini zabavnu muziku iskljuchivo !Secam se muzike iz Ulazak u harem na nos mi je izashla jer je slushao po 20h!ZDRAVO !Ja samo gledam kola i to UZICKO moravac TRUBE GUCHA I SAMO PINKUSE I TO ONE NAJ PINKIJE :lol: :lol: :lol: :lol: hahaha tztztz !Pozdrav projaritze hms "kavijarushe" :D
Sarka kako mi je pavkala moja pevachitza DIVA nasha? :D Ona ozbiljnu muziku peva?Operu ili pinkuse pa se uozbilji ? :D :D :D :D
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Dj.Olivera napisao:
Sve shto vole mladi?Mladi danas i slushaju i pevaju narodne da znash!Milan Stankovic Dushan Svilar Silvija koja peva zabavnu (dete iz Beograda ali peva i zabavnu ) i svi oni klinci imaju oko 17 ili 18 god i njihovi fanovi onoliki ?Sve deca oko 17 god,A svi neshto slushaju stranu muziku a ne znaju ni jednu pesmu na pamet a domacu od slova do slova i svi skachu na stolove ti mladi koi"ne slusaju" domacu muziku sve na pamet ih znaju :wink: :D
I muzika se ne slusha po klasifikaciji godina ,nego po izboru choveka !Sve zavisi gde se chovek nalazi ?Skim i kako se oseca tog trenutka!Na nekoj svadbi nashoj sigurno chuti necesh Pavarotija :D :wink:
Zaključana tema